Şimdi Ara

Msconfig'te Garip Bir Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce, başka bir konumda bilgisayarın oyun oynarken kendi kendine reset atmasından şikayet etmiştim, sorun çözülmüştü ama tekrar ortaya çıktı. Bir arkadaşımın önerisi üzerine msconfig'e girdim, biraz karıştırdım fakat hiçbir ayarla oynamadım. Daha sonra şöyle bir şey gördüm: "zzzzzzzzzcs5384". Bu ne lan dedim. Google'da araçtırdım, bulamadım, size sormaya karar verdim, bu uygulamayı başlangıçtan kaldırayım mı, kaldırmam gerekiyorsa bilgisayardan tamamen nasıl silebilirim? Ahan da ekran görüntüsü:

Bir de internette msconfig'i araştırdım, yabancı bir sitede şöyle diyordu: Eğer başlangıç sekmesindeki bir program C:/Windows'ta bulunuyorsa virüstür diyordu. Bu da doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Torchrable

Daha önce, başka bir konumda bilgisayarın oyun oynarken kendi kendine reset atmasından şikayet etmiştim, sorun çözülmüştü ama tekrar ortaya çıktı. Bir arkadaşımın önerisi üzerine msconfig'e girdim, biraz karıştırdım fakat hiçbir ayarla oynamadım. Daha sonra şöyle bir şey gördüm: "zzzzzzzzzcs5384". Bu ne lan dedim. Google'da araçtırdım, bulamadım, size sormaya karar verdim, bu uygulamayı başlangıçtan kaldırayım mı, kaldırmam gerekiyorsa bilgisayardan tamamen nasıl silebilirim? Ahan da ekran görüntüsü:

Bir de internette msconfig'i araştırdım, yabancı bir sitede şöyle diyordu: Eğer başlangıç sekmesindeki bir program C:/Windows'ta bulunuyorsa virüstür diyordu. Bu da doğru mudur?

Katılımsız bir proğram yüklemişin, onu işaret editör.
    Diğeri ise yarı yarıya doğru yani bu yüklediğini proğrama gõre değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulamayı başlangıçtan kapattım fakat bunu bilgisayardan nasıl silebilirim?

Aha daha demin de mavi ekran hatası verdi ama hiç yazı yoktu ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torchrable -- 6 Aralık 2013; 17:11:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.