Şimdi Ara

mp4tv programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu mp4tv programından birisinde var mı acaba ? sitesine girdim 100 kntr diyo lütfen bir kişide mp4tv programı varsa internete atabilir mi biz de yararlanalım

• arkadasım yok öyle bişiy. foruma biri yazmış milleti keklemek için. öyle birşey varsa neden millet tv tuner koyuyor aletlere. tv chipi yoksa içerisinde nasıl gösterir tv yayınlarını
  • Olmayan antenle olmayan yayın olmayan dalga şeklinde olmayan programa gelicek sonra olmaması hayırlı olan alet tv göstericek,hmm kulağa baya mantıklı geliyor
  • dostum kullananlar yalan mı söylüyo sitesiwww.firatim.tk orada da var bi bakın
  • vede dalgalar radyo sinyalleri üzerinden geliyomuş anten de kulaklıkmış sitede biraz aşağı inerseniz görürsünüz mp4tv çıktı diye girin oraya orada yeterli açıklamalar var
  • çyle yorum yapmaktan kolay ne var ben de kendi siteme accaunt açıp kendi ürüüm üzerime yorum yapabilirim bunun gerçek mi yanlış mı oludğunu anlayamazsın ki!
  • aslında dediğiniz de doğru ama insan bi hevese giriyo işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telesekreter programı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merak etme arkadaşım hepsini okudum hepsini inceledim
    Radyo dalgaları ile tv yayın dalgalarının geliş şekli farklı ve yayın yapanın sinyali çok kuvvetli olması lazım,bu şekilde kulaklık gibi basit bir antenle ne izlenir nasıl izlenir.
    Ayrıca böyle mucize bir program dandik bir forumda kontör karşılığı mı verilir???
    Ayrıca yine sitede anlatıldığına göre aynı programı 2(veya daha fazla) kişi kullanırsa görülüyormuş yok artık daha neler!!!
  • çok saolun walla ben de atlıyodum ha:D:D:D:Daz kalsın 100 kontör gidiyodu allahtan böyle forumlar war ha yoksa ki halimiz n e olurdu !!!!!! çok saol
  • radyo frekansından görüntü sinyali elde edlirmiya.

• abi gülmekten yıkıldım ya o form a bende baktım trojan dolu iyi keklemeye çalışyorlar...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat131 -- 20 Haziran 2021; 14:23:43 >
  • şu patent numarasını burayada yazsanda baksan bi turkpatent enstitusundan varmı diye. haaa bana gelip 5,796,635
    numarasını verirsen ozaman sanawww.turkpatent.gov.tr adresine girmeni tavsiye ederim. başvuru numarası, buluş sahibi, buluş adı, bülten numarası gerekiyor. böyle bir patent numarası verilmiyor kesinlikle. evet bekliyoruz bu bilgileri herkes girip patentlemiş oldugunu görsün ki kimse sana laf edemesin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat131 -- 20 Haziran 2021; 14:24:9 >
  • sen onu bunu boşverde şu sorduklarımı yaz herkes burda gorsunde boş yere sana laf söylemesin dogruluguna inansın millet degilmi
  • Yav rastgele alınmış yerler,ne olduğu belli olmayan bir forum,sebepsiz kurallar,nasıl çalıştığı bilinmeyen bir program(ki neden sadece dandik playerlarla çalışıyor(aslında bu belli,nasıl olsa bu playeri alan adam bilmez anlamaz ağımıza kolayca düşer mantığı),mesela çalışıyorsa bilinen markaların Clix,d2 gibi modelleriyle çalışıyor mu?).
    Hiçbir şey belli değil üzerine birde kontorle çalışıyor(burada da genç beyinler hedef alınmış),şimdi sen şu yazılanları birde MarjinaL_Kirpi nickli arkadaşın sorusunu cevapla sonra reklam yap
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat131 -- 20 Haziran 2021; 14:25:20 >
  • arkadasım gir diyorum sana. marka ve patent bulmak için bu numaraları istiyor.www.turkpatent.gov.tr marka olsun model olsun ne olursa olsun patentliyse ürün bunlar lazım. bilmeden konuşmuyorum degilmi. evet bekliyopruz senin cevabını.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat131 -- 20 Haziran 2021; 14:26:16 >
  • merak etme ak mı karamı çıkacak meydana yarın ;) mp4tv die bir markada yok ortada modelde. onaylanmış olsa bile çıkması lazım ama kesin olsun die. turpatent enstitüsü bilgi edinme bölümüne mail attım yarında bizzat telefon ile arayacagım ;) haklıysan ne mutlu bize ki bir türk buluş yapmış diyecegim. degilsende degilsindir zaten

ha bide uluslarası patent kuruluşunda arama yaptım gene bulamadım. çok gizli bilgi olmalıki oradada yok. ben bulamamış olabilirim. buyur adresi sende bi bakıver

http://www.wipo.int/pctdb/en/

ha bde sony nin bir patent örneğini vereyim. biraz ingilizcen varsa benim söylediğim şeyleri sony e bile verildiğini görürsün ;) buluş sahibi, sınıfı, tarihi vs herşeyi var burada ;)

http://www.wipo.int/pctdb/en/fetch.jsp?DISP=25&IDB=0&SORT=1186703-KEY&LANG=ENG&LANGUAGE=ENG&SERVER_TYPE=19&FORM=SEP-0%2FHITNUM%2CB-ENG%2CDP%2CMC%2CPA%2CABSUM-ENG&IA=US2006027602&TOTAL=32&C=1&SEARCH_IA=US2006027602&START=1&QUERY=%28mp4+AND+tv%29+&DBSELECT=PCT&TYPE_FIELD=256&RESULT=2&IDOC=1232848&DISPLAY=STATUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 16 Nisan 2007; 1:27:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.