Şimdi Ara

MP4 Player almalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum, markaların orjinali haricinde olan bütün ürünlerden sakın. Bir ikincisi dediğin kalitede ürünlerden kesinlike bir ses kalitesi bekleme. Ben o tarz bir ürün ile yaklaşık 20 dakika müzik dinledim ve baş ağrısından migren oldum sandım Bir artı bu cihazların Çin'den kiloyla geldiklerini bilmeni isterim
  • çakma ipod'un adı normal ipod oldu.. Odysseyy sen yine 20 dk. iyi dinlemişsin, ben şarkının yarısında kapattım.
  • McHeyelan gibiler ilk aldıklarında övüyorlar aleti , özellikler, videolar falan.2 hafta sonra da topik açıyorlar. arkadaşlar firmware yaparken yazılımı uçtu napim? aarkadaşlar aleti pc tanımıyor , arkadaşlar alet açılmıyor........
  • bende adam gibi bişey almaya karar verdim beyler sağolun fiyatı 150-200 ytl arası olan
    mp3 mp4 önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat89

bende adam gibi bişey almaya karar verdim beyler sağolun fiyatı 150-200 ytl arası olan
    mp3 mp4 önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler

muzio fs 300
  • 2 3 ay oldu hiçç bişi olmadı daha bu çakma ya ses kalitesi de normal Ipod la aynı
    3 saat müzik dinliorum bana nie olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: McHeyelan

2 3 ay oldu hiçç bişi olmadı daha bu çakma ya ses kalitesi de normal Ipod la aynı
    3 saat müzik dinliorum bana nie olmuo

tamam arkadaşım sen en iyisini bilirsin.. ses kalitesi de orjinal ipod'dan daha iyi onun.. sana çakma ipod'unla mutluluklar..
  • tamam arkadaşım sen en iyisini bilirsin:::::::::
    estafurullah abi o ne demek te iddalıyım ses konusunda her türlü çok arkadasla karşılaştırdım Ipod sahib bile fark yoq dediğine göre ben daha ne diiim
  • valla ben aldım yakalsık 6 ay oldu memnunum ama benımkının markası sony ses aklıtesı de ii bana gore valla ben tavsıye edrım mp3 olarak işine yaramasa flas bellek olarak kullanırsın video da oynatıyor valla ben tavsıye ederım
  • ya tercih meselesi tabiki müziği gerçeten dinlemek isteyen adam böle bişi almas saten ilerde arıza yapıcağından eminim inş ayapmas ne dieyelim
    tanıdıığım ne kadar böle ürünler almış arkadaşım varsa şimdi uraşıp duruolar bi gün bozuluyo kapatıp açıon düzeliyo şarkı yarıda kesilip dierine atlıo birden bire kapanıo pc arada bir tanımıo bu tip bir çok arıza ufak şeler demeyin insanın canını sıkıo bnce kaliteden şaşmamak lasım
    tabi tekrar söliorm tercih meselesi
  • valla kardeşim 80 milyon ekle markalı 2yıl garantili al tepe tepe kullan ben aldım memnunumda
  • bencede bunlar fason ...onun yerine creative zen neeon allll...acele etme parana yazık..ama sana kalmış
  • bende kullanıyorum bu sahte sonylerden iyide bi kulaklık aldım.Ses kalitesi beklenenin üzerinde.Bence bu fiyata gayet makul bir ürün çok mp3 çalar dinledim markalılaala ses kalitesi açısından çok bi fark yok.Alın pişman olmazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yepyepcool

bende kullanıyorum bu sahte sonylerden iyide bi kulaklık aldım.Ses kalitesi beklenenin üzerinde.Bence bu fiyata gayet makul bir ürün çok mp3 çalar dinledim markalılaala ses kalitesi açısından çok bi fark yok.Alın pişman olmazsınız.
    Arkadasım sen markalı mp3 dinledinmi?Dinlediysen nasıl dinledin merak ediyorum....Creative Iriver İpodla kıyaslarsan cidden gulerler sana....

• quote:

Orjinalden alıntı: snairs

quote:

Orjinalden alıntı: yepyepcool

bende kullanıyorum bu sahte sonylerden iyide bi kulaklık aldım.Ses kalitesi beklenenin üzerinde.Bence bu fiyata gayet makul bir ürün çok mp3 çalar dinledim markalılaala ses kalitesi açısından çok bi fark yok.Alın pişman olmazsınız.
    Arkadasım sen markalı mp3 dinledinmi?Dinlediysen nasıl dinledin merak ediyorum....Creative Iriver İpodla kıyaslarsan cidden gulerler sana....

senin yaşın kadar mp3 player değiştirdim.Her marka kulaklıkla philips sony sennheiser dinledim.Asıl Sen Bu sahte sonylerden dinlememişsin , ahkam kesiyorsun.Markacı olma hepsini bi güzel dinle ondan sonra yorum yap.Boş boş sallama.

• erkes düşman olmuş. avantaların dezavantajlarını anlatmıyorlar direk kötülüyorlar

sadece bu m3lerde degil herşeşyde böyle arkadşalr herşee eliniz bıcaklı yaklaşmayın ılımlı olun yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 21 Ekim 2006; 13:49:41 >
  • bi akrabam almış, onunkini denedim.. hiçbir cihazı denerken önyargılı davranmam.. çıkardım discmandan cd'yi, taktım aleti bilgisayara, attım cd'den deneme amaçlı ses frekansları açısından zengin bikaç şarkı.. oturdum, yaklaşık yarım saat kadar denedim cihazı.. ses kalitesi çok kötü, hatta benim discman'den bile kötü.. bass'ı bass değil, mid'i mid değil.. plak havasında sanki.. bikaç tane eq koymuşlar evlere şenlik, sesi iyice rezil ediyor..
    durup dururken kapanır, arada başka şarkıya atlar, sonra tekrar geri döner falan.. renkli ekran ama 4096 renk bile veremiyor.. bikaç resim attım, ekran çözünürlüğü de çok düşük olduğundan anca resmin ana hatları belli oluyor.. menüler çok ağır, sanki PentiumII bilgisayara xp yüklenmiş gibi.. ayrıca kullanımı da zordu tuşların yerleşimi bakımından..
    dış plastiği zaten bilindiği gibi oldukça kalitesiz.. camı çatlamış hemen.. zaten tutarken elinde kalacak gibi.. geri götürsen veremezsin, garanti falan da yok tabi.. herifin biri gelmiş: garantisi bizzat benim abi gibilerinden laflar etmiş, bi kartın arkasına tarih falan atmış(komediye bak) bizim akraba da kanmış zavallım..

iyice düşündüm, bu aletin hangi özelliğine para verilir diye,

ses için olsa, olamaz.. çok kalitesiz ses veriyor.. eq'lar da bi işe yaramaz..
    renkli ekran, resim falan atarım desem; ekran çözünürlüğü ve renk derinliği çok düşük.. ayrıca cep telefonu varken ne gerek..
    video oynatımı için olsa, küçücük ekran.. o ekranda bilmem kaç fps hızında video oynayacak, biz oturup doya doya izleriz artık..
    belki flash bellek olarak kullanılablir diye düşündüm.. ama fiyat olarak çok yakın düzeyde kingston vb. markaların yıllarca garantisi olan kaliteli ürünleri olduğu gerçeği aklıma geldi, bu seçeneği de eledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 21 Ekim 2006; 17:20:29 >

• şu ana kadar ben tam 3 adet çin malı mp3 mp4 player eskittim hepsinin ömrü 2-3 aylıktır tavsiye etmiyorum bir tane kaliteli garantili mal alın yıllarca kullanın çinliler babamızın oğlumu yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.