Şimdi Ara

MR çektirmeye gideceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 dakika sonra evden çıkıcam, ilk defa çektiricem, omuzum sakat. Korkuyorum

• Çok gürültülü çalışır korkup kasma kendini rahat bırak çünkü 15 dk fln sürer kıpırdarsan görüntü bozulur rahat olursan kıpırdamadan durabilirsin hissedilen bir şey olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mr neden hep geceyarisi cekiliyor yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Çok gürültülü çalışır korkup kasma kendini rahat bırak çünkü 15 dk fln sürer kıpırdarsan görüntü bozulur rahat olursan kıpırdamadan durabilirsin hissedilen bir şey olmuyor

devlet hastanesi 1.5 ay sonraya randevu verdi, bende tanıdıkları arayıp yardım istedim, gece yarısı indirimliymiş.

Hocam dişimde diş teli var, 4 sene önce tel tedavisi gördüm, teli çıkardılar fakat üst çene ve alt çenenin içinde 5 cmlik 2 adet tel hala var. Gözükmüyor haliyle.

Bunu söylememe gerke va rmı, çünkü tel tedavisi görenlere çekmiyorlarmış.

Son olarak araba ile döneceğim bir baş dönmesi veya göz de ağrı yapar mı
  • Bir sıkıntı olmaz korkmana gerek yok
  • nosname N kullanıcısına yanıt
    Sözde sıra varmışda fullmüş bilmemne gece 2 randevu veriyorlar ben akşam 9 da gidip çektiriyorum

Konu sahibi arkadaş metal eşyalar sakıncalı olabilir siz tekrar dile getirin size giren çıkan olmazda makine bozulabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Bir sıkıntı olmaz korkmana gerek yok

sen steroid mi kullanıyon hocam o imza ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Çok gürültülü çalışır korkup kasma kendini rahat bırak çünkü 15 dk fln sürer kıpırdarsan görüntü bozulur rahat olursan kıpırdamadan durabilirsin hissedilen bir şey olmuyor

devlet hastanesi 1.5 ay sonraya randevu verdi, bende tanıdıkları arayıp yardım istedim, gece yarısı indirimliymiş.

Hocam dişimde diş teli var, 4 sene önce tel tedavisi gördüm, teli çıkardılar fakat üst çene ve alt çenenin içinde 5 cmlik 2 adet tel hala var. Gözükmüyor haliyle.

Teli söyleyin hocam çok önemli o

Çünkü mr çok güçlü bir mıknatıs ile çalışıyor alet çalıştığı an metal bişey varsa direkt yapışır ağzında olduğundan direkt kafan dönen alete yapışır Ölüm riski var

• Özelde 30 45 dk sürecek çekimi devlet hastanelerinde çamur gibi görüntüyle 5 dk da halledilmekte.

• quote:

quote:

Evet lazım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komünistadam

quote:

quote:

Teli söyleyin hocam çok önemli o

Çünkü mr çok güçlü bir mıknatıs ile çalışıyor alet çalıştığı an metal bişey varsa direkt yapışır ağzında olduğundan direkt kafan dönen alete yapışır Ölüm riski var

haydaaaaaaaaa.. Söylemeyi düşünmüyordum, hastaneye girer girmez söylüycem sağol valla hocam

• maddi konular bunlar hocam

• quote:

quote:

quote:

Evet lazım mı

sadece testesteron ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Özelde 30 45 dk sürecek çekimi devlet hastanelerinde çamur gibi görüntüyle 5 dk da halledilmekte.

30 dakika o makinenin içinde mi bekliycem hareketsiz
  • Bir şey olmuyor merak etme 3-4 kere çektirmiştim ben. Gözünü kapat hayal kur geçer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Özelde 30 45 dk sürecek çekimi devlet hastanelerinde çamur gibi görüntüyle 5 dk da halledilmekte.

30 dakika o makinenin içinde mi bekliycem hareketsiz

Hocam bende beyin mr ı çektirdim 3 defa 4. De tel taktırmıştım mr çekmedi riskli dedi tabi gittiğinde doktor çekelimde diyebilir çünkü yeni mr cihazları var sen her ihtimale karşı söyle

15-20 dakika sürüyor ilginç sesler çıkıyor onları dinlerken zaman hızlı geçiyor biraz sesten korkmana gerek yok ancak kesinlikle hareket etme

• Valla atari sesi, bozuk gitar sesi gibi falan geliyo. Gozunu kapatip oyle hayal kur veya bir seyler dusun geciyor. Bu arada metal cok onemli olursun molursun Allah korusun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet lazım mı

sadece testesteron ne kadar?

Sinirli kasli boylu poslu erkek olup findik ici boyutunda testislere sahip olmak icin benim secimim TESTESTERON. protein tozunu bile sevmiyorum tadi guzel cikolatalilari fln da en guzeli vurucsksin ton baligina tavuk gogsune temiz

• Devlet hastanesi en az 5 ay sonra randevu veriyor. (Ankara)

• Sirada bekliyorum. Cıkan agliyor. Suan stresden kusucam. Bu arada adamin telden birsey olmaz demeside beni efsane korkuttu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.