Şimdi Ara

Mr80 BOOO! No Pedal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Herkes bu adamda pedal var diyor adamın hiç skiline baktınızmı
    1.pedal olsa 1 de minor veya mana olur cünkü pedal 1 ve 8 olarak çalışıyor
    2.adam minoru hem klavye hemde mouse ile yapıyor nasıl mı 2ye minor 3 mana bakın r ye yakın skıller
    yüzük parmagı :) 2 ye orta parmağı 3 e işaret parmagınıda r ye koyuyor. sağ elinlede mouse sağ click yapıyor Bu minor basma şekli ( hem sağ click hem klavyeden ) çok mana harcar 70 75 asasın bile zor yeter manası en az 5k 6k mp olması lazım videolarını izlediyseniz mana 0 a dayanıcak nerdeyse adamda o kadar mana var yinede bitecek nerdeyse fazla yüklense biter belkide .... adama dediler sende item de var yoksa kesemezsin zrt pırt şeyler dediler adam kapak olsun diye orta düzeyde :D bir asasla video cekmiş kestiklerini yine kesmiş şu oyuna emek verenleri bari Yerin dibine sokmayın adamlar dupe yapar oyunun babası olur siz yere göğe sığdıramazlar ama hak eden hakkıyla kasanada aşşagılarsınız
    adamın kimin nesi neyin nesi nerden biliyosunuz pedalı gördünüzmü 2 kişi oynadıgını gördünüzmü GÖRMEDİNİz o zaman susucaksınız bu kadar basit yada kanıt göstericeksiniz 1 2 senelik oynayıpta ona buna laf atmıcaksınız !!! Haksızsam haksız diyin acıklayın lütfen

• İspat et bakalım boş konuşma... adamın evindemi kalıyon bize diyon gördünüzmü diye sen kullanmadıgını gördünmü..
    o adam türk oldugu halde dubaili numarası yapıyor adam türklüğünü saklıyor insan hiç türklüğünden utanırmı.. sen ispat etde görelim madem bize diyorsun ispat varmı diye
  • Sen kimsin arkadaşım BOOOOOOO nun avukatımısın Yeni üyelik açmış onu savunuon ya. O adam pedal sen ne dersen de tamammı? Hiç bir insanoğlu tek slot minor basarak hızlı minor yapamaz buda sana kapak olsunBenim bildiğim bütün pedal kullananlar 1.soul 2. minor koyarlar. BOOOOOOOO nun videolarını izle bakayım minor sağ click mi?
  • Başlıyacam sizin Mr80 nizede Booooooooooo nuzada yeter yaw her gün biri zıplıyor
  • Herşey mümkün ;

http://www.youtube.com/watch?v=sktj1nAWb3s

gibi

Boooo dediğiniz adamda gerçekten çok iyi bir player siz ne derseniz deyin.Ben Boooo nun pedal kullanmadığını düşünüyorum.Aksi ispat olmadığı sürece Booo benim idolümdür
  • konuştuğunuz adam çok mu değerli birisi evliyamı tövbe tövbe 10 yaşında arab zengini veletin biri aştırmayın azımı
  • hahaahh hayla tek slot diyor ya akıllı arkadaşım yeni üyelik aldımmı salakmı olunuyor bişey bilinmiorlumu olunuyor diyorum ki şu videoyu izle de mouse ve klavyeden minor yaptıgını gör hayla göremiyosan ben ne diyem sana oynama oyunu http://www.youtube.com/watch?v=tUTWH1Rdhdc al izle bakalım adamın evinde felan kalmadım ama dikkatlice izledim minor combo olması imkansız bişey gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BOOOO bencede Pedal Kullanmıyor Bu pedal İşininde Cıvkı Çıktı Zaten Hergün Biri Çıkıyor YOk BU Pedalcı YOk BU Debriyajcı

Boooooooooo bence su anda piyasada bulunan asasların en iyilerinden biri.
  • o itemler bende olsun can potlada alayını keserim ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rinnannayi

hahaahh hayla tek slot diyor ya akıllı arkadaşım yeni üyelik aldımmı salakmı olunuyor bişey bilinmiorlumu olunuyor diyorum ki şu videoyu izle de mouse ve klavyeden minor yaptıgını gör hayla göremiyosan ben ne diyem sana oynama oyunu http://www.youtube.com/watch?v=tUTWH1Rdhdc al izle bakalım adamın evinde felan kalmadım ama dikkatlice izledim minor combo olması imkansız bişey gibi

Benim ağzımı kötü konuşturma bebe. Sen o adamı niye durduk yere bizi savunuon. Kafanmı güsel İstediğin kadar link at benim ve herkezin fikri değişmiycek. Önüne gelen üyelik açıp saçma sapan konularda huzursuzluk yaratıyor

• Senin Dedigin olsun ben daha ne diyim Senin üyeligin daha daha üstün benden Senin Dedigin dogru daima
    yarın ne olcak ona göre yola cıkam yagmur varmı bursada ankarada
  • Booo nun pedal kullandığınıda nerden çıkarttınız ? Bence çokda iyi bi player.Hatta şu an uskodaki en iyi assasin playerlardan birisi bence.Deminde dediğim gibi aksini ispatlayamadığınız sürece Booooo mükemmel bir player bence
  • Senin yolladığın linkte adamın bastığı minor daha 60 heal olarak dönmeden full bir sayfa kaplıyor be 5- 6 minor ardarda aktif olmadan nasıl gözüküor anlamadım 5. basana kader saten ilk bastığın 60 olarak dönmesi lasım
  • http://www.youtube.com/watch?v=tUTWH1Rdhdc İŞTE SAĞ CLİCK MİNOR VE KLAVYEDEN MİNOR İZLE OKA BAK YANIP SÖNÜYOR
  • quote:

Senin Dedigin olsun ben daha ne diyim Senin üyeligin daha daha üstün benden Senin Dedigin dogru daima
    yarın ne olcak ona göre yola cıkam yagmur varmı bursada ankarada

Kardeş Türklerin Giremediği bir site var tamammı bizim cafedeki abiler hide ip ile girdiler o siteye orda boo nun evinin resimleri vardı cafede kayıtlı cafeye geçince ss koyacam. adamın 2 tane bilgisayarı var bir dizüstü bir masaüstü pc lerinin ekranlarında Mr80! yazıyor 2 sindede bilgisayar masası ve oturdugu koltuk senin benim elime geçemicek para kadar. odasında halı yok beton fakat ayağının altında ilerde ufak bir halı parçası [bez gibi bişey] var onun üstündede siyah bir şey gözüküyor ucu acaba o ney sence hoparlörmü orda hoparlör ne gezer hoparlörün altına neden örtü koysunki adam basmı$ ytL yi almı$ itemleri başka açıklaması yok adamın evindeki hoparlör eyfer kulesi gibi su içtiği bardak bile senin benim 1 aylık harçlığımız

• Aslında bütün oyuncular pedal hepsi oynamayı bilmiyor yoksa kimseyi kesemezler oyundaki bütün adamlar pedal :D oldumu
  • 1le 8'e bağlanan pedal her tuşa bağlanır merak etme!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

İspat et bakalım boş konuşma... adamın evindemi kalıyon bize diyon gördünüzmü diye sen kullanmadıgını gördünmü..
    o adam türk oldugu halde dubaili numarası yapıyor adam türklüğünü saklıyor insan hiç türklüğünden utanırmı.. sen ispat etde görelim madem bize diyorsun ispat varmı diye

SANIRIM SEN BERABER YATION ADAMLA KI COK EMINSIN PEDAL KULLANDIGINA
  • bırakın bu işleri fırçalayın dişleri
  • quote:

Arkadaşlar Herkes bu adamda pedal var diyor adamın hiç skiline baktınızmı
    1.pedal olsa 1 de minor veya mana olur cünkü pedal 1 ve 8 olarak çalışıyor
    2.adam minoru hem klavye hemde mouse ile yapıyor nasıl mı 2ye minor 3 mana bakın r ye yakın skıller
    yüzük parmagı :) 2 ye orta parmağı 3 e işaret parmagınıda r ye koyuyor. sağ elinlede mouse sağ click yapıyor Bu minor basma şekli ( hem sağ click hem klavyeden ) çok mana harcar 70 75 asasın bile zor yeter manası en az 5k 6k mp olması lazım videolarını izlediyseniz mana 0 a dayanıcak nerdeyse adamda o kadar mana var yinede bitecek nerdeyse fazla yüklense biter belkide .... adama dediler sende item de var yoksa kesemezsin zrt pırt şeyler dediler adam kapak olsun diye orta düzeyde :D bir asasla video cekmiş kestiklerini yine kesmiş şu oyuna emek verenleri bari Yerin dibine sokmayın adamlar dupe yapar oyunun babası olur siz yere göğe sığdıramazlar ama hak eden hakkıyla kasanada aşşagılarsınız
    adamın kimin nesi neyin nesi nerden biliyosunuz pedalı gördünüzmü 2 kişi oynadıgını gördünüzmü GÖRMEDİNİz o zaman susucaksınız bu kadar basit yada kanıt göstericeksiniz 1 2 senelik oynayıpta ona buna laf atmıcaksınız !!! Haksızsam haksız diyin acıklayın lütfen

skill dizilimini herkes soyluyoda
    boyle parmakların nereye koyuldugunu soyleyen cok az
    bide oyle denıyeyım bakalım nasıl olacak sagol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.