Şimdi Ara

.mp4 uzantılı videoları oynatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, minibook'ta .mp4 uzantılı kamera kayıtlarım var fakat bunları bilgisayar üzerinden hiçbir oynatıcı ile oynatamıyorum, ne ses var ne görüntü sadece dosyalar duruyor. O .mp4 uzantılı videoları sesiyle birlikte oynatabilmem için ne yapmam gerekiyor ?

• Aethelwulf kullanıcısına yanıt
    kamera kaydi dediginiz guvenlik kamerasi ise..kendi oynaticisi ile oynatmaniz gerek..yada klm codecin son surumunu yukleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aethelwulf

Merhabalar, minibook'ta .mp4 uzantılı kamera kayıtlarım var fakat bunları bilgisayar üzerinden hiçbir oynatıcı ile oynatamıyorum, ne ses var ne görüntü sadece dosyalar duruyor. O .mp4 uzantılı videoları sesiyle birlikte oynatabilmem için ne yapmam gerekiyor ?

Format factory programı ile başka bir formata çevirin. Muhtemelen oynatacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

kamera kaydi dediginiz guvenlik kamerasi ise..kendi oynaticisi ile oynatmaniz gerek..yada klm codecin son surumunu yukleyin.

Evet güvenlik kamerası fakat kendi oynatıcısı ile oynattığım zaman ses kesik kesik geliyor...

Codec son sürümü indirdim, onun oynatıcısı ile açtım fakat bu sefer de görüntü var ses yok...
    kayit cihazinin markasi nedir?

• quote:

kayit cihazinin markasi nedir?

Cenova
    veridigim linkten izleme programini indirip dene.
    http://www.kameramontaji.com/teknik-destek.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Merhabalar, minibook'ta .mp4 uzantılı kamera kayıtlarım var fakat bunları bilgisayar üzerinden hiçbir oynatıcı ile oynatamıyorum, ne ses var ne görüntü sadece dosyalar duruyor. O .mp4 uzantılı videoları sesiyle birlikte oynatabilmem için ne yapmam gerekiyor ?

flv, mkv ve avi'ye çevirdim, hiçbiri olmadı... Maalesef ne görüntü ne de ses alabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aethelwulf -- 13 Mayıs 2015; 23:24:45 >
  • quote:

veridigim linkten izleme programini indirip dene.
    http://www.kameramontaji.com/teknik-destek.html

Sanırım client programını çalıştırıp oradan video kayıtlarına ulaşıcam fakat yerel ağa bağlı olmadığım için bilgileri şu an giremiyorum... Yarın girebilirim, girdiğimde ve yerel ağ ile bağlandığımda videoları sorunsuz oynatabilir miyim ? veya bunun başka bir yolu yok mu ? .mp4 uzantılı videolar öylece duruyor uzantısını değiştirmek de işe yaramadı maalesef...

direkt clientten indirirseniz bir sorun olmadan izlersiniz..kayitlari alirken bir sikinti cikmis sanirim.client yada cihaza ip ile ulasip download edebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

flv, mkv ve avi'ye çevirdim, hiçbiri olmadı... Maalesef ne görüntü ne de ses alabiliyorum

Bizim iş yerindeki kamera kayıtları Windows medya player ile izlenebiliyor. Sizde neden olmuyor anlamadım? Siz diğer arkadaşların tavsiyelerini uygulayın. İnşallah çözülür kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Client dosyasının diskteki konumunda Local player vardı, dosyaları onunla oynattım ve sorunu çözdüm. Sanırım onu farketmeseydim başka türlü o videoları oynatamayacaktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.