|
Bildirim
Sjw 🤢🤮
|
amerikan medya sektorunun yenilikden anladigi ayni seyin kadin yada zenci baskahramanla yeniden cekimi. dusunsenize kurtlar vadisinin bu sekilde yeniden cekildigini, polat alemdarin pelin alemdar oldugunu, cakirin gay lgbt oldugunu, karahanlinin zenci oldunu ama genede sut beyaz pelinin babasi oldugunu.
|
Biri sjw köpeklerini durdursun her güzel şeyin anasını belliyorlar
|
Bari böyle bir halt yiyeceksiniz, bari HIMYM'da ki orjinal anne ile çekeydiniz şu diziyi. 10 saniye anca dayanabildim fragmana. Yüksek ihtimal önce ki sjw ürünü kadın başrollü remakeler gibi bu da rezil izlenim alıp kaldırılacaktır yayından. |
fragmanı sesli izleyemedim ama bi baktım da asyalı, siyahi ve güçlü kadın portreleri yer alıyordu. sjw denen leş topluluk bu diziyi arşa çıkarır.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 17 Aralık 2021; 19:5:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 18 Aralık 2021; 13:51:59 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bari böyle bir halt yiyeceksiniz, bari HIMYM'da ki orjinal anne ile çekeydiniz şu diziyi. 10 saniye anca dayanabildim fragmana. Yüksek ihtimal önce ki sjw ürünü kadın başrollü remakeler gibi bu da rezil izlenim alıp kaldırılacaktır yayından. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3erkay98 -- 18 Aralık 2021; 5:11:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Josh peck oynuyor, ben izlerim. Çok ön yargılı yaklaşmaya gerek yok. Dümdüz bi sitcom olur. |
Eski kadro 50'li yaşlarına girdi hocam " How I Met Your Grandfather" mi olacak ismi |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |