Şimdi Ara

MrBeast TikTok’u satın almak için fon arayışına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MrBeast TikTok’u satın almak için fon arayışına başladı
    ABD hükümetinin, ülkedeki varlıklarını devretmediği için TikTok sosyal medya platformuna yasak uygulamasına sayılı günler kala, ülkenin zenginleri ve dev oluşumları ABD varlıklarını satın almak için harekete geçti. 

MrBeast boyundan büyük işler yapıyor

YouTube platformunda kendisini gösteren ve bugün en önemli yapım şirketlerinden birisi haline gelen MrBeast, kendinden beklenmeyecek bir hamle yapıyor. Hafta başında TikTok platformunu satın alabileceğini belirten MrBeast, fon arayışına girdi. 

Ayrıca Bkz.İddia: Elon Musk TikTok'u satın alabilir

İlk etapta bunun etkileşim toplamak adına yapılan bir açıklama olduğu belirtilmiş ve ünlü içerik üreticisi eleştirilmişti. Ne var ki bir açıklama daha yapan MrBeast, paylaşım sonrası bazı milyarderler ile toplantı yaptığını ve Çinli ByteDance firmasının kendilerine bir şans tanıması gerektiğini belirtti. 

Yüksek Mahkemede temyiz davası görülen TikTok yasağının ertelenmesi de gündeme gelebilir ancak ABD’li zenginler bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Elon Musk’ın da 44 milyar dolarlık Twitter satın alımı sonrasında TikTok’u da bünyesine katmak için kolları sıvadığı gündeme gelmişti. 

Kaynak:https://www.usatoday.com/story/tech/news/2025/01/15/mrbeast-tiktok-ban-potential-buyer/77692390007/

• Belli, bir şeyler olacak bence. Biri satın alacak TikTok Amerika operasyonlarını.

• neticeyi merak ediyorum

• "MrBeast boyundan büyük işler yapıyor"

Ekrem71 seri sinirleniyor.*

(*Bu da benim mizahım Hüsnü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 17 Ocak 2025; 10:39:26 >
  • Şu hareketi böyle açıktan dünyada başka bir ülke yapsa "democracy" getirilmekle sınanırdı :) :)

Bu bunaklar yapınca herkes suspus

En başta da aynı sektörde yer alan şirketler :)

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Ekrem71 oldu Ekrem Ç mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana para ver, bana para veeeer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bu durumdan Tiktok karlı çıkabilir. Mesela hiç ödeyemeyecekleri astronomik bir rakam söyleyerek Tiktok'u satar, satın alamayacakları için Tiktok elde kalır. Ya da Amerika'da yasaklanmasını göze alıp dünyanın tüm ülkelerinde yayına devam ederler. Her iki türlü de kaybetmiş sayılmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 17 Ocak 2025; 16:10:27 >
  • Bazı influencerlerin kendini bişey sanmasından nefret ediyorum, bu konunun elebaşı bu eleman.
    Bir konuda yetkin olur, uzmanlığın olur konuşursun, bunlar her şeyden anlıyor, carcar boş yapmadan duramıyor her.kolistler. Bizdede bir kaç var.
    dişlek kapak fotonu sevsinler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.