Şimdi Ara

MSB'den 1080p video paylaşımı ( Rejim askerleri uçuyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
9.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sihaların mühimmatlarıyla ilgili kısa ve öz bilgi paylaşabilecek var mıdır? Görüntülere baktığımda sanki tank ve zma gibi zırhlı araçları tamamen deaktif duruma getiremiyor gibi? Harp başlıkları mı küçük?
  • Videoyu 3.15'den sonra izleyeme başlayın ve tam nişangahın ortasına dikkatli bakın. Bombalandıktan sonra bile tankın üstünde hareket eden adam var. Hala geziyor. Adama hiçbir şey olmadı.
  • İyi de böyle bir imkan varken karadan neden asker gönderiyoruz ki?
  • Ben karşı tarafın kaç tankı kaç uçak savarı kaç bilmemnesini yokettik derdinde değilim.

Derdinde olanlarıda anlamıyorum.
    Onları destekleyen yabancı ülkeler var hem asker getiriyorlar birçok ülkeden hemde silah yardımında bulunuyor.
    500 tank yok etsek ne yazar???

Şunu herkes unutmuş olmalı..

Önemli olan nedir askeri operasyonlarda bölgeyi almak...
    Kaç mt kare alan bize geçerse biz o kadar iyiyiz demek benim için..

500 tane tank vuruyoruz ama hala alan yok ilerleyemiyoruz.

Bize alan lazım toprak lazım.. Yoksa zaten kısa bir süre sonra gene gelecekler dibimize..
  • Xrollann kullanıcısına yanıt
    https://www.roketsan.com.tr/urun/mam-l-mini-akilli-muhimmat/

şu anki sihaların taşıma kapasiteleri düşük, en büyük olarak bunu atıyorlar fakat anti zırh başlığı var,
    o yüzden askerlere çok etki etmiyor, anti personel başlıkla atılsa, etrafta o gezenler gözükmez.

Öncelikle önemli olan zırhlı araçların kullanılamaz hale gelmesi, onu da yapıyorlar, tamamen yok etmesi şart değil.
    Sonra sıra anti-personel başlıklara gelir. Yeni nesil ihalarda bu sorunlar zaten olmayacak.
  • Bunlara da uçmayı öğrettik...
  • Okudukça ne kadar bilgisiz toplum olduğumuzu görüyoruz. Biri suriyede ne işimiz var, yok 35km denmiş biz 55 km içerdeymişiz. Acaba bunları düşünen şöyle mi zannediyor. Reis kalemi alıp harita üzerinden “şuraları almak istiyorum hulusi bey. Şuralara adam koyalım, şu dağlar güzel görünüyor oralarıda alalım” herşey böyle mi oluyor. Eleştirmek tabi herkesin hakkı ama beynimizi kullanarak yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Şaka gibi, kimse bu gerçeği göremiyor mu? Dünya tarafından resmi olarak tanınan bir ülkenin, meşru ordusuna kendi sınırları içinde saldırıyoruz. İç savaş çıkartan terör örgütünü alenen destekliyor, TSK ile sırt sırta savaşmalarına izin veriyoruz.

Tersini düşünsenize? Suriyenin bizim sınırlarımız içine asker gönderdiğini ve PKK ile beraber ordumuza saldırdığını. "Bizde onlara yaptık şimdi adamlar haklı" mı diyecekler acaba?

Kimse kusura bakmasın Amerika istediği ülkeleri ekonomik olarak çökertiyor, iç savaş çıkartıp çökertiyor, olmadı direk askeri olarak saldırıyor çökertiyor ve kukla adamlarını koyuyor yönetime. Sıra Suriyeye gelince olmadı planları. Kendileri asker gönderemez en başta Amerikan halkı eskisi kadar salak değil, tepki veriyor artık. Pis işi biz yapıyoruz. Resmen kötülerin tarafında yer alıyoruz maalesef. Ha Rusya babasının hayrına savunmuyor Suriyeyi ama burda "yardımsever iyi çocuk" konumunda.

Son olarak sıra bizede gelecek. Belki şuan gerek yok zira zaten hali hazırda kukla yönetim var ama eninde sonunda işler değişecek. Geçmişi unutmayın; AKP başa gelmeden önce PKK bitmişti, ilk işleri onu diriltmek oldu.
    Ben de cimere şikayet ediyorum. Özellikle son cümlesine vurgu yapacağım. Siber polis evinden aldırır artık. Sonra sabıkasına işler ve hayatı boyunca devlet kurumlarında memur olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btk06 -- 2 Mart 2020; 14:21:53 >

• zortak Z kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Farenin boyutuna bağlı o, hangi birine yetisicek özel harekat?

• Burada bir kez daha teknolojinin nasıl bir güç olduğunu ve ülkemizin bu günden itibaren sadece teknolojiye yatırım yapması gerektiğini anlıyoruz. Adamların bir tarafında pireler uçuşurken en ufak risk almadan tepelerine cehennem gibi çöküyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Videoyu 3.15'den sonra izleyeme başlayın ve tam nişangahın ortasına dikkatli bakın. Bombalandıktan sonra bile tankın üstünde hareket eden adam var. Hala geziyor. Adama hiçbir şey olmadı.
    Oha, harbiden. Ölümsüz o adam. Hile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Bazı görüntülerde bir taşıt vuruluyor diğer taşıtlarda hic hareket yok.
    Tankları bırakıp evlere uyumaya falan mı gidiyorlar?
    Ya da tankı çalıştırmak falan uzun mu sürüyor?
    Bilmediğimden soruyorum.
    Çalıştırıp gitse ne yazacak giderken de vuruluyor zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

3:15 teki tankın üstündeki adamlardan biri parçalandı uzağa fırladı önde ayakta duran adama hiçbişey olmadı ilginç öleydi iyiydi içimde kaldı.
    O basınçla çok yaşayacaklarını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

yazıların kapalı olmasının sebebi ne acaba. yine bir oyundan alınmış video olmasın
    Oyundan ibaret ama TSK nin oyunu

• Aynı yere takılmışız. Bu sihalar düşük kg bombalar taşıyor sanırsam. Bayraktar 2 bombalarsa bu kadar şansları olmaz.

• 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Böyle andavallara ne elini yorupta bişeler yazıyorsun.Bunlar düşmandan daha beter.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bir kac hava ussunu dumduz ettigimizin resimleri mevcut. Halep gibi yakin yerler

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Yakin dusunuyorum ama tam değil.
    Mesela bosnaya ve hocaliya niye gitmedigimizi hala anlamiyorum. (Hic brokrasisiz gitmeliydik bence)

Yada suriyede turkmenleri bombalayan rus ucagini dusurduk diye hic zoruma gitmedi.

Petrol bolgeleri yada lazkiye gibi kibris kita sahanlığı icin niye savasmiyoruz da idlib diyebilirsiniz. Bunu anlarim.

Siz komple savasa karsi iseniz (saldiri olmadigi surece)
    O suriye dediginiz yillarca pkk yi zaten besledi beka vadisinde. Bir de oraya buraya karismayinca guneyinde mesela irakin kuzeyi yerine "kuzey irak" demeye başlıyorlar.

Yani bir orta yol lazim bence. Cikar vs gibi zannimca idlib de cikara ikna olmadiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.