Şimdi Ara

MrSwordF1sh PK Volume II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen son videom. Çok emek verdim, en azından küçük bir yorum yaparsanız sevinirim.
    Youtube veya megavideo ' dan HD olarak izleyebilirsiniz. Ktunnel gibi siteler aracılığıyla youtube den izleyince görüntü kalitesi çok düşük oluyor. Eğer youtube den izlemek istiyorsanız ip değiştirin.

HD (720p) ve tam ekran olarak izlemeniz tavsiye edilir.

Youtube link :

http://www.youtube.com/watch?v=xZN8sksYtkI

Megavideo link:

http://www.megavideo.com/?v=VJOV95AJ

Not: megavideo da iki kere play e basmanız gerekiyor.

Güncel ip youtube için: 195.168.109.60 : 8080

ip değişimi :

Internet Explorer: Tools > Internet options > Connections > LAN settings > Use a proxy server > Advanced > HTTP.

Mozilla Firefox: Tools > Options > Advanced > Settings > Manual proxy configuration

iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrswordf1sh -- 21 Temmuz 2010; 20:16:16 >

• Tebrikler video çok başarılı.Oyunu gerçekten zevk için oynayan birine benziyorsun.Görüntü ve müzikler oldukça kaliteli.Adeta belgesel kalitesinde olmuş.

Kullandığın programları neler?
  • Can potu basarken skill barda hiç bi değişiklik olmuyor yada ben farkedemedim.Sanki potu koxp basıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Can potu basarken skill barda hiç bi değişiklik olmuyor yada ben farkedemedim.Sanki potu koxp basıyor gibi.

Videoyu izlemedim ama sag tikda hp pot vardir buyuk ihtimal.
  • Mükemmel bir video tebrik ederim. Bir mage ancak bu şekilde oynanır. 4 kişi tüm orclara kafa tutuyorsunuz resmen :) İtemlerini ve yapılandırma şeklini açıklarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Can potu basarken skill barda hiç bi değişiklik olmuyor yada ben farkedemedim.Sanki potu koxp basıyor gibi.

Ibexis pot kullanıyor
  • Güzel çar güzel video. başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zevk aldım izlerken , başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Mükemmel bir video tebrik ederim. Bir mage ancak bu şekilde oynanır. 4 kişi tüm orclara kafa tutuyorsunuz resmen :) İtemlerini ve yapılandırma şeklini açıklarsan sevinirim.

Tebrik ederim başarılı bir video. Bende merak ettim itemlerinizi yazarsanız sevinirim
  • Videoyu yeni izledim gercekten harika olmus. Videoyu editlerken hangi programlari kullandin?
  • teşekkürler yorumlar için,

Kullandığım programlar: sony vegas, winamp , paint :D

itemlerim: ep +3 lkp +2 agate ear +2, +8 complates, imir 3, ib
  • Beğendim videoyu, gerçekten çok güzel olmuş Hangi programı kullandın çekerken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldCity. -- 29 Temmuz 2010; 22:59:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

Beğendim videoyu, gerçekten çok güzel olmuş Hangi programı kullandın çekerken ?

teşekkürler, fraps ile çektim
  • Güzel video , güzel playerlik ve güzel char dahada iyi videolar çekmen lazım bence
  • Çok beğendim
  • Güzel Video Arkandan Kaç Tane +9 Raptor Kalkıyor Yatmıyorsun Helal.

Bu Arada Videonu Begendim
  • Eski videolarındanda güzel olmuş
    Delosta okadar kişi gelince sağ tarafa baktım partyin yok sandım.Meğer sol tarafa çekmisin party şeysini
  • numan abi benim ismi koyma sen oraya zaten o kadar arkalıgını cektim tmm oyunu bıraktım sen bunu cekerken ama insan en azından kuzen empoya saol filan der adama gab 8 verdik dahada yazmamıs ismimizi! :D
  • Güzel video
    Uçanla tplenen kurtuluyor zaten.
    Devamının olması dilerdim ama oyunu bırakıyormuşsun.
  • orta seviye bir video
    ama attığın damageler çok iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.