Şimdi Ara

Msconfig ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim sorum ve sorunum Msconfig'deki programlar ile.

Daha yeni dikkat ettim; programlar hep çift çift. İşaretini kaldırıyorum tekrar geliyor ve bu programlar spy ya da benzeri, yani çalışmasını istemediğim programlar değiller.

O programın işaretinden ziyade, tamamen uninstall ediyorum; bu defa da Msconfig listesindeki herhangi bir program ya da dosyayı çiftliyor.

Sorunum bu, yardımcı olursanız çok sevineceğim; şimdiden teşekkürler.

• Onun önündeki onay kutusunu kaldırınca yeniden işaretli olarak mı geliyor?
  • Teknik yardıma sormalısın.
    Şimdilik sana tavsiyem antivirus programıyla ms-dosta scan yapmandır.Spyware için ad-aware kullanabilirsin.Güvenli kipte arama yaptırırsın.
  • Adoniss, evet hocam; tekrar işaretli olarak geliyor ve gelişigüzel olarak başkalarına da işaret koyup, çiftliyor (2 tane NetLimiter, 2 tane Winamp... gibi mesela)

GusFraba, yapmadığım arama çeşidi kalmadı. Spy, Registry, Virus... Bunları da birkaç değişik programla denedim; yine sonuç aynı.

Tamam, teknik yardıma sorarım. Teşekkürler.
  • Bu sorun benim de başıma geldi arkadaşım virüs girmiş bilgisayarıma bende avast pro ile tarattım trojan buldu ve sildi problem bitti.
    quote:

Orjinalden alıntı: Seyirir

Arkadaşlar, benim sorum ve sorunum Msconfig'deki programlar ile.

Daha yeni dikkat ettim; programlar hep çift çift. İşaretini kaldırıyorum tekrar geliyor ve bu programlar spy ya da benzeri, yani çalışmasını istemediğim programlar değiller.

O programın işaretinden ziyade, tamamen uninstall ediyorum; bu defa da Msconfig listesindeki herhangi bir program ya da dosyayı çiftliyor.

Sorunum bu, yardımcı olursanız çok sevineceğim; şimdiden teşekkürler.
  • Virus, spy ve türevindeki birçok illete dair, gerekli taramaları ve olası crash kontrollerini yaptım yine de kâr etmedi.

Problemi de dün buldum. Problem, Applaunch isminde, kısayolları düzenleyen ve epeydir kullandığım bir programdan kaynaklanıyormuş. Bu programın bir üst sürümü çıkmış, onu yükledim ve yükledikten (eski sürümünde böylesi bir problem yoktu) sonra böyle oldu (tabii ilk başlarda bundan olabileceğini dahi aklımın ucundan bile geçirmezdim) + bundan kaynaklandığını da %50 tesadüf, %50 kontrol ederek buldum.

Olayın teknik kısmı da; kısayolunu oluşturduğun, ya da oluşturmasan bile System32'nin içine attığı birkaç .dll sayesinde, başlangıçtaki programları çift açtırması. Programın bir bug'ı işte. Eski sürümüne döndüm problem kalmadı.

Saygılar ve teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.