[ban] merhaba msconfig içindeki başlangıç öğeleri nasıl silebilirim proğram ekle kaldırda görünmeyen proğramlar konumlarını silmem çözmüyor regedit'ten silinmesi mümkünmü en sağlıklı yol nedir
silemessin ordan başlangıça gel ordan tikleri kaldır hangisini istiyosan açılmasın.
ben xp de regcleaner kullanıyorum . başka hiçbiryerle uğraşmıyorum
<font face='Arial Black'>HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run</font id='Arial Black'> <font face='Trebuchet MS'><b>girdisinin olduğu yerde msconfig teki başlangıç öğelerinin regstry deki adresidir.İstersen ordan da başlangıç öğelerini silebilirsin...</b></font id='Trebuchet MS'>
system mechanic çek hiç kasma
Aynı Şekilde Gir istediğin programı sil çalışmasın başladığında
arkadaşlar verdiğiniz registy yolunda hiç bi şey görünmüyor ama msconfig de seçili olmayan başlangıç ögeleri hala duruyor sanırım cimili bundan bahsediyor.
Arkadasim su anda hatirlayaniyorum..Regedit yaz ..Orada arat..Shared tools vardi sanirim.Onu bul orda msconfig var ona gir ..oradan yap..ayrica run,run once gibi birseyler de vardi.onlara bak.mutlaka oradadir.sadece local machineye bakma..current user da da arat..baska yerde olamaz.registry yolunu su anda hatirlayamiyorum.be dediklerimi registry de arat. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ve run once ..butun runlara bak bu dizedeki ayrica current user a da bak ayni dize icin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme