Gordumde Satlık Deilmis Yoksa Alcaktım Solda Kafamın Yanın da http://img504.imageshack.us/img504/5692/ms9rj2.jpg
quote:Orijinalden alıntı: Joutsenlaulubide görebilsem ..quote:Orjinalden alıntı: AnimoSity bide görebilsem .. Paramunun Kafasının yanında
quote:Orijinalden alıntı: engnnnBu mesaj silindi.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: engnnn dert etdigin seye bak ınvertoryde cs var daha ne istiyon
quote:Orijinalden alıntı: lPartYlPLSlquote:Orjinalden alıntı: AnimoSity bide görebilsem .. Paramunun Kafasının yanındaAlıntıları Göster löl ala ala bu ss yimi aldın :D
quote:Orijinalden alıntı: scolaquote:Orjinalden alıntı: engnnn dert etdigin seye bak ınvertoryde cs var daha ne istiyon Alıntıları Göster nerde ms +9 var yaf ? hem olsa nolcak 4agora'da da var ms +9
quote:Orijinalden alıntı: Rantrnerde ms +9 var yaf ? hem olsa nolcak 4agora'da da var ms +9Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Rantr nerde ms +9 var yaf ? hem olsa nolcak 4agora'da da var ms +9 Yaw Sexlad Yazıyo Bak Kareli S var
quote:Orijinalden alıntı: lPartYlPLSlquote:Orjinalden alıntı: Rantr nerde ms +9 var yaf ? hem olsa nolcak 4agora'da da var ms +9 Yaw Sexlad Yazıyo Bak Kareli S var Alıntıları Göster tamam gordum :d
quote:Orijinalden alıntı: Rantrtamam gordum :dAlıntıları Göster cyhper evet +9ms var bi adamdada +9 ii var dedim dupe ? yeah dio gogo +10dedim
quote:Orijinalden alıntı: TheGu4rdiancyhper evet +9ms var bi adamdada +9 ii var dedim dupe ? yeah dio gogo +10dedim Alıntıları Göster cs var orada bi an gözüme takıldı
quote:Orijinalden alıntı: birlik001cs var orada bi an gözüme takıldıAlıntıları Göster valla ya cs var ms yi kim napsın
quote:Orijinalden alıntı: RAUFCANPOLATCs var + Kac ?? Alabilrim Cypher Sanırım+0 Satabilirim Roc +2 Lazım..
quote:Orijinalden alıntı: lPartYlPLSl+0 Satabilirim Roc +2 Lazım..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ****0rY +0 Satabilirim Roc +2 Lazım.. roc 2 ye vermessn sanırım diezde +3 rol teklif edioduk kfr etceklerdi nerdeyse
quote:Orijinalden alıntı: FnLquote:Orjinalden alıntı: ****0rY +0 Satabilirim Roc +2 Lazım.. roc 2 ye vermessn sanırım diezde +3 rol teklif edioduk kfr etceklerdi nerdeyseAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO® quote:Orjinalden alıntı: ****0rY +0 Satabilirim Roc +2 Lazım.. roc 2 ye vermessn sanırım diezde +3 rol teklif edioduk kfr etceklerdi nerdeyse +9 ms cypher de normal
quote:Orijinalden alıntı: Bachquote:Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO® quote:Orjinalden alıntı: ****0rY +0 Satabilirim Roc +2 Lazım.. roc 2 ye vermessn sanırım diezde +3 rol teklif edioduk kfr etceklerdi nerdeyse +9 ms cypher de normalAlıntıları Göster UP !
quote:Orijinalden alıntı: TraceGTdarısı başımızaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TraceGT darısı başımıza
quote:Orijinalden alıntı: lPartYlPLSlquote:Orjinalden alıntı: TraceGT darısı başımıza Alıntıları Göster güzelmiş ucundan azcık gözükmüş biraz daha iyi ss alabilirdin