Arkadaşlar sonunda sözlük sahibi de olduk ... valla hoş yapılmış pratik bişi... mpx.gen.tr den detaylı bilgiye ve programa ulaşabilirsiniz... sevgiler,saygılar
http://www.istikbal.com.tr/omer/sozluk.zip adresinden son versiyonu indirebilirsiniz. Unutmayın 2002 de calismasi icin .net compact frameworkun olması gerekiyor. Bu arada programı 2002 icin derledim ancak calisip calismadigini test edemedin cunku benim makine 2003
Ben yazmadım arkadaşlar programı kaynak siteden aldım sadece yanlış anlaşılma olmasın.
PC deki videolarımı telefona göre nasıl uyarlayabilirim ???birde mpg uzantılı dosyayı avi uzantılı yapabilirmiyim ? yardım edin lütfen !!!
Soruma cevap alamadım , mpx 200 için ayrılmış konuda , yanıtlarsanız sevinirim ...
quote:
Orjinalden alıntı: guide
PC deki videolarımı telefona göre nasıl uyarlayabilirim ???birde mpg uzantılı dosyayı avi uzantılı yapabilirmiyim ? yardım edin lütfen !!!
Soruma cevap alamadım , mpx 200 için ayrılmış konuda , yanıtlarsanız sevinirim ...
maxicep.com a bak orda çeşitli conventer lar var
Asıl 3gp yi nasıl çalıştıracaz onu bilen yok mu??? beta player 3gp yi sessiz çalıştırıyo(sesi amr olduğundan) ama avi ler gayet ii.Bilen yok mu aceb???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme