Şimdi Ara

MPIO FG100 Firmware Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Benim makinede firmware ile ilgili bir sorun çıktı. Geçen günwww.mpio.com'dan 1.61 (Worldwide Version)'u firmware ettim. Ses mükemmel oldu. Yani diyebilirim ki Creative falan bok yemiş yanında. Fakat sonra cihazda bazı sorunlar çıktı. Menüye falan girdiğimde çoğu ayarı yapamaz oldum. Ekranda şekiller falan çıkıyo. Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı? Birde ben worldwide versiyonu yükledim (1.61) Bir de Europe versiyon vardı o 1.71'di. Bunlar arasında fark var mı? Teşekkürler...

• arkadaşım bu üründen bendede war hatta bir arkadaşla aynı zamanda almıştık onun kisinde ekran yazıları yerinde değildi bide menüde bişeyi seç tiği zaman yanındaki menüye giriş yapıyodu mesela ekolayzır seçtiğin zaman onun yanındaki alana giriyodun böle saçmalıklar yapıyo alet sonra alete format attık alet düzeidi benimkiside firmwaredan sonra öle olmuştu sora format attım mpio utilitideki 3 şeyide denedim alet düzeldi son olarark avrupa versiyonuyla world wide versiyonu arasında sadece ses farkı war başka bi fark yok istersen kendin deneyebilirsin world wide versiyon ses baya bi artıyo
  • hani creative yanında b..o..kk yemişti bak yine sorun çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlıcak

hani creative yanında b..o..kk yemişti bak yine sorun çıktı

s
    creativeyi update etmeden konusma
  • kardeş creative muvo s200 aldıgım gün update ettim hiç sorun yooookkk
  • Arkadaşım ben ses konusunda bok yemiş dedim. Makinede sorun çıkabilir tabii ki. Yazdığım yazıyı iyi oku. Ayrıca Creative'de firmware ettim. MPIO daha iyi.
  • tmn kardeş sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok canım estağfirullah sen bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.