Bildirim
mp3lerin kalitesini düşürebilmek..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
walla kardeşwww.my-cep.com a gir zip yaz, arat bulacaksin ; hafiza sıkıştırma programıymış
(her şey SX1 için -
hocam goldwave adlı programı indirebilirsin...şarkıyı atıosun programa,save as diosun sonra ister mp3 yap ister wave yap daha bir sürü formatta var...kolayda bi program... -
vegas 4.0 tavsiye ederim istedigin gibi boyutu dusurebilirsin.. tabi boyutu dusurmek kaliteden odun vermek demektir.. ornegin 3 dakikalik bir mp3 128 kbps ile 3.3mb ise ayni mp3'u 64kbps ile 1.6mb a indirebilirsin ama kalite birayli dusucektir -
ImToo Audio Encoder diye bir program var en temizi o
Google'dan arat bulursun -
teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim bakalım.fakat telefonda ses farkı fazla belli olmuyo diyolar doğru mu.benim için kalite o kadar önemli değil boyutu az olsun yeter.tekrar sağolun... -
ya dostlar ben bu programları bulamadım.googleda arattım ama değişik şeyler geldi.hangi sitede olduklarını söylesenize... -
altavista'ya bak -
inndir.com da converter programlarına bak DBamp war sanıyorum!böylece 256kbps lik bi şarkı istersen 128e istersen 64e düşürebilirsin! -
sony soun forge mükemmeldir. arkadaşın söylediği vegaz da güzel bir brogram. mp3 ü açıyosun. farklı kaydettirip 64 bit yapman işine yarayabilir. -
kalite düşünce bişey anlaşılmıyoki. en kaliteli mp3ü 3660da dinlemiş gibi oluyosun -
128den şaşmayın kalite arıyorsanız. ama keşke mp3pro çözebilen bir prog. çıksada onu kullansak......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X