Şimdi Ara

mpv veya d sınıfı geniş bagajlı aile aracı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
16.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: desiya

vw touran bakabilirsiniz yada opel zafira

touran kasası yeni değişti takip ediyorum makyajmı değişiklikmi bilmiyorum ama kasasında bir değişiklik olduğunu biliyorum
    zafirada böyle bir durum varmı acaba
    bu zafira istediğimiz gibi ama araç temizmi araştırmak lazım

http://www.sahibinden.com/2006_opel_zafira_1_9_cdti_48_aya_varan_taksitlerleWQQaXQQ5626543WQQpXQQdisplayitem

• toyota corolla verso arkadaşımda var 1.6sı herşeyi süper tank gibi araba ama çok benzin yakıyo.dizel istiyosanız focus c-maxa ve opel zafirayada bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 4 Ocak 2008; 22:00:23 >
  • focus c-max yada vw touran
  • quote:

Orjinalden alıntı: accordc

toyota corolla verso arkadaşımda var 1.6sı herşeyi süper tank gibi araba ama çok benzin yakıyo.dizel istiyosanız focus c-maxta çok güzel.

şu ana kadar aklıma yatan birkaç araç var
    opel zafira ilk tercihim ama opel servis sorunsalı ne durumdadır bilmiyorum
    2. ford c-max ghia 1.6 dizel
    3. citroen picasso xp 1.6 hdi
    4-versonun motoru 1600 araç büyük motorun o aracı sürüklemek için yakacağı şüphesiz ve yolda risk almakta ayrıca sorun
    5-vw touran 1.4 tsi motoru opel zafira dizel olmazsa 2. en büyük tercihim bu olur gibi

ama önerilerinizi lütfen esirgemeyin
  • bu araçların içerisinde en mantıklı olan benzinli ise corolla verso dizel ise c-max
    neden verso motor benim araçla aynı kilo olarakta çok bir fark yok sınıfının en atak ve en az yakan motoru hiç bir şüpen olmasın versoyla 190 gördüm daha basmadım diyen var ( toyota bölümünde) araç 7 kişilik olabiliyor ikinci el dizelinide bulabilirsin ama 2,200 cc benzinli 1,6 çarpışma testinde 5 yıldızlı ve ülkemizde üretiliyor fabrikasında çalışan çok arkadaşım var kaliteli bir araç olduğunu söylüyorlar
    neden c-max bence tek nedeni focusta da bulunan 1,6lık dizel motor 5 kişilik çarpişma testinden 4 yıldız aldı
  • versoyu arkadaş 5-10 gün önce aldı full bir araç gerçekten çok güzel içi göz doyuruyor konforu güzel kalite hissi veriyor ama benzin pahalı işte
    43000 bin lira 0 km o kalitede araç için makul
  • ford s-max 2.0 dizel otm. vites cam tvan vs. cok arac yoltutuş perfrman ekonomi genişlik kalite herşey var genişte cok harika arac 75.000ytl civarında

vw touran var birde ama benzinli ama performanslı ucuyor oda full 58.000 ytl dergide vardı bu ay acılır tavan vs.

birde captiva 2.0 dizel otm. var suv olarak içi cok ferah geniş kaliteli şu anda indirim var donanımda zengin altı vs. de yüksek mpv lere göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: ati-rodeon

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

vw touran bakabilirsiniz yada opel zafira

touran kasası yeni değişti takip ediyorum makyajmı değişiklikmi bilmiyorum ama kasasında bir değişiklik olduğunu biliyorum
    zafirada böyle bir durum varmı acaba
    bu zafira istediğimiz gibi ama araç temizmi araştırmak lazım

http://www.sahibinden.com/2006_opel_zafira_1_9_cdti_48_aya_varan_taksitlerleWQQaXQQ5626543WQQpXQQdisplayitem

bu fiyat iyimiş . sanırım sıfırlarıda 60-65 civarı

touran makyajlandı sanırım yeniside 2010da çıkcak .

zafira makyajlandı sadece far ve stoplar değişti diye biliyorum ama türkiyeye ne zaman gelir bir bilgim yok belkide gelmiştir

almanya avusturyada bu şekilde piyasada şu anda
    http://www.opel.de/shop/cars/zafiranew/gallery/photo/content.act?pic=1
    dikkatli bakarsanız stopların vede farların iç kısımları değişmiş vede ön tamponda astradaki gibi bir oynama olmuş o kadar iç kısıımda birşey farketmedim ben
    sıfır düşünüyosanız alabilirsiniz yada
    şu anda ilandaki gibi bir zafira alıp yeni zafiralar geldiğinde beğendiyseniz tamponu stopları değiştirebilirsiniz kaskodan(anlamadan sürtmüş olabilirsin mesela aracı :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 5 Ocak 2008; 3:55:33 >

• Amaç kafa karıştırmak olmasın ama aradığınız geniş, güvenli, aile arabası niteliklerine sahip bir sınıfta d sınıfı araçların station wagon karoserleri olabilir. Bu sınıf bugüne kadar biraz sönüktü ama yeni çıkan passat variantlar, laguna grandtour, mondeo sw'lar oldukça yakışıklı. Ayrıca 2008 otomobil firmalarının da bu sınıfı ön plana çıkarmaya çalışacakları bir sene olacak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugraq

Amaç kafa karıştırmak olmasın ama aradığınız geniş, güvenli, aile arabası niteliklerine sahip bir sınıfta d sınıfı araçların station wagon karoserleri olabilir. Bu sınıf bugüne kadar biraz sönüktü ama yeni çıkan passat variantlar, laguna grandtour, mondeo sw'lar oldukça yakışıklı. Ayrıca 2008 otomobil firmalarının da bu sınıfı ön plana çıkarmaya çalışacakları bir sene olacak gibi.

aslında benim en çok hoşuma giden audi allroadta ona gücüm yetmez şimdilik birde hakkından daha pahalı gibi geliyor
    2.el otomobil sayfalarındada hiç ilanı yok alan satmıyor genelde bu aracı
    A6 allroad quattro 3.0 TDI (DPF) 2967 233 € 46.225 € 38.829 € 15.310 € 1.120 € 101.483
    A6 allroad quattro 3.0 TDI tiptronic (DPF) 2967 233 € 48.112 € 40.414 € 15.935 € 1.120 € 105.580

benden en çok 70-80 çalışır audi allroad en ucuzu 101.bin euro milyarda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati-rodeon -- 5 Ocak 2008; 10:10:56 >

• seat altea xl ye bir bak derim.1.4 125 bg 200 tork tfsi motor var.fiyat ve donanım çok iyi.yakıt da iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

seat altea xl ye bir bak derim.1.4 125 bg 200 tork tfsi motor var.fiyat ve donanım çok iyi.yakıt da iyi

bir arkadaşta oldukça temiz düşük kmde dizel otomatik vites seat toledo var ama arkdaşın birisi onu boşver dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

seat altea xl ye bir bak derim.1.4 125 bg 200 tork tfsi motor var.fiyat ve donanım çok iyi.yakıt da iyi

Bir güzel alternatif daha. Ama benim motor tercihim 2.0 TDI 140 hp tiptronik DSG olurdu (55 000 YTL)

Birde, hayallerimizi daima canlı tutmalıyız ki hayatın tadı olsun (Benimde gönlümde de 3 litrelik vw Touareg'in yeri ayrıdır) ama d sınıfı station wagonlarda Audi A6 Allroad quattro'ya kadar çok daha makul ve de güzel birçok araç var. İlk aklıma gelenlerden birisi volvo v70, kendi sitesinde de temiz 2. el ilanları gördüm.
  • alttaki kuzunun vereceği keyfi bahse konu diğer arabaların vereceğini düşünmüyorum.sonuçta hayırlısı olsun.

mpv veya d sınıfı geniş bagajlı aile aracı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

alttaki kuzunun vereceği keyfi bahse konu diğer arabaların vereceğini düşünmüyorum.sonuçta hayırlısı olsun.

harika bir araç
    passat variant tercihlerim arasında ayrıca
  • en fazla bagajı ergonomik olan saklama gözü küçük ceplerfilan olan hangisi acaba
    mesela alfa romeonun bagajı çokta fonksiyonel değil gibi geldi
    http://www.sahibinden.com/alfa_romeo_159_1_9_jtdi_distinctive_plusWQQaXQQ5815601WQQpXQQdisplayitem
    http://img98.imageshack.us/img98/81/alfaromeovm7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati-rodeon -- 5 Ocak 2008; 22:57:51 >

• Ford Focus C-MAx makyajlandı ve çok kaliteli bir araç. 1.6 lt dizel 109 hp motorlada gayet güzel olur.
  • Geçtiğimiz haftaki otohaberde 1.4 TSI Touran testi vardı. Bu haftakinde ise Citroen C4 Picasso - Ford C-Max karşılaştırması. Bakabilirsen senin için faydalı olabilir.
  • vw touranın arka kapıları sürgülü yaptırılabilirmi acaba
    bu yeni touran çok hoşuma gitti
    birde mitsubishinin bir aracı vardı beyaz bu sitede görümüştüm o araç türkiyeye gelirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 2 Mart 2008; 10:18:53 >
  • En çok satan bu araçlar arasında Ford C-Max ve Opel Zafiradır.
    Ford Focus C-Max değil artık araç kendine has özellikleri ile yenilendi ve
    Artık Ford C-Max oldu. Tavsiye ederim baın beğenirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.