Şimdi Ara

Mr. Nobody Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film izlerken tüylerim diken diken oldu ama çok karışık geldi yani olayın ne olduğunu anlayamadım hala. Bişeyler anladımda doğrumu anladım onu bilmiyorum. Özet geçecek olayı anlatabilecek birisi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 5 Eylül 2013; 22:59:28 >

• Küçücük seçimlerimizin hayatımızı nasıl değiştirdiğini anlatıyor. Neresini anlamadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Küçücük seçimlerimizin hayatımızı nasıl değiştirdiğini anlatıyor. Neresini anlamadınız?

Yaşlı hali ''Aslında 9 yaşındaki çocuğun hayal dünyasındayız'' diyor daha sonra binalar yıkılıyor deniz geliyor helikopterler geçiyor. Orda kafa gitti
  • Windmark kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla çocuk, gelecekte olabilecekleri görüyor ve kafasında hepsini yaşıyor ancak filmin sonunda yaşadığı/yaşayacağı bütün hayatları yıkıp tek bir hayatı(kızla konuşmayı) seçiyor.
  • Benim anladığım şu > Annesi ile babası arasında kalıyor annesine doğru koşarken bir an duruyor tam o ara düşünüyor . nereye giderse ne olacağını görüyor . çocuk anlık düşünüyor fakat koca bir filme sığdırmışlar . sonrasında ikisinede gitmeyip orta yoldan koşarak uzaklaşıyor annasına
  • Aynen boyle ben biraz unutmusum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sicim teorisini araştırırsan daha iyi kavrayabileceğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes karışık dediği için izlemedim ama şu sahnesi

hayatımda izlediğim en iyi sahneydi diyebilirim

• Etkileyici Birçok Duyguyu ve Hayatı Barındıran Bir Film Anna İle Olan İlişkileri de Cidden Çok Güzeldi Filmde.. (Duygusal Olarak Yanlış Anlamayın )
  • fragmana baktım meğer izlemişim ama hiç aklımda kalmamış
    bi kelebek etkisi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

fragmana baktım meğer izlemişim ama hiç aklımda kalmamış
    bi kelebek etkisi değil

Ben oyumu gözüm kapalı MR.Nobody'den yana kullanırım.

• Birde şöyle bir şey var. Mesela bizim eleman Anna'nın olmadığı bir hayatı seçiyor ama ileride Anna'yı gördüğünde içinde hep bir şeyler oluyor. Yani hangi seçimi yaparsak yapalım kalbimizin tek bir sahibi var ve er ya da geç, hangi seçimleri yaparsak yapalım onu bulacağımız bir hayatımız olacak. Yani filmde böyle diyor sayın yönetmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar.Aang -- 6 Eylül 2013; 16:42:14 >
  • film gercekten etkiliyeci film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok etkilenmiştim ama şimdi gene aklıma geldi halbuki aklımda başka filmi izlemek geçiyodu şimdi oturup onu izlicem galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.