Şimdi Ara

Mp4 Player e Farklı Şarj Makinesi Bağlamak yüzünden problem. Cihaz Açılıyor ama..... takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    muhtemelen doğubank tan alınmış olan bana hediye gelen ve uzun süredir kullandığım ipod bulunmakta elimde.

çinden gelenlerden muhtemelen. Cihazda video kayıt özelliği fotoraf çekme gösterme özelliği film oynatma çift kulaklık çıkışı bulunan ve geniş ekrana sahip güzel bir cihaz.

Problemi dile getireyim.

Cihazda 5V +)-- - yazmakta idi. yani cihaz 5v luk gerilim ve + iç olan bir adaptör ile çalışmalıydı.
    Cihaza farklı bir adaptör ile tam olarak 5V vererek şarj a taktım. Şarj esnasında hiçbir problem yaşamadım. ancak 2 saat şarj süresinin sonunda cihazın gereyinden fazla ısındığının farkına vardım ve şarjz dan çektim.

Şu anda cihazı açmak istediğimde, Açılıştaki Loading (yükleniyor..) Ekranında apple logusunda belli bir yerde takılıyor kalıyor.
    Cihazı açıp pil ile cihazın bağlantısını kesip bir süre bekleyerek tekrar denedim. Cihaza Rest atarak tekrar denemeler yaptım ancak aynı loading ekranında kalıyor.

yeniden versiyon atmak için bilgisayara mevcut kablosu ile bağlamak istiyorum. ancak eskiden de bağladığımda o loading ekranı geçip, ondan sonra cihaz bilgisayar a bağlanıyordu. Şu anda kablosu ile bağladığımda yine o loading yükleme ekranında takılıp kalıyor.

Kendi şarj makinesi ile şarj etmeyi deniyorum. Ancak eskidende şarj a taktığımda loading ekranı geçiyor daha sonra şarj oluyor diyordu.

Şu anda ise mevcut ekranda yine donup kalmakta.

belli bi yere kadar yükleniyor görünüyor sonra cihaz takılıyor.

Ne yapmam gerekli? Yardımcı olacak arkadaşlara minnettarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy726 -- 10 Mayıs 2008; 19:30:10 >

• eğer içini açma gibi bir şansın varsa bataryayı çıkart tak eğer yoksa bir teknik servise fln gönder
  • denedim. içini açtım bataryayı çıkardım bi süre bekledim taktım ancak işe yaramadı.

ayrıca batarya yokken şarj a takıyorum çalıştırıyorum yine loading ekranında takılıyor kalıyor.

Acaba yapabileceğim birşey varmı? teknik servis dışında?
  • reset yeri olabilir. çok ufak oraya iğne sokmayı dene.
  • yazımı okuduysanız rest atmayıda deneyim.
    birkaç defa üst üste denedim ama maalesefki sonuç aynı.
  • ama inanarak dene. böyle gözünü kapayıp bir iki üç diyip birden..! ben öyle yapıyom bazen oluyo işe yarıyo..
  • tüm inancımı kullandım ama maalesef :)

eheheh sanırım çalıştıramacağım.
    çokta güzel cihazdı. Seviyordum kullanıslıydı ses kalitesi v.s. iyiydi.

Acaba başka fikri olan varmıdır arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellboy726

tüm inancımı kullandım ama maalesef :)

son bir şans ver ve şöyle yap: buzdolabına koy 1 saat beklesin sonra 250 derecede ısıtılmış fırına son 5 dk. sonra çıkar. aç bakalım olacakmı.. şoklama tedavisi de işe yarayabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: laplacess

quote:

Orjinalden alıntı: hellboy726

tüm inancımı kullandım ama maalesef :)

son bir şans ver ve şöyle yap: buzdolabına koy 1 saat beklesin sonra 250 derecede ısıtılmış fırına son 5 dk. sonra çıkar. aç bakalım olacakmı.. şoklama tedavisi de işe yarayabilir..

şakamı yoksa ciddimisiniz :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.