Şimdi Ara

MS OFFICE 2019 İNDİRMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben MS Office 2019 Pro' yu harici olarak indirmek istiyorum. Özellikle resmi Microsoft sitesinden. Bunu nasıl yapabilirim. Elimde lisans kodu var o yüzden yükledikten sonra lisans kodu gireceğim. Ama bir türlü indirme linkini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka sitelerden de güvenli olmadığı için indirmek istemiyorum

• cool_ice45 c kullanıcısına yanıt
    C cool_ice45 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: cool_ice45

sitesinde oturum açıp lisans kodunu girdiğinizde sürümünüz x64 ise onu indiriyor.

Alıntıları Göster
    Maalesef dediğiniz gibi olmuyor. Ürün anahtarını girdikten sonra direkt x86 kurulum dosyasını indiriyor. Gerçi ben img dosyası buldum onun içinde x86 ve x64 var.

Pro Plus TR

Pro TR

• Burdan microsoft hesabınızla oturum açıp key girip indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 20 Ağustos 2019; 17:20:12 >
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • cool_ice45 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • x64 setup nerde bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LouisVuitton

x64 setup nerde bulabilirim?
    sitesinde oturum açıp lisans kodunu girdiğinizde sürümünüz x64 ise onu indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_ice45

Alıntıları Göster
    Maalesef dediğiniz gibi olmuyor. Ürün anahtarını girdikten sonra direkt x86 kurulum dosyasını indiriyor. Gerçi ben img dosyası buldum onun içinde x86 ve x64 var.

Pro Plus TR

Pro TR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LouisVuitton

Pro Plus TR

Pro TR

Alıntıları Göster
    Hocam dosyalar Office için neden ISO değil de IMG? Windows 10 indirirken ISO oluyor hep?

Sanırım uzantıyı ISO yapmak işe yarıyormuş ama Win10'da zaten IMG veya ISO mount desteği var. Benimkisi sadece merak ve anlam verememe bu farka dair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2020; 20:31:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.