İyi günler arkadaşlar .Return The Castle Wolfenstein benim en sevdiğim oyun.Ekran kartım 2 GB AMD RAM 4 GB. İntel de var pc de .Nasıl oluyo artık bilmiom ama İntel ve AMD Var ama AMD 2 GB YANİ ONU KULLANIYORUM.Oyunu açtığıımda open gl hatası veriyor.Ekran kartını güncelledim bişi yaramadı.Bi arada oyunu en küçük ekranda açtı.Open gl hatası vermedi.Ekranı 1366x768x32 tam ekran yapınca oyun Open gl hatası verdi tekrar.Sonra sildim.Bida kurdum .Şimdide default.cfg hatası veriyor.Netten inddirdim kurdum çalışmadı .Lütfen yardım :( .Az önce bi daha kurdum son resimdeki hatayı veriyor şimdide.Single player a giremiyorum. Multi playera giriyorum ama .Ne olur arkadaşlar yardım edin.
Arkadaşlar her şeyim güncel.Şu anda sadece son resimdeki hatayı alıyorum.NAPMAM LAZIM ?
Ya yok mu cevap vericek ?
Oyun eski olduğu için direct.x 'in eski versiyonunu kullanıyor.Bu nedenle o hatayı veriyordur.Yapılacak bir şey yok gibi.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Pavilion g6 1055 et de şarj aletinni takınca grafik değiştiriyor. Şarj aletini takmadan önce açınca açılıyor. O yüzden önce oyunu açıyor ardından da şarj aletini takıyorum. EDİT : Kendim buldum tesadüfen