Şimdi Ara

Mp4 Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar daha önce mesaj yazmıştım ama sonuç bulamadım.
    Mp4ün içini açtım... Ama pil felan bulamıyorum içinde. öylece kaldı çok acil yardım lazım....

• slm nwz a815 mp4 calar var bir defa kapandı bir daha acılmıyor sarjda olmuyor pc aygıtıda görmüyor ne yapmam lazım cok acil yardım
  • melocann.... sen yenisin heralde.... yeni bi sayfa aç yeni mesaj diye kutuya bas orda mazeretini model marka ve sorununu belirt çözümünü bul
  • kadirsayginer

elektronkten az bişey anlıyosan dediklerimi uygula
    öncelikle telefonunun bataryasını çıkart bataryanın artı ve eksi kutuplarından birer kablo çek bantla yapıştır falan.sonra mp4 ün içini açınca mp4 ün enerji girişini bul mutlaka enerji girişi vardır eğer boşta kablo varsa ve renkleri kırmızı ve siyahsa muhtemelen enerji girişidir bataryaya yapıştırdığın kabloların diğer uçlarını mp4 n enerji girişine bataryanın artısı mp4 n artısına bataryanın eksisi mp4 ün eksisne gelecek şeklde değdir yada yapıştır mp4 çalışırsa git o bataryanın aynısında al ve mpüne uygun bi şekilde yerleştirmeye çlış
    cihazın içinin fotoğrafını çekebilip buraya koyarsan daha net şeyler söyleyebilirim .

ha b arada bu işelri beceremem diyosan hiç bulaşma sorumluluk kabul etmem
    kolay gelsin
  • melocann
    sende cihazının bataryasının dolu olup olmadığını kontrol et cihazın şarzı tamamen boşaldıysa pc görmez sanırım usb den şarz ediyosun uygun bi şarz aleti edin ve onunla şarz etmeyi dene donanımsal bi sorun olduğunu sanmıyorum bunların hepsi benim başıma geldi ve sizlere anlattığım şekilde sorunları çözdüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bs player sorun
    18 yıl önce açıldı
    VLC media player Ses sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.