Şimdi Ara

msconfig'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [ban] merhaba msconfig içindeki başlangıç öğeleri nasıl silebilirim proğram ekle kaldırda görünmeyen proğramlar konumlarını silmem çözmüyor regedit'ten silinmesi mümkünmü en sağlıklı yol nedir

• silemessin ordan
    başlangıça gel ordan tikleri kaldır hangisini istiyosan açılmasın.
  • ben xp de regcleaner kullanıyorum . başka hiçbiryerle uğraşmıyorum
  • <font face='Arial Black'>HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run</font id='Arial Black'> <font face='Trebuchet MS'><b>girdisinin olduğu yerde msconfig teki başlangıç öğelerinin regstry deki adresidir.İstersen ordan da başlangıç öğelerini silebilirsin...</b></font id='Trebuchet MS'>
  • system mechanic çek hiç kasma
  • Aynı Şekilde Gir istediğin programı sil çalışmasın başladığında

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
  • arkadaşlar verdiğiniz registy yolunda hiç bi şey görünmüyor ama msconfig de seçili olmayan başlangıç ögeleri hala duruyor sanırım cimili bundan bahsediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim su anda hatirlayaniyorum..Regedit yaz ..Orada arat..Shared tools vardi sanirim.Onu bul orda msconfig var ona gir ..oradan yap..ayrica run,run once gibi birseyler de vardi.onlara bak.mutlaka oradadir.sadece local machineye bakma..current user da da arat..baska yerde olamaz.registry yolunu su anda hatirlayamiyorum.be dediklerimi registry de arat.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ve run once ..butun runlara bak bu dizedeki
    ayrica current user a da bak ayni dize icin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.