Şimdi Ara

Mr80 BOOO! No Pedal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi Sölücem KİMİNLE Yattıgımı ama Dilim müsade etmiyor lan mal oyun oynamasını bilmiyorsun daha ne diyim klavye ve mouse minor yap bakam nasıl minor geliyor geri zekalı mal 5 yıldır oynuyorum oyunu 78 lvl asasım vardı sattım
  • ben varıor oynuyom ama rogelerın pedal veya macro klavye kulanmasına karı deılım

biz varıor lar ıcın pek fark etmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

BOOOO bencede Pedal Kullanmıyor Bu pedal İşininde Cıvkı Çıktı Zaten Hergün Biri Çıkıyor YOk BU Pedalcı YOk BU Debriyajcı

Boooooooooo bence su anda piyasada bulunan asasların en iyilerinden biri.

harbiden hocam herkesin dilinde bi pedalcı bu bilmem ne banada söylüyorlar nerden çıkarıyosunuz dediğimde çok hızlı minör basıyosun diyolar e o zman ii combo yapanların hepsi pedalcı pardon debriyajcı ...
  • Kullanır veya kullanmaz sizene.Bu oyunda herkes ver herşey legal de bi bu adam mı illegal.+9 itemleri de pedal la yaptı dimi.Embesil bebe dogarken boynuna kordon mu dolandı senin eşşekten mi düştün ha yavrucum
  • Eskiden iyi minor yapana koxper, fuckko ile yapıyor, 2 kişi oynuyor vb denirdi. Piyasaya bir pedal çıktı lugat değişti her isim yapmış asasa pedalcı denir olmuş. Birde bi saçma mantık var "o kadar minor çıkmaz" diye. Bir kere sağlıklı düşünen bir adam pingden dolayı mana kaybı olmadan arka arkaya o kadar minor heal using çıktığını bilir. Ben tek slotla lagdan bazen 385793857938 tane minor çıkarıorum ona bakarsanız. Bir oyuncunun pedal, hile, hack olduğu kanısına varmanız için açık vermesi gereklidir. Nedir bu açık? Skill bardaki tüm tuşlara aynı hakimiyette basabiliyor olmak(1 den mana basıp 8 den minor basıp mouse kullanmak gibi) bu adamın nasıl minor yaptığını daha önce çok video konuldu tek minor+combo diye adam tek eliyle aynı skill dizilimi ile mouse kullanmadan bile hayvani minor yapıyordu(başka birisi) demekki yapılabiliyormuş. Ki aynı skill dizilimine sağ tuşada minor konunca ne kadar hızlı minor yapılabileceğini video ile gördükten sonra pedal demenin ne kadar anlamlı olduğuda tartışılır. BOOO nun tek sorunu skilleri çok akıcı biçimde veremiyor olması combosu çok süper değil ama minoruyla ve itemleriyle bu açığıda kapatıyor geciken spike ını crit açarak vuruyor crit zamanlamasını iyi ayarlıyor.

• İpiNi Alan PeDalCı Dior ? SenDe Olsa PeDal Kullanmıcan Mı ? BenDe Ol Sa Kullanırım K.bakma !!! Adam Ol SenDe KuLLaN
  • Bende acmısdım oyle konu ama Senın elindeki dandik pedallardan kullanmıyor o ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.