Bildirim
MS Sorunu
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Alttan yeni patchi indiriyor olabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: acquisition
Alttan yeni patchi indiriyor olabilirsin.
Yok Hocam oyun %100 inmiş durumda. Neden olduğuna dair hiçbir fikrim yok. 3-4 gün önce rahatlıkla oynayabiliyordum. Ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcakir
quote:
Orijinalden alıntı: acquisition
Alttan yeni patchi indiriyor olabilirsin.
Yok Hocam oyun %100 inmiş durumda. Neden olduğuna dair hiçbir fikrim yok. 3-4 gün önce rahatlıkla oynayabiliyordum. Ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum.
Sıkça sorulan sorularda vardı heralde çözümü, ben de aynı sorundan gm ye ticket açmıştım ve şu ayarı bu ayarı yap demişti, yapmıştım ve düzelmişti. En azından denemiş olursun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X