Nero 8.0 da yazdırmadan mp3 ü direk tracka çevirme özelliği var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: scaniaperest "Track" diye bir dosya tipi yoktur. O kelime sadece ses CD'leri otomobillerde falan dinlendiğinde "Track 1-2-3" şeklinde gösterilmesinden geliyor. Ki, o da " Parça 1" anlamına geliyor Türkçe'de. Yani ses CD'sinin şeysidir o :). Track CD için, Nero'yu kullanabilirsin. Ses CD'si yaksan, yeterli.
Ses çevirmek için de Total Video Converter ve SUPER. Benim favorim SUPER. Açık kaynak ve bedava ;) .
okuyun be kardesim, adam guzel guzel 1. cevap olarak yazmis.
kardeşim yeterli olmuyorki burda tartışıyoruz.1.cevapmış bırak şimdi.onları uygulayyınca hiç sorun çıkmadan oluyormu sanıyorsun.bak sorun çıktı bende.parça ortasından veya sonundan yeniden başlıyor
pcworldpc:
yillardir mp3 yaparim, sorunsuz bi sekilde, neden bahsettigimi iyi biliyorum. scaniaperest track die bisi yoktur demis, aciklamasinii yapmis, neroyu tavsiye etmis. atakan84 de alternatif bir yol olarak ashampoo yu tavsiye etmis retrotime her ikisinide onaylamis sen nero ile track yapmissin, bi sorunla karsilasmissin ozan19881 senin sorununu okumadan son yazdigina istinaden sana yanlis bi cevap vermis, zaten attigin pmden karsilik aldi isen sarkilari cdye siraya sokmaktan bahsettigini goreceksin. oysa senin anlattigin sorun sarki calarken sarkinin ortasinda basa sarmasi.
en sonda da jubelyagyu konu basligina bakip "track yapmayi" sormus. ben jubelyagyu ya kizdim, "konu konusulmus, okuyan anlamiş, okumayana davulda hak gettire" dierekten.
sen kendi ustune alindin pcworldpc. jubelyagyu dan bi farkin kalmadi. bu hikayede ozan19881 de senin yazdiklarini okumadan bisiler yazdi ve bosuna vakit kaybetmeni sagladi. :>. sende benim ne yazdigimi tam anlamadan ozan19881 sana cevap verirken yaptigini yaptin, son 6 kelimeyi okuyarak cevap yazdin. Valla bu komedi olayi tiyatro ve komedi filmlerinde de kullanilan bi numaradir, acil olan bu numara diil gercek.
o kadar yazdik, konuya iliskinde bi kac sey soyliyelim:
birileri sormus, bu trackleri nasil kuculturuz die, kisaca KUCULMEZ. nedenini merak eden bi zahmet wikipedia dan, eksi sozlukten vs okusun. (turkceside var)
gelelim "19 Aralık 2007; 17:57:27" deki sorunun cevabina, nero ile yazarken verify yaptin mi? 40x le filan mi yazdin? 16x ile yazip verify yap bakalim ne oluyor?
mp3 leri track yapmani tavsiye etmem, bugune kadar yapmamin tek amaci mp3 calamayan cdplayer larda muzik calmak. onun disinda hiiiiiicbir kazanci yok mp3 u muzik cdsi yapmanin.
@pcworldpc arkadaşım,ses CD'sine çevireceğin müzik dosyalarının toplam süresi 74 dakikayı geçmesin. Ayrıca oluşturacağın ses CD'sini 16x ya da 24x hızında yazdırmanı tavsiye ederim...
arkadaşlar bu yazdırma hızı ayarlarını nerden değiştiricem?
müzik ses cd si yarat dediğinde olması gerekir başka bişey yapmana gerek yok ki
mulli_55 kardeşim sen tracka çevirmeyi göstermişin onu biliyoruz okusana bir topici.ben diyorumki yazdırma hızı ayarlarını nerden değiştiriyoruz.16x,25x gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: pcworldpc
arkadaşlar bu yazdırma hızı ayarlarını nerden değiştiricem?
he işte burayı diyorum 2 gündür anlamadını z haa
Nero da sorunum var.
Sürüm NERO7.0.1.2 Minimum 16 x mi var bu sürümde ? Bendeki böyle. 16x de verify lı çeksem bile track ları arabada dinleyemiyorum. Hiç çalmıyor.No Cd diyor.Toplam 10 tane track cd den sadece 2 tanesini zorlanarak okudu .Cd lerde de problem yok.Arkadaşıma 3 tane cd verdim track çekmesi için 3 ünü de araba okudu.Ama benim yaptıklarımı okumuyor.Fakat arkadaşımın Nero sürümü 6 ve 8x de çekmiş cdleri. Bendeki sürüm ise 7 16x d e yazıyorum.
Yardımlarınız beklıyorum.
Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: SeLiM_50
Nero da sorunum var.
Sürüm NERO7.0.1.2 Minimum 16 x mi var bu sürümde ? Bendeki böyle. 16x de verify lı çeksem bile track ları arabada dinleyemiyorum. Hiç çalmıyor.No Cd diyor.Toplam 10 tane track cd den sadece 2 tanesini zorlanarak okudu .Cd lerde de problem yok.Arkadaşıma 3 tane cd verdim track çekmesi için 3 ünü de araba okudu.Ama benim yaptıklarımı okumuyor.Fakat arkadaşımın Nero sürümü 6 ve 8x de çekmiş cdleri. Bendeki sürüm ise 7 16x d e yazıyorum.
Yardımlarınız beklıyorum.
Saygılar.
16x hızında yazdırdıysanız normal şartlarda CD'yi okuması lazım aslında.Farklı bir Nero sürümü denediniz mi,Nero 6'yı mesela,ya da Ashampoo Burning Studio 6 ya da 7 sürümünü deneyin...
SeLiM_50 16x cd yazmak icin benim kullandigim hiz. track yapmadim lakin 16x de yazilan cd saglam cddir. (nero 7 kullaniyorum)
cdye yazma hizinin limitini koydugun bos cd belirler, nero ile direkt ilgisi yok. ben 16x yaziyorum diye kizan arkadaslarim da var ama aldirmiyorum.
sole bisi onereyim: once nero recorder olarak image recorder i secip yaratmak-yazmak istedigin track cdsinin image ini yap. sonra nero da recorder olarak cdwriter ini secip file->open dan yarattigin image i secip 16x de oyle yaz. tabi verify yapmayi unutma.
yada yazdigin cdmedia nin markasini degistir.
belkide cd writerindan kaynakli bir hadisedir.
aklimada baska bisi gelmiyor.
dostum free rip mp3 diye bi program war tavsiye ederim ...
quote:
Orjinalden alıntı: retrotime
16x hızında yazdırdıysanız normal şartlarda CD'yi okuması lazım aslında.Farklı bir Nero sürümü denediniz mi,Nero 6'yı mesela,ya da Ashampoo Burning Studio 6 ya da 7 sürümünü deneyin...
Sadece nero 7 kullandım.Dün akşam gözüme birşey çarptı.Ben bunu cd/dvd olarak çekmiştim.Acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
SeLiM_50 16x cd yazmak icin benim kullandigim hiz. track yapmadim lakin 16x de yazilan cd saglam cddir. (nero 7 kullaniyorum)
cdye yazma hizinin limitini koydugun bos cd belirler, nero ile direkt ilgisi yok. ben 16x yaziyorum diye kizan arkadaslarim da var ama aldirmiyorum.
sole bisi onereyim: once nero recorder olarak image recorder i secip yaratmak-yazmak istedigin track cdsinin image ini yap. sonra nero da recorder olarak cdwriter ini secip file->open dan yarattigin image i secip 16x de oyle yaz. tabi verify yapmayi unutma.
yada yazdigin cdmedia nin markasini degistir.
belkide cd writerindan kaynakli bir hadisedir.
aklimada baska bisi gelmiyor.
Ya programda ya da dvd writer da sorun var hocam dediğin gibi.Şu an deniyorum.Önce program hakkındaki soru işaretlerine cevap arıyorum.Sonra dvd writer i de kontrol edeceğim.Fakat şu an dvd Rw yi kontrol etmem zor.Ayrıca dvd Rw sorunlu ise çektiğim mp3 leri de açmaması gerekirdi.Fakat açıyor.
Cevap içn Teşekürler.
quote:
Orjinalden alıntı: oneronline
dostum free rip mp3 diye bi program war tavsiye ederim ...
2-3 güne kadar mecbur kalırsam bu programı deneyebilirim.Şu an için neroyu silmek istemiyorum.Önerin için saol.
neroyu kullanirken C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero Home\Nero 7\Core\nero.exe dosyasindan calistiriyorum, o yuzden smart start menusune hakim diilim.
muzik cd si hazirlarken kullandigim menu su sekilde.
baskada yardim edecek bi sey gelmiyor aklima.
ayrica cd yazmak icin toplami 1mb olmayan programlarda var, arasira kullandigimda oldu, ama nero ya guvenim tastamam, hic yari yolda birakmadi. sadece xp64bit sistem yukledigimde eski nero kullandigimdan 2 cdim yandi, tabi benim hatam, hemen neromu yeniledim hicbir sorunum yok. nero
Hocam dediğiniz gibi yaptım.Olmuyor.Hiçbir şekilde olmuyor.Nero 6 yüklemeye kalktım alttaki hatayı verdi.Bunu nasıl hallederim?
Saygılar
quote:
sadece xp64bit sistem yukledigimde eski nero kullandigimdan 2 cdim yandi
kastettigim nero6 idi, ayrica nero6 nin cok fazla surumu var, duzgun calisani 6.3 yada 6.8 li bisi idi sanirim, 64bit sisteme gecene kadar uzun yillar xp32bit te sorunsuz kullandim, lakin onceki nero6 larda yer yer sorun yasamistim..
nero7 i kurup birde oyle denemeni tavsiye ederim. (tabi nero8 de cikmis galiba ama bilgim yok)
quote:
Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
quote:
sadece xp64bit sistem yukledigimde eski nero kullandigimdan 2 cdim yandi
kastettigim nero6 idi, ayrica nero6 nin cok fazla surumu var, duzgun calisani 6.3 yada 6.8 li bisi idi sanirim, 64bit sisteme gecene kadar uzun yillar xp32bit te sorunsuz kullandim, lakin onceki nero6 larda yer yer sorun yasamistim..
nero7 i kurup birde oyle denemeni tavsiye ederim. (tabi nero8 de cikmis galiba ama bilgim yok)
Hocam şu an için sadece nero 7 yi yükleyip deneme fırsatım oldu.Onun haricinde nero 6 yüklenmedi.Nero 8 i ise denemedim çünkü indirmesi çok zaman alacak.Düşük sürümler işimi görmezse mecbur olarak Nero 8 i de deneyeceğim.Galiba Nero 6 daki bu hata halledilemez.Eğer 6.3 6.8 gibi sürümler ile halledilebilirliği kesin ise o sürümü de bulmaya çalışırım.
Ayrıca download edebileceğim ilaçlı bi adres warsa Pm