Şimdi Ara

How I Met Your Father dizisinden ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • How I Met Your Father dizisinden ilk fragman geldi

How I Met Your Mother dizisi şüphesiz son yılların en popüler dizilerinden birisi. Friends'in 1990'ların sonunda yakaladığı başarının 2000'ler versiyonu diyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde de How I Met Your Mother'ın yan dizisi diyebileceğimiz How I Met Your Father'dan ilk fragman geldi.

Ayrıca Bkz.Netflix'in popüler dizisi The Witcher'ın ikinci sezonu yayınlandı

How I Met Your Father dizisi aslında temel olarak How I Met Your Mother dizisi ile aynı ancak bu sefer hikayeyi anlatan karakter kadın. Dizinin duyurulmasından bu yana How I Met Your Mother dizisinin hayranları diziye bir hayli tepki göstermişti. Bahsi geçen ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

How I Met Your Father dizisi 18 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak. Dizinin yaratıcılığını Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Hilary Duff, Kim Cattrall, Christopher Lowell, Josh Peck, Francia Raisa, Suraj Sharma, Ashley Reyes, Tom Ainsley ve Daniel Augustin gibi isimler yer alıyor.

How I Met Your Father Fragman

• Hep eskilerin ekmeğini yiyorlar.

Eskiyi izleyen bunu izler mi bilmiyorum. Aynı kadro olsaydı belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 17 Aralık 2021; 19:5:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sjw 🤢🤮

• amerikan medya sektorunun yenilikden anladigi ayni seyin kadin yada zenci baskahramanla yeniden cekimi. dusunsenize kurtlar vadisinin bu sekilde yeniden cekildigini, polat alemdarin pelin alemdar oldugunu, cakirin gay lgbt oldugunu, karahanlinin zenci oldunu ama genede sut beyaz pelinin babasi oldugunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 18 Aralık 2021; 13:51:59 >
  • Çöp demek bile hafif bir tabir kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari böyle bir halt yiyeceksiniz, bari HIMYM'da ki orjinal anne ile çekeydiniz şu diziyi. 10 saniye anca dayanabildim fragmana.

Yüksek ihtimal önce ki sjw ürünü kadın başrollü remakeler gibi bu da rezil izlenim alıp kaldırılacaktır yayından.

• 90lar ve 2000lerdeki kafayla yapılmış dizileri şimdi niye izlesinler? İnsanlar daha farklı şeyler arıyor, aynı haltın siyahını yada morunu değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brnk kullanıcısına yanıt
    fragmanı sesli izleyemedim ama bi baktım da asyalı, siyahi ve güçlü kadın portreleri yer alıyordu. sjw denen leş topluluk bu diziyi arşa çıkarır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri sjw köpeklerini durdursun her güzel şeyin anasını belliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3erkay98 -- 18 Aralık 2021; 5:11:21 >
  • izlettirirse duff izlettirir o da senaryo iyi değilde bir bölüm anca.

• Josh peck oynuyor, ben izlerim. Çok ön yargılı yaklaşmaya gerek yok. Dümdüz bi sitcom olur.

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt

Eski kadro 50'li yaşlarına girdi hocam " How I Met Your Grandfather" mi olacak ismi How I Met Your Father dizisinden ilk fragman geldi 

• Hipotermi kullanıcısına yanıt
    😂 olsun güzel isim. 👌🏻

• How I Met Your Father dizisinden ilk fragman geldi
  • Çöple bok karışımı bir şey olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.