Şimdi Ara

Az yakan, bagajı geniş 4x4 yerden yüksek SUV öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-2.2 milyon tl bütçem var

Yakıtı az olan (hibrit de olabilir) , 4x4 çekişli, bagajı geniş olan ve de yerden yüksekliği epeyce fazla (mesela tucsondan falan yüksek olmalı, jip havasını hissettirmeli) SUV öneriniz ne olurdu?

Not: Bir de mümkünse japon araçları gibi çok da sanayiyle uğraştırmayacak bir araç.

• az yakan dan kastınız 100km de kaç litre aşağısı benzin içecek?
  • Toyota RAV4 4x4 2.5 Hybrid.
    Tam sizin bütçeye göre.
    2.2 milyona bulunabiliyor ikinci eli.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

en azından şehiriçi 7 lt/100 km seviyelerini görsün istiyorum tucson benzinlide 11-12 lt/100 km seviyelerinde mesela bu çok benim açımdan

yani demek istediğim depoyu fullediğimde 500 km küsür menzil yerine 800 kmye yakın bir menzil göreyim..??

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

teşekkürler

bunun mtv si ne kadardır ?

torku sanki biraz düşük gibi bayır yukarı zorlanmaz mı?

• tuscondan yuksek rav4 ve tiguain var...ben olsam rav4 u tercih ederdim
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt

rav4 2.5 hybride baktımda en büyük sıkıntı: yıllık 30 bin tl mtvsi var motoru çok büyük çünkü

diğer sorunda: torku düşük sanırım bayır yukarı biraz zorlanabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berk kullanıcısına yanıt

Sizin almanız gereken araç Tam Hybrid SUV araçlar. Detaylı karşılaştırmaları daha önceki mesajlarda verdim.

Yükseklik ve konfor yeterliyse bu yine Tucson yada Sportage tam hybrid 230hp olan versiyonlar olabilir. 6-7lt max gezersiniz.

Ankara içinde kullandığımda şehir içi 5.7lt lerde gezdiğimi hatırlıyorum sakin sürüşlerde. (Ata Hyundai test aracı)

Güçlü araç zaten az yakar aynı kasada üzerine birde tam hybrid olunca ciddi bir faydası oluyor tüketim anlamında.

Ama arazi için SUV derseniz 4x4 Forester XT 2.0lt 240hp (yerden 22cm yüksek) gibi araçlar derim buda 12-13lt den aşağı düşmüyor.

Bende Tucson 4x2 versiyonu ile 8-9lt şehir içi gezdim şehirler arasıda 100-110kmh larda 6lt ortalama ile 4 yıl kullandım.

Ama 4x4 hangi benzinli C SUV alırsanız alın 10-11 lt den aşağı düşmez zaten. Subaru Impreza 4x4 ile 11lt lerde geziyordum.

4x4 çok ayrı bir durum. Araca tutunma konusunda ciddi faydası olduğu kadar yakıtıda o derece seviyor.

Şehirler arası 1.6 T-GDI 180hp lik 4x2 Tucson ile şu değerler sanırım ne kadar dikkat ettiğimi gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 29 Aralık 2024; 13:13:51 >

• Subaru forester...2.0 hibrit awd ve oldukça düşük yakıt tüketimi...ancak sizin derdiniz hem karnım tok hem de ekmeğim bütün olsun gibi sanki...

düşük mtv, düşük yakıt tüketimi ama 4 çeker suv terimlerinin yanyana gelmesi zor biraz çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 29 Aralık 2024; 14:23:12 >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

katılıyorum, bu aracı bende yazacaktımda 2.2 milyona kadar bütçe olunca yazmadım.

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Anladım demekki bazı seçenekleri elememiz lazım o zaman özellikle de 4*4 özelliğini. Çünkü istediğim özelliklerde bir araç çıkmıyor böyle. Toyota rav 4 tam uygun gibi ancak ondada acayip yüksek bi mtv var.

O zaman epeyce bi yerden yüksek , geniş bagajlı, az yakan suv araç olabiliyor sanki mesela toyota corolla cross belki ama o da suv gibi değil ya da en azından skoda karoq gibi

• Berk kullanıcısına yanıt

Sen aradın bulamadın zaten yok öyle bı tüketimi bulunan arac

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.