Şimdi Ara

mSATA SSD ihtiyacı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
6
Favori
18.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: generalduncan

crucial m4 msata harddisk muhteşem oldu. sorunsuzca yerine vidalandı, bilgisayar direkt tanıdı, windows gördü, yükledi, hatta 7,6 ile puanlandırdı. dvd'yi sökmeme bile gerek kalmadı.

Crystal Diskmark ve/veya HD Tune ile test yapmanız mümkün mü acaba? Günlük kullanımda okuma-yazma için ortalama hızı konusunda benim gibi merak edenlere faydası dokunacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertenkene

quote:

crucial m4 msata harddisk muhteşem oldu. sorunsuzca yerine vidalandı, bilgisayar direkt tanıdı, windows gördü, yükledi, hatta 7,6 ile puanlandırdı. dvd'yi sökmeme bile gerek kalmadı.

Crystal Diskmark ve/veya HD Tune ile test yapmanız mümkün mü acaba? Günlük kullanımda okuma-yazma için ortalama hızı konusunda benim gibi merak edenlere faydası dokunacaktır.

Söylediğiniz programları bir deneyeyim.

SSD'nin özellikleri şöyle:
    Model no: CT064M4SSD3

Capacity (Unformatted) 64GB
    Memory Type Micron MLC NAND Flash memory
    Form Factor mSATA
    Interface SATA 6Gb/s (SATA III)
    Controller Marvell with Micron Custom Firmware
    Sequential Read 500MB/s
    Sequential Write 95MB/s
    4KB Random Read 45,000 IOPS
    4KB Random Write 20,000 IOPS
    MTBF 1.2 million hours
    Endurance 36TB Total Bytes Written (TBW), equal to 20GB per day for 5 years

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generalduncan -- 9 Nisan 2013; 18:56:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kertenkene

quote:

Söylediğiniz programları bir deneyeyim.

Teşekkürler hocam, yalnız 2. fotoğraf açılmıyor nedense. Bir de yaptığınız testlerde çıkan değerler, ürünü aldığınız Ebay sayfasında ya da (yazıyorsa) paketinde yazan değerlere yakın mıdır acaba? Şu yüzden soruyorum, şu linkteki ürünü satan kullanıcı, ürünün 540MB/sR 320MB/sW değerlerine sahip olduğunu iddia etmiş. Satın aldığımızda bu iddiasını karşılayabilir mi diye merak ediyorum açıkçası.

• Ya bu donanımhaberin dosya ekleme olayında bir problem var ama çözemiyorum. Bir bakayım akşam.
  • Halen turkiyede msata ssd getirip satan bir yer yokmu???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kametuze

Halen turkiyede msata ssd getirip satan bir yer yokmu???

Bende araştırıyorum...
  • bende takipteyim

• msata sorunlarınız abd den cozumlenebılır.. ayrıca her turlu elektronık esya tedarık edılır..
  • 128 gb msata ssd türkiyede ne kadara satılıyor link verebilen olursa sevinirim.
  • 128 gb msata ssd türkiyede ne kadara satılıyor link verebilen olursa sevinirim.
  • alperenyagcitr kullanıcısına yanıt
    128gb msata kaca bulabiliriz hocam.
  • izokorik İ kullanıcısına yanıt
    hocam markasına göre deşişiyo dedim sana bana bi marka verirsen fiyat verebilirim.
  • alperenyagcitr kullanıcısına yanıt
    Kingston 120gb olabilir hocam. 1 hafta içinde almayı düşünüyorum.
  • tesekkurler hocam uygun fiyat...
  • Anlamadim hocam getirtmemi mi istiyosun

• Ben de bu ürünü alıp msi g60 laptopa takmayı düşünüyorum:http://www.exa.com.tr/kingston/sabit_diskler_kategorisinde/kingston_120-327-20349.html
    Uyum sorunu yaşarmıyım, dvdrom u sökmeye gerek yok deniyor dogru mudur? Ayrıca bu ürün diger ssd lere göre ucuz neden?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 12 Haziran 2013; 11:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Ben de bu ürünü alıp msi g60 laptopa takmayı düşünüyorum:http://www.exa.com.tr/kingston/sabit_diskler_kategorisinde/kingston_120-327-20349.html
    Uyum sorunu yaşarmıyım, dvdrom u sökmeye gerek yok deniyor dogru mudur? Ayrıca bu ürün diger ssd lere göre ucuz neden?
    Teşekkürler.

Bu ürünü bilgisayarına takabilmek için anakartta şöyle bir girişin olması gerekiyor:

https://www.dropbox.com/s/by6jnn1vbd0au3x/CAM00180.jpg

Bu giriş varsa düzgün şekilde montajı yaptıktan sonra hiçbir sorun yaşamadan kullanırsın. ( Dvd-room sökme olayı yok. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 16 Haziran 2013; 5:17:04 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.