Şimdi Ara

MRB Dostlar,.Denizlide Megelli Race 125cc Alınık??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar Denizlide ikamet ediyorum elinde Megelli Race 125cc makinası olan varsa ciddi alıcıyım bana buradan ulaşırlarsa sevinirim..Pm veya konunun altına mesaj atabilirsiniz:)Teşekkürler

Ayrıca çok önemlidir benim için bu motoru kullanan canlı olarak gören arkadaşlarım bilgilerini paylaşırlarsa çok makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthatkara -- 27 Şubat 2012; 11:20:35 >

• denizlide ikamet edip bu tip servis sıkıntılı bir motoru almak gereksiz macera olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

denizlide ikamet edip bu tip servis sıkıntılı bir motoru almak gereksiz macera olur

kardeş görüntüsünden vazgeçemedim bi türlü
  • vazgeç bu sevdadan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthatkara

quote:

denizlide ikamet edip bu tip servis sıkıntılı bir motoru almak gereksiz macera olur

ha biblo niyetine alacaksan tamam
  • sahibinden.com a falan bak var orada 4500 tl civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

sahibinden.com a falan bak var orada 4500 tl civarı

şu an oradan bakıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yok binmelik dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok binmelik dostum

Alıntıları Göster
    gun gelıcek satamayacaksın elınde patlayacak uzuluceksın sonra satılık megellı 125cc naked...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

gun gelıcek satamayacaksın elınde patlayacak uzuluceksın sonra satılık megellı 125cc naked...

Alıntıları Göster
    Sanırım bu motorun türkiye pazarına daha fazla girmesi lazım.Hem motor ithalatının, hem de yedek parça distiribütörlüğünün artması lazım. Yoksa dediğiniz gibi "alsan alınmaz, satsan satılmaz..." Bir motor. Ama şu varki tipi çok güzel ve yakında 250 cc liğini çıkaracaklarmış. Ben ileride,allah nasip ederse tabi; motor alırsam evladiyelik alırım, uzun yıllar binmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betonaoturmaüsütürsün -- 13 Kasım 2011; 22:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Sanırım bu motorun türkiye pazarına daha fazla girmesi lazım.Hem motor ithalatının, hem de yedek parça distiribütörlüğünün artması lazım. Yoksa dediğiniz gibi "alsan alınmaz, satsan satılmaz..." Bir motor. Ama şu varki tipi çok güzel ve yakında 250 cc liğini çıkaracaklarmış. Ben ileride,allah nasip ederse tabi; motor alırsam evladiyelik alırım, uzun yıllar binmek için

Alıntıları Göster
    saolun dostlar ilginiz için sıfırını almayacağım o kesin artık ikinci el bulursam alacağım

• quote:

saolun dostlar ilginiz için sıfırını almayacağım o kesin artık ikinci el bulursam alacağım

Bildiğim kadarıyla enduro motorların dış aksamı kolay tamir edilecek bir şekilde, fazla karışık olmadan yapılıyor.Çünkü uzun yola çıkıyorsun. Yolda lastiğin patladı, ne bileyim debriyaj telin koptu vs. senden başka da kimse yok! Napıcan? Kendin el atıcan. Ya da dakar tarzı bir yarıştasın, bir problem çıktı, kendin halledicen. Hatta Buna yakın bir durumu da Dakar rallilerin de türkiyeyi temsil eden kemal merkit, bir tv programında anlatmıştı galiba.
    Yani kısaca tamir için usta sıkıntısı olmaz sanırım. Ancak yedek parça bulmak zor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betonaoturmaüsütürsün -- 16 Kasım 2011; 12:42:31 >

• quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla enduro motorların dış aksamı kolay tamir edilecek bir şekilde, fazla karışık olmadan yapılıyor.Çünkü uzun yola çıkıyorsun. Yolda lastiğin patladı, ne bileyim debriyaj telin koptu vs. senden başka da kimse yok! Napıcan? Kendin el atıcan. Ya da dakar tarzı bir yarıştasın, bir problem çıktı, kendin halledicen. Hatta Buna yakın bir durumu da Dakar rallilerin de türkiyeyi temsil eden kemal merkit, bir tv programında anlatmıştı galiba.
    Yani kısaca tamir için usta sıkıntısı olmaz sanırım. Ancak yedek parça bulmak zor galiba.

çok saolasın kardeşim denizlide bulursam hemen almayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

çok saolasın kardeşim denizlide bulursam hemen almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    sen silsene o motoru aklından :)

• quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

sen silsene o motoru aklından :)

herkes olmaz o motor demeye başladı neredeyse unutucam artık
  • tamam sen şimdi yamaha xt125x alıyorsun bizi yormuyorsun :D bende taktım bu motora ama güzel motor haksızda değilim :D
  • görüntü var ama ses yok;)
    şaka bir yana hakkaten motor çok yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

görüntü var ama ses yok;)
    şaka bir yana hakkaten motor çok yakışıklı
    canlansın dostalar konu:=) kurtulamadım bu sevdadan
  • quote:

Hala mı ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motiongeneer

quote:

Hala mı ???

Alıntıları Göster
    naked alıyorduk kapıdan döndü motor artık bunu alıcam arkadaş başka çare yok..satmayı düşünmüyorum uzun bir süre kullanacağım zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.