Şimdi Ara

MP4 Player almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı online alışveriş sitelerinde 1 gb mp4 leri 100 ytl civarında bir fiyata satıyolar. Forumda araştırdım ama sorumu tatmin edici bir cevap bulamadım. Sizce almalı mıyım? Alıp da kullnanlar var mı, memnun olan veya olmayanlar varsa yorumlarnızı bekliyorum. Şimdediden teşekkürler

• Ses kalitesi olarak pek birşey beklemiyorsan alabilirsin,ama bu aletler malzeme olarakta pek dayanıklı olmuyorlar,o yüzden alcaksanda garantili al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Ses kalitesi olarak pek birşey beklemiyorsan alabilirsin,ama bu aletler malzeme olarakta pek dayanıklı olmuyorlar,o yüzden alcaksanda garantili al.
    kesinlikle alma... o urunler bikac ay sonra bozuluyo. alacaksan markali urunleri tercih et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

kesinlikle alma... o urunler bikac ay sonra bozuluyo. alacaksan markali urunleri tercih et...

Alıntıları Göster
    zaten onda izlediğin videodan hiçbişey anlaşılmıyoki.. o kdar convert falan yapıyosun boyut iki katına çıkıyo flan filan.. paraya yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

zaten onda izlediğin videodan hiçbişey anlaşılmıyoki.. o kdar convert falan yapıyosun boyut iki katına çıkıyo flan filan.. paraya yazık..

Alıntıları Göster
    mp4 player dıye bişey yok dünyada
    kalitesiz çin mallarının üstünde yazan salakça bi ifade

ne demişler
    ucuz mal alıcak kadar zengin değilim
    ucuz etin yahnisi yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 23 Eylül 2006; 23:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac1987

ne demişler
    ucuz etin yahnisi yenmez

Alıntıları Göster
    quote:

Çok güzel bir Çin atasözü

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Creative

quote:

Çok güzel bir Çin atasözü

Alıntıları Göster
    ingililerin değilmiydi o ya

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

ingililerin değilmiydi o ya

Alıntıları Göster
    en son ben söledım söz benimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac1987

en son ben söledım söz benimdir

Alıntıları Göster
    Vallahi ben Çin diye biliyordum, gerçi insanımız ne görse "Çin atasözü" diyor. Duyum ne derece doğrudur bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Creative

Vallahi ben Çin diye biliyordum, gerçi insanımız ne görse "Çin atasözü" diyor. Duyum ne derece doğrudur bilmem

Alıntıları Göster
    quote:

Çok doğru,milleti kandırmaya çalışıyorlar mp3 öldü şimdi devir mp4 devri filan diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

quote:

Çok doğru,milleti kandırmaya çalışıyorlar mp3 öldü şimdi devir mp4 devri filan diye...

Alıntıları Göster
    beyler peki bu nası idare eder mi?

MP4 Player almalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat89

beyler peki bu nası idare eder mi?

MP4 Player almalı mıyım?

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa etmez...Kendini kanıtlamış markaların ürünlerini almanız her daim riske girmemektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Bana kalırsa etmez...Kendini kanıtlamış markaların ürünlerini almanız her daim riske girmemektir..

Alıntıları Göster
    sağolun beyler bi kere daha düşüniyim son kararı verirken
    sağlıklı karar vermek en mantıklısı sonunda pişman olursam bişeye yaramaz zaten

• quote:

sağolun beyler bi kere daha düşüniyim son kararı verirken
    sağlıklı karar vermek en mantıklısı sonunda pişman olursam bişeye yaramaz zaten

Alıntıları Göster
    böyle mp4 playerlar fln çinde seri üretiliyo sonra herkes kafasına göre marka basıyo üstüne hatta bazıları abartıp sony fln da yazmaya başladılar ama bu ürünler sadece alırken çalışıyo sonra eve gedikten sonra arızalar baş göstermeye başlıyo garanti denen bişi yok ztn sonra aldığın yerle kapışıyosun ama eline bişi geçmiyo tabi adam malı sağlam teslim etmiş sana oyüzden böle mallar almayınn elinizde patlar benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

böyle mp4 playerlar fln çinde seri üretiliyo sonra herkes kafasına göre marka basıyo üstüne hatta bazıları abartıp sony fln da yazmaya başladılar ama bu ürünler sadece alırken çalışıyo sonra eve gedikten sonra arızalar baş göstermeye başlıyo garanti denen bişi yok ztn sonra aldığın yerle kapışıyosun ama eline bişi geçmiyo tabi adam malı sağlam teslim etmiş sana oyüzden böle mallar almayınn elinizde patlar benden söylemesi

Alıntıları Göster
    yaw şunlardan ben de ürettircem.. üzerine de kamadullah yazdırıcam.. nası olsa alan çok.. 2gb 90ytl..

• quote:

yaw şunlardan ben de ürettircem.. üzerine de kamadullah yazdırıcam.. nası olsa alan çok.. 2gb 90ytl..

Alıntıları Göster
    sitede 2 yıl garantili cart curt diyo ama ben hala karar veremedim
    işte link :http://urun.gittigidiyor.com/1-GB-KAWAI-MP4-SES-KAYIT-FM-RADYO-TURKCE_W0QQidZZ2561716

• quote:

işte link :http://urun.gittigidiyor.com/1-GB-KAWAI-MP4-SES-KAYIT-FM-RADYO-TURKCE_W0QQidZZ2561716

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat89

bana göre karar verilecek birşey yok, paraya yazık..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhat89

bana göre karar verilecek birşey yok, paraya yazık..

Alıntıları Göster
    inanma kardeş onlara
    ben aldım 3 aydır kullanıorum arkadas Ipodunu sattı benimkinden aldı nie Radyosu yoq videosu yoq Txt göster mio tma mema yoq kısıtlı ses kaliteside aynı o da aldı 2 mizde çok memnunuz bunlar kullanmadan crea ya creative I pod a çok para vermiş kıskanıolar kazıkmı yedik die muaa

• quote:

Orijinalden alıntı: McHeyelan

inanma kardeş onlara
    ben aldım 3 aydır kullanıorum arkadas Ipodunu sattı benimkinden aldı nie Radyosu yoq videosu yoq Txt göster mio tma mema yoq kısıtlı ses kaliteside aynı o da aldı 2 mizde çok memnunuz bunlar kullanmadan crea ya creative I pod a çok para vermiş kıskanıolar kazıkmı yedik die muaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: McHeyelan

inanma kardeş onlara

arkadaşı burası türkçe bi forum, ama yazının türkçeyle pek alakası yok, bu bir.. kullandığın kelimelere dikkat et, bu da iki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 30 Eylül 2006; 23:36:00 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: McHeyelan

inanma kardeş onlara

arkadaşı burası türkçe bi forum, ama yazının türkçeyle pek alakası yok, bu bir.. kullandığın kelimelere dikkat et, bu da iki..

Alıntıları Göster
    iftira atıp çocuğun hevesini kırmışınız gerçek Ipod la Normal Ipod arasında gözle görülür derecede özellik farkı var artı fiyatı yarı yarıya daha ne olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.