Şimdi Ara

mp3 ü track dosyasına çevirme programı arıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
77.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olsa dukkan senin, hemen pm atardim, her daim program degistirmedigimden programlari uzun sure kullaniyorum, elimde hazir olmuyor.
    nero7 yi sanirim sitesinden indirip seriali bulmustum 2 ay kadar once xp64bit kurdugumda.

xp64bit kullaniyorum, vista kullanmiyorsa (vistada denemedim), nero7 isini ziyadesi ile gorur.
    nero7 100mb civari idi, cabuk iner.

duzeltme: bendeki Nero-7.10.1.0_eng_trial.exe ve 173mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 29 Aralık 2007; 21:22:41 >
  • Nero 7 vardı zaten.
    Benim sorunum Audio Cd leri arabanın görmemesi.
    Sebepleri

-Cd dandiktir.(Değil Çünkü Arkadaşıma da aynı cd leri verdim onun çektiklerini arabada dinleyebiliyorum)
    -DVD RW dandiktir.(Bu en son test edebileceğim nokta.)
    -Nero Sürümü(Arkaşım Nero 6 da 8x de çekiyormuş,Bende Nero 6 yüklenmiyor.Nero 7 de ise min. 16x var)

Başka bi sebep var mıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

Nero 7 vardı zaten.
    Sebepleri

-Cd dandiktir.(Değil Çünkü Arkadaşıma da aynı cd leri verdim onun çektiklerini arabada dinleyebiliyorum)
    -Nero Sürümü(Arkaşım Nero 6 da 8x de çekiyormuş,Bende Nero 6 yüklenmiyor.Nero 7 de ise min. 16x var)

diger denilenleride yapti isen diecek bisi yok.
    en son olarak virus olabilir,
    bi arkadas ghost kullanirken hata yasadigini o yuzden acronisi kullandigini ondan da tam verim alamadigini solemisti, bende ghost mukemmeldir acronis nedirki dedim, bi kac gun once virus buldu (bi kac av denedi virusu bulamadi), formatlayip yeni windows kurdu, simdi msn de bana ghost sorunsuz calisiyor dedi.

ghost ve acronis islemi icin alakasiz gorunen bir problem meger problem olmus. benzer bi durumda olabilir tabi.

yaptigin ayni seyleri nero7 indirip kurdugun baska bi bilgisayarda denemek en iyi kontrol yontemidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 29 Aralık 2007; 21:50:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

Nero 7 vardı zaten.
    Sebepleri

diger denilenleride yapti isen diecek bisi yok.
    en son olarak virus olabilir,
    bi arkadas ghost kullanirken hata yasadigini o yuzden acronisi kullandigini ondan da tam verim alamadigini solemisti, bende ghost mukemmeldir acronis nedirki dedim, bi kac gun once virus buldu (bi kac av denedi virusu bulamadi), formatlayip yeni windows kurdu, simdi msn de bana ghost sorunsuz calisiyor dedi.

ghost ve acronis islemi icin alakasiz gorunen bir problem meger problem olmus. benzer bi durumda olabilir tabi.

yaptigin ayni seyleri nero7 indirip kurdugun baska bi bilgisayarda denemek en iyi kontrol yontemidir.

O zaman ben yarım dvd rw yi söküp götüreyim.Belki sorun ondadır.Değilse başka çözümler ararız.Çok teşekür ettim hocam.
    Saygılarla.

• ye beyler yazdığımız cdlerde track01 vs. yerine şarkı isimlerini yazamazmıyız.bunun bir yolu yok mu
  • Arkadaşlar normal aidio yu mp3 yapabilirsiniz ama küçültülmüş bir dosyayı büyütemezsiniz büyütsenizde sağlıklı olmazz..
  • çevirici programlar genelde küçültmek içindir boşuna uğraşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalip

Arkadaşlar normal aidio yu mp3 yapabilirsiniz ama küçültülmüş bir dosyayı büyütemezsiniz büyütsenizde sağlıklı olmazz..

Yani mp3'lerin Audio CD formatına çevrilmesinin pek sağlıklı olmayacağını mı düşünüyorsun,yanlış anlamadıysam?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.