Bildirim
Mp4 player ile ilgili lütfen yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kullandığın AMV çevirici programdan kaynaklı olabilir. Bu programlar birkaç çeşit. Ekran boyutuna göre değişiyor. sanırım senin mp4 player 1.8 inc, kullandığın program ise 1.5 inc e göre ayarlı. 1.8 inc amv converter programını indir netten. -
bu arada kaça aldın cihazı?
şu an bu cihazların üretildiği ve satıldığı yerdeyim, türkiye fiyatını merak ettim. -
bende buna benzerini aldım 512MBlık 75YTL
2 kulaklık girişi bir harici hoparlör,mp3 çalıyor.video oynatıyor. text dosyası okunabiliyor.radyolu(ama iyi çekmiyor)ses kayıt ediyor.jpeg resim gösteriyor.telefon defteri olarak kullanılıyor.5 tanede oyun var(tetris,mayın tarlası vs.vs.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimkibudeli -- 30 Ağustos 2006; 11:59:54 > -
birde bunların nokia pillisi olanları var. yani şarj daha iyi daha saglam. mesela şarj ı öldü ne yapacaksın. belki piyasada bulamazsın. işte nokia şarjlılar bu işte devreye giriyor. 2 tane aldın mı yolda degiştir dinle ?
2 gb lık nokia şarjlı olanlardan arıyorum 1.8 inçlik onalrdan bulan bilen arkdaş var mı ? -
hocam vidseo yu pc de çevirirken mp4 playerinin çözünürlüğüne göre ayarla.ben mesela cep telefonundan div-x izliyorum görüntü boyutunu istediğim gibi ayarlayabiliyorum.telefonun çözünürlüğü 176x208 piksel sen çözünürlüğü bundan daha küçük yaparsan videoyuda küçük izlersin -
Alan razı satan razı ,
karısmak gibi olmasın ama hergun patlayan cep telefonu haberleri okuyoruz, Allah korusun.
Bahsettiğiniz Nokia piller sahte olmasın aman dikkat. O pillerin sıfırının en az 30-40 ytl olması gerek.
Ha derseniz ki digerlerinde de pil var, nokia yazmıyor ama sağlammıdır, güvenilirmidir?
Ben hiçibirisine güvenemem bunların.
Daha geçenlerde yan sanayi pil kullanan birisinin suratında cep telefonu patlamıştı. -
Ürün 1 gblık 80 ytlye aldım dogubanktan yanında birde philips kulaklık aldım güzel bişi hepsi toplam 80e geldi işte..Benimkinin ekranı 1.8 inc evet bendeki amv converter buna gore küçük cevirio 1.8 için amv converterı nerden bulabilrm veya siz bulursanız eklermisinz cok cok makbule gecer valla
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nofrost buzdolabı içine üstten su akıtıyor
- powertec en iyi modeli hangisi
- siemens beyaz eşya yorumları
- en iyi kırıcı delici matkap hangisi
- philips teleskopik boru tamiri
- en iyi blender yorumları
- en iyi halı yıkama makinesi
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- en iyi hava temizleme cihazı
- en iyi hamur yoğurma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X