Bildirim
MP4 Player almalı mıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ses kalitesi olarak pek birşey beklemiyorsan alabilirsin,ama bu aletler malzeme olarakta pek dayanıklı olmuyorlar,o yüzden alcaksanda garantili al. -
kesinlikle alma... o urunler bikac ay sonra bozuluyo. alacaksan markali urunleri tercih et...quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz196
Ses kalitesi olarak pek birşey beklemiyorsan alabilirsin,ama bu aletler malzeme olarakta pek dayanıklı olmuyorlar,o yüzden alcaksanda garantili al. -
zaten onda izlediğin videodan hiçbişey anlaşılmıyoki.. o kdar convert falan yapıyosun boyut iki katına çıkıyo flan filan.. paraya yazık..quote:
Orijinalden alıntı: switel
kesinlikle alma... o urunler bikac ay sonra bozuluyo. alacaksan markali urunleri tercih et...
Alıntıları Göster -
mp4 player dıye bişey yok dünyadaquote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko
zaten onda izlediğin videodan hiçbişey anlaşılmıyoki.. o kdar convert falan yapıyosun boyut iki katına çıkıyo flan filan.. paraya yazık..
Alıntıları Göster
kalitesiz çin mallarının üstünde yazan salakça bi ifade
ne demişler
ucuz mal alıcak kadar zengin değilim
ucuz etin yahnisi yenmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 23 Eylül 2006; 23:15:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: maniac1987
mp4 player dıye bişey yok dünyada
ne demişler
ucuz etin yahnisi yenmez
Alıntıları Gösterquote:
Çok güzel bir Çin atasözü
-
ingililerin değilmiydi o yaquote:
Orijinalden alıntı: Be Creativequote:
Çok güzel bir Çin atasözü
Alıntıları Göster
-
en son ben söledım söz benimdirquote:
Orijinalden alıntı: yilmaz196
ingililerin değilmiydi o ya
Alıntıları Göster -
Vallahi ben Çin diye biliyordum, gerçi insanımız ne görse "Çin atasözü" diyor. Duyum ne derece doğrudur bilmemquote:
Orijinalden alıntı: maniac1987
en son ben söledım söz benimdir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Be Creative
Vallahi ben Çin diye biliyordum, gerçi insanımız ne görse "Çin atasözü" diyor. Duyum ne derece doğrudur bilmem
Alıntıları Gösterquote:
Çok doğru,milleti kandırmaya çalışıyorlar mp3 öldü şimdi devir mp4 devri filan diye...
-
beyler peki bu nası idare eder mi?quote:
Orijinalden alıntı: arhavili_08quote:
Çok doğru,milleti kandırmaya çalışıyorlar mp3 öldü şimdi devir mp4 devri filan diye...
Alıntıları Göster
-
Bana kalırsa etmez...Kendini kanıtlamış markaların ürünlerini almanız her daim riske girmemektir..quote:
Orijinalden alıntı: serhat89
beyler peki bu nası idare eder mi?
Alıntıları Göster
-
sağolun beyler bi kere daha düşüniyim son kararı verirkenquote:
Orijinalden alıntı: arhavili_08
Bana kalırsa etmez...Kendini kanıtlamış markaların ürünlerini almanız her daim riske girmemektir..
Alıntıları Göster
sağlıklı karar vermek en mantıklısı sonunda pişman olursam bişeye yaramaz zaten
-
böyle mp4 playerlar fln çinde seri üretiliyo sonra herkes kafasına göre marka basıyo üstüne hatta bazıları abartıp sony fln da yazmaya başladılar ama bu ürünler sadece alırken çalışıyo sonra eve gedikten sonra arızalar baş göstermeye başlıyo garanti denen bişi yok ztn sonra aldığın yerle kapışıyosun ama eline bişi geçmiyo tabi adam malı sağlam teslim etmiş sana oyüzden böle mallar almayınn elinizde patlar benden söylemesiquote:
sağolun beyler bi kere daha düşüniyim son kararı verirken
sağlıklı karar vermek en mantıklısı sonunda pişman olursam bişeye yaramaz zaten
Alıntıları Göster
-
yaw şunlardan ben de ürettircem.. üzerine de kamadullah yazdırıcam.. nası olsa alan çok.. 2gb 90ytl..quote:
Orijinalden alıntı: fiesta1903
böyle mp4 playerlar fln çinde seri üretiliyo sonra herkes kafasına göre marka basıyo üstüne hatta bazıları abartıp sony fln da yazmaya başladılar ama bu ürünler sadece alırken çalışıyo sonra eve gedikten sonra arızalar baş göstermeye başlıyo garanti denen bişi yok ztn sonra aldığın yerle kapışıyosun ama eline bişi geçmiyo tabi adam malı sağlam teslim etmiş sana oyüzden böle mallar almayınn elinizde patlar benden söylemesi
Alıntıları Göster
-
sitede 2 yıl garantili cart curt diyo ama ben hala karar veremedimquote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko
yaw şunlardan ben de ürettircem.. üzerine de kamadullah yazdırıcam.. nası olsa alan çok.. 2gb 90ytl..
Alıntıları Göster
işte link :http://urun.gittigidiyor.com/1-GB-KAWAI-MP4-SES-KAYIT-FM-RADYO-TURKCE_W0QQidZZ2561716
-
quote:
sitede 2 yıl garantili cart curt diyo ama ben hala karar veremedim
işte link :http://urun.gittigidiyor.com/1-GB-KAWAI-MP4-SES-KAYIT-FM-RADYO-TURKCE_W0QQidZZ2561716
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: serhat89
bana göre karar verilecek birşey yok, paraya yazık..
-
inanma kardeş onlaraquote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkkoquote:
Orjinalden alıntı: serhat89
bana göre karar verilecek birşey yok, paraya yazık..
Alıntıları Göster
ben aldım 3 aydır kullanıorum arkadas Ipodunu sattı benimkinden aldı nie Radyosu yoq videosu yoq Txt göster mio tma mema yoq kısıtlı ses kaliteside aynı o da aldı 2 mizde çok memnunuz bunlar kullanmadan crea ya creative I pod a çok para vermiş kıskanıolar kazıkmı yedik die muaa
-
quote:
Orijinalden alıntı: McHeyelan
inanma kardeş onlara
ben aldım 3 aydır kullanıorum arkadas Ipodunu sattı benimkinden aldı nie Radyosu yoq videosu yoq Txt göster mio tma mema yoq kısıtlı ses kaliteside aynı o da aldı 2 mizde çok memnunuz bunlar kullanmadan crea ya creative I pod a çok para vermiş kıskanıolar kazıkmı yedik die muaa
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: McHeyelan
inanma kardeş onlara
arkadaşı burası türkçe bi forum, ama yazının türkçeyle pek alakası yok, bu bir.. kullandığın kelimelere dikkat et, bu da iki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 30 Eylül 2006; 23:36:00 >
-
iftira atıp çocuğun hevesini kırmışınız gerçek Ipod la Normal Ipod arasında gözle görülür derecede özellik farkı var artı fiyatı yarı yarıya daha ne olsunquote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkkoquote:
Orjinalden alıntı: McHeyelan
inanma kardeş onlara
arkadaşı burası türkçe bi forum, ama yazının türkçeyle pek alakası yok, bu bir.. kullandığın kelimelere dikkat et, bu da iki..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- realme buds air 6 pro
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods seri no sorgulama
- ipod touch 8. nesil
- blaupunkt kulaklık bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X