Bildirim
...Mp4 Bilgisayara Bağlanmıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
usb bağlantı kablosunun data yolunda kopukluk veya temassızlık olabilir.. yeni bir bağlantı kablosu ile deneyiniz.. -
Ben de düşünüyorum ama tuhaf olan tarafı, şarj ediyor pc den . -
şarj için voltaj ve ayrıca data için ayrı ayrı bağlantı yolları var.. sadece data yolunda sorun olabilir.. -
bi ara bende de oluyordu sonra düzeldi... -
Hmm, o zaman servise baktırmak lazım.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 8 Haziran 2009; 12:41:44 > -
aynı sorun benim minton mp4 ümdede mevcut kabloyu değiştirince düzeldi mi merak ediyorum... -
Arkadaşım Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum... Eğer Sorunun Çözüldüyse, Bildirirsen Sevinirim.. Teşekkürler.. -
arkadaslar bende cakma bir sony mp4 aldım zaten hepsi aynı sistem sorun şarjda iken kapanmıs acamadım bir daha çipten sıfırlanacak dior flash ama olmuor işlemcisinden denıon bılınmeyen aygıt dior adfu gibi bişi olarakda gösteremıon usb takınca 2 ışığı var yanıp sonuor sizce flashmı komple gitti yoksa baska bir sorunmu var usb device die görse gerisi kolayda yapamadım gitti askere gidicem lazım okuyan ve yardımcı olacak varsa rica edicem -
Benimde mp4 üm var.Markası starcom.Bendede aynı şekilde oluyor. Bilgisayara takınca bağlanmıyor,şarj ediyor.kablosunu değiştirdim yine olmadı.Neden acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54ensar54 -- 23 Aralık 2014; 18:20:36 > -
3 kere değiştirdim olmadı.yine bağlanmıyor.sadece şarj ediyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X