Şimdi Ara

mpv veya d sınıfı geniş bagajlı aile aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
16.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ailemiz için yeni araç planlıyoruz aklımızdan geçen birkaç model var artılarını eksilerini değerlendirirmemize yardımcı olursanız sevinirim

toyota verso
    opel zafira
    C4 picasso dizel
    seat toledo
    vw touran

• Öncelikle şu toledoyu bi seçenekler arasından silelimDiğer seçeneklere gelince citroen picasso gayet şık ve dizel olması bir avantaj.İçtasarımı falan gayet güzel ama malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum.Corolla verso ve touran arasından f/p olarak ben olsam versoyu seçerdim.Çünkü bu araçların çok fazla ikinci eli yok.vw vereceğiniz fazladan para satarken size dönmeyebilir.Ben olsam verso ve zafira arasında bir tercih yapmaya çalışırdım.Fakat araçların hepsini mutlaka test edin.Zaten herşey ortaya çıkacaktır.Eğer bunlara alternatif düşünürseniz biraz suv biraz mpv olan nissan qashqai öneririm
  • VW Passat Variant 1.4 TSI 122 HP Comfortline derim.
  • dizel araç öncelikli
    dizellerinin avantajlarınıda değerlendirirseniz sevinirim
    kaşkai tipini pek begenmedim içide hoşuma gitmedi tercihlerde yok ve dizelide yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati-rodeon -- 4 Ocak 2008; 19:21:30 >
  • bir arkadaşım aldı geçen gün verso 1600 motor zaten 1800 yokmuş gerçekten hoş araç 43 milyara full siyah arka tarafı rav4 gibi o güzel bir araç ama benzinli ve cansız motor ama yinede tercihler arasında
  • Eğer aileniz çok kalabalık değilse, yani 7 koltuk beklentiniz yoksa dizel c-max iyi bir alternatif olabilir. C4 picasso dışındaki mpv'leri zamanında incelemiş ve c-max'da karar kılmıştım. Aslında dış görünüş olarak belkide en sönük olanı c-max'tı. Ancak diğerlerine göre daha makul olan fiyatı, başarılı motor performansı, kaliteli iç mekanı ve belkide bir önceki aracımında ford olması nedeniyle böyle karar vermiştim. Şu an 1.4 TSI 140 beygirlik Touran da kesinlikle üzerinde durulması gereken bir araç: Daha geniş, daha güçlü, daha prestijli.
  • Hocam bütçeniz ne kadar??Ona göre belki başka alternatifler sunabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Hocam bütçeniz ne kadar??Ona göre belki başka alternatifler sunabiliriz.

bütçe 70 civarı 80 i zorlarız ama ben bu işi en ekonomik ve en uygun şekilde kapatmayı düşünüyorum 80inin hepsini vermek zorunda değiliz dizel almak istiyorum temiz 2.elde olur sıfırda olur aile çok büyük değil ama güvenli geniş ergonomik ekonomik olması şartımız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ati-rodeon

quote:

bütçe 70 civarı 80 i zorlarız ama ben bu işi en ekonomik ve en uygun şekilde kapatmayı düşünüyorum 80inin hepsini vermek zorunda değiliz dizel almak istiyorum temiz 2.elde olur sıfırda olur aile çok büyük değil ama güvenli geniş ergonomik ekonomik olması şartımız

Peki o zaman evet touran tsi düşünülebilir.Fakat benim size daha farklı bi önerim olacak madem bütçe 70 civarına çıkabiliyor.Eğer ferah birşey arıyorsanız mesela ford s max sizin için uygun olabilir diye düşünüyorum.Eğer çok büyük gelmezse.Zaten bu tür araçlarda bunlardan başka pek bi alternatifte yok.Ben olsam tercihimi temiz bir ikinci elden yana kullanırdım.Peki neden dizel bir suv düşünmüyosunuz.Mesela dizel grand vitara gayet güzel.Tercihinizi illa mpv araçlar arasından mı yapmak istiyorsunuz??

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1227220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 4 Ocak 2008; 19:50:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ati-rodeon

quote:

dizel istiyosanız ve de her yıl 1 milyar fazladan vergi veririm diosanız zafira 1-.9 ctdi

yok dizel osun 1 milyarım cebimde kalsın diosanız c- max tdci

• 4x4 gereksiz olur bizim için yaşadıgımız yer düz yer ve dağ bayır işimiz pek yok çocuklarda zaten küçük
  • 70 - 80 iyi bütçe. O zaman birde dizel yeni Mondeo 2.0 TDCI düşünülebilinir. Genişlikse genişlik (sınıfının en büyüğü), güvenlikse güvenlik (passat ve diğer d sınıfı araçlarla karşılaştırıldığı bütün testlerde bu konuda üstünlüğü var), motor performansı yeterli, iç mekanı kaliteli ve ergonomik. Bir yerde mondeonun ingiltere'de en çok satılan d sınıfı araç olduğunu okumuştum. Bu forumda da bir çok topikte tartışılmıştı.
  • mondeo şehir içi kullanım için aşırı büyük değilmi
    mondeo ile passat arasında kalsam ayrıca tercihim passat olur touran güzel alternatif
    birde ben topak arabaları seviyorum ne hikmetse
  • mitsubishi grandisi düşünebilirsiniz.

7 kişilik.

2.0 dizel motor ile satılmakta.

liste fiyatı ı 78000 ytl

http://www.temsa.com.tr/otomotiv/urunler.aspx?LNG=TR&uid=141

donanım özellikleri burada yazıyor

oldukça şık bir makine.
  • Opel zafira veya C4 picasso derim

• resim ekleyemedim arkadaşım sitede bir sorun var herhalde

resimlere buradan ulaşabilirsin.

http://images.google.com.tr/images?q=mitsubishi+grandis&ndsp=20&svnum=10&um=1&hl=tr&start=0&sa=N

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Ocak 2008; 20:35:15 >

• MASC: Mitsubishi Aktif Stabilite Kontrol S
    MATC: Mitsubishi Aktif Çekiş Kontrol S
    EBAC: Motor Freni Destek Kontrolü

bu ebac otobuslerdeki retarder gibi birşeymi
    biz 4 kişiyiz zaman zaman eşime yardım etmesi için kayınvalide yanımızda olacak 5 kişiyiz
    çocuklar büyük 4 küçük 3 aylık

7 kişilik araç bize gereksiz olur birde arkadaşta grand scenic var stepne yerinden emanet koltukları kaldırıyor ne biliim tuhaf
    7 kişilik düşünmüyorum düşünseydim vip transporter alırdım
  • c4 picassı gayet iyi bir seçim oalcaktır hem fiyatı hemde donanım olarak hemde çok modernize bir tasarımı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

c4 picassı gayet iyi bir seçim oalcaktır hem fiyatı hemde donanım olarak hemde çok modernize bir tasarımı var

http://www.citroen.com.tr/?step=4&page_id=181&id=B57AFH9W
    C4 PİCASSO SX 1.6 HDI
    otomatik vitesi yok bunun uzun yolda çay kola filan içemiyorum otomatik olmayınca veya şehir içinde dur kalkta vites değiştirmeyi unutuyorum maalesef

ama gerçekten güzel arabaymış

http://www.citroen.com.tr/popup.html?template/default/img/arac/resim/C4 PICASSO/06183005.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati-rodeon -- 4 Ocak 2008; 21:45:35 >

• vw touran bakabilirsiniz yada opel zafira
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.