Şimdi Ara

mp4nation.net alışveriş yapıcam fakat (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mp4nation.net'ten brainwavz m2 ya da m4 alıcam fakat yabancı dilim olmadığı için siteye üye olurken bilgileri yanlış giricem diye tedirginlik oldum.Ayrıca birkaç sorum var;

*Kayıt ekranında city kısmına yaşadığımız şehri yazıyoruz fakat adres kısmınada adresi yazdıktan sonra oturduğum ili ve ilçeyi yazmaya gerek var mı?
    *State/province kısmı il ve ilçe mi demek?
    *mp4nation takipli mi gönderiyo kargoyu?
    *Ürünün gümrüğe takılma ihtimali varmı?
    *Son bir sorumda brainwavz m2 mi m4 mü almalıyım?
     mp4nation.net alışveriş yapıcam fakat (yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 15 Aralık 2011; 22:51:48 >

• Ülke dışındaki bölümü PTT ilgilendireceği için o bölümleri Türkiye'de normalde nasıl dolduruyorsan öyle doldur.Türkçe karakter kullanma , Sokagi , Caddesi vs yazabilirsin.
    Adrese tüm adresi yazmayı tercih ediyorum ben hep.Sorun çıkmaz.
    State/Province ; Eyalet/Vilayet oluyor.Mecburen il gireceksin yine.Ama PTT okuyacağı için ilçe bile girebilirsin.
    Takipli gönderiyor.
    M2 alırsan daha düz bir frekans tepkisi , daha detaylı bir ses alırsın.M4 ise daha eğlenceli ve "V şeklinde" bir frekans tepkisine sahip.Yani baslı ve tizli.
    İkisi de gümrüğe takılmaz.
  • Cevabın için teşekkürler pea.

O zaman adres bilgisine Turkey de yazayım.
    M2 M4ten daha flat sese sahipse onu tercih edicem demektir.Birde elimde emektar akg k324p var, m2 almaya değer mi acaba? M2 ses kalitesi bakımından daha bir üst kulaklıkmıdır?
  • Rica ederim.

M2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama kullanmadığım için kesin konuşamam.
  • Paypal ile ödeme yaparak mp4nationdan m2 siparişi verdim.2 gün sonra işlemlerde aşağıdaki mesaj yazıyor.Ptt ve honkong postaya tracking nosunu girdim fakat böyle bir kayıt yok dedi, kargo gözükmüyor.Aşağıdaki cümlede 5 gün içindemi geçerli olucak kargo kodu diyor yoksa bu işte bir yanlışıklık mı var ?

quote:

Item mailed out.

Tracking below viahttp://www.hongkongpost.com - Please allow up-to 5 working days for tracking to update on HKP.

Tracking number: xxxxxxxx
  • Bikaç gün sonra görünür PTT'de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.