Şimdi Ara

MR çektirmeye gideceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne aglamasi ya hicbir sey yok ben beyin mr i cektirmistim 40dk filan kalmistim icinde

Tek sorun ses cok yuksek kulagina sesi kesmesi icin aparat takavaklar onu iyi oturt yoksa ses cok rahatsiz eder.

Isitme kaybina da sebeb olabilir tam oturt yalitici aparati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta çektirdim korkacak birşey yok. Cihazın gideri ne kadar bilmiyorum ama özelde iyi para alıyorlar, tabii sıra olayı pek olmuyor. 10 da olan randevumda 11 de sıra vermişlerdi MR için. Bu arada MR esnasında arkaplanda müzik çalınabilir, hiç olmazsa hastalar biraz olsa gevşer.

• 2 kez denedi, cok hareket ediyorsun sinyal alamiyorum dedi. 3.bitti yine hareket ettin bu sefer iptal edicem, bende deeim nefes aliyorum, alma nefes desi. 4.su baya uzun surdu, ceyrek ceyrek nefes aliyorum.

Sonuclar pazartesi 5de cikicakmis. Benden onceki hastalarin ki 20 dakika sonra cikmisti. Baya sinirlendirdik adami :)

Bu arada telle girme diyen arkadas, iceride oldugum sure boyunca dislerimde bir cekim hissettim kesinlikle psikolojikdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

2 kez denedi, cok hareket ediyorsun sinyal alamiyorum dedi. 3.bitti yine hareket ettin bu sefer iptal edicem, bende deeim nefes aliyorum, alma nefes desi. 4.su baya uzun surdu, ceyrek ceyrek nefes aliyorum.

Sonuclar pazartesi 5de cikicakmis. Benden onceki hastalarin ki 20 dakika sonra cikmisti. Baya sinirlendirdik adami :)

Bu arada telle girme diyen arkadas, iceride oldugum sure boyunca dislerimde bir cekim hissettim kesinlikle psikolojikdir.

Geçmiş olsun hocm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal diş dolgunuz yada metal birşeyler varsa vücudunuzda doktorunuza söyleyin yoksa o parçalar vücudunuz içinde deli gibi dolaşır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.