Şimdi Ara

MRB!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle mrb, ben dier bi MMORPG oyunu olan Knight Online'dan Lineage2'ye geçmiş bulunmaktayım :D (Ben böle Grefik Görmedim) Neyse.Dragon die bi serverda oynuorum ve bu lineage'te server mantığını çözebilmis değilim :d.. Güsel minik bi dwarf açtım (Deli bi hatun :P ), lvlimi 40 yaptım Bounty Hunter olucam galiba.. yalnıs.. doru düsgün hiç bi sitede bunun tarifini okuyamadım (Nası olcam ? ).ingiliscede biras aksak.Bu Skillerimi Nası açtırıcam ayrıca, SPoilerim güsel itemler düsürüomusum fakat ne kadar ii item düşürdüğümün bilincinde olmadığımdan recipe olan herşeyi aldığım gibi dışarı postalıyorum :D Bana hangi itemlerin işe yaradığını, parayı nası kırabileceğimi anlatabilcek birileri mevcutsa (Buna kısayoldan köşe hizmetleride dahil (enchant bug, yararlı laglar vs vs. ) pm me plz diorum :D
    Simdiden Saygılar Sevgiler diliorum.. Ayrıca bi arkadasım lvl 75 oldu hala S grade elbisesi yok acıorum adama.. ona nası bi yardımda bulunabilirim:D
    Son bi ekleme enchant muhabbeti nedir, silahlar + kaçtan sora yanar ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SustaiNCntRL -- 29 Nisan 2006; 18:41:27 >

• aramıza hoşgeldin

dostum sen ilk olarak lvl20de ilk class gorevını yaptınmı bunu açıklamamışsın eğer yaptıysan ikinci classda body hunter neyse şimdi sana bir site vereceğim orda class görevleri türkçe ordan öğrenebilirsinwww.lineage2tr.com

skill olayına gelince kestiğin yaratıklardan belli bir sayıda sp topluyorsun sonra tabi gideceğin npcler mutlaka cüce olmalı ayrıca senın seçtiğin sınıfa göre bazı cüce npclerden skillerini alabiliyorsun mesela warsmith charim var benim ben blacksmith shopta ki cüce npclerden alıyorum skillerimi...

spoile gelınce yaratıklara vurmadan önce spoil yapıp öyle kesmen sonucunda ortaya çıkan nadir itemleri bulursun çok sayıda değerli item var bunlar saymakla bitmez onun için mutlaka giran pazar ticaretini yakından takip etmelisin böylece hangi itemin ne kadar değerde olduğunu daha iyi anlarsın..

enchant muhabbetine gelınce çoğu arkadaşımızın rüyasına giren bir konudur bu silahına veya armoruna enchant kağıdı alarak üzerine basıyorsun her basışında silah veya armorun dahada güçlü dahada kritikatak veya def değerlerine sahip oluyor silahına veya armoruna ne kadar enchant basmayı başarırsan ayrıca bu silahın veya armorun gösterişli hale gelmesi(parlama olayı) gelip geçen adamların elindeki silaha bakıp iç çekmesi oluyor (aah ahh ulan bir kerede biz iç çekmesek olmazmı) ama tabi bu değerlere sahip olmak o kadar kolay değil çünkü patlama korkusu maalesef seni engelliyor silahın patlama olayı her servera göre değişiyor mesela bazı serverlarda rate %100 olduğu için hiç patlamıyor bas basabildiğin kadar senin server dragon dragonun enchant ratesi hakkında pek bilgim yok onu diğer arkadaşlar bilir ben extremede oynuyorum bizde +3ten sonra gümm sırf bu işe 2kkk gitti (ulan keşke satın alsaydım)

• Dragonda s grade donatele yapılıyor, a grade matlar ve recipeler mevcut. ben lvl 76 yım ve hala b grade silah ve zırh kullanıyorum.
    ilk cüce açmakla çok iyi yapmışın^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: pliabos

Dragonda s grade donatele yapılıyor, a grade matlar ve recipeler mevcut. ben lvl 76 yım ve hala b grade silah ve zırh kullanıyorum.
    ilk cüce açmakla çok iyi yapmışın^^

senin oyundaki nick ne oluyor birader ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.