Şimdi Ara

msde gönderilen dosyaların aktarımı başlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn messengerde,a karşı tarafın gönderdiği resim, müzik herhangi bir dosya aktarımını kabul ettiğim halde aktarım başlamıyor. dosya ziğplense de rarlansa da değişen bir şey yok. aktarım olmuyor. kamera açamıyorum.
    sistemimde avast yğklğ. anlık mesah,jlaşmayı duraklatıyorum, avastı etkin halden çıkarıyorum yine de değişen bişi yok.
    bir de discovery kullanıyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

• virüs riski olduğu için antivirüs programın senin kabul etmene rağmen otomatik olarak almıyor..
  • hocam genelde sürüm uyumsuzluğundan kaynaklanıyor karşı taraf aynı sürümü kullanmıyorsa bazen dosya gönderip alınamıyor yada kamerada problem yaratıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

hocam genelde sürüm uyumsuzluğundan kaynaklanıyor karşı taraf aynı sürümü kullanmıyorsa bazen dosya gönderip alınamıyor yada kamerada problem yaratıyor

bence kameralarla alakası yok.. ayrıca sürümlede alakalı olmadığını düşünüyorum. sonuçta gönderilen bir dosya söz konusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir
    bence kameralarla alakası yok.. ayrıca sürümlede alakalı olmadığını düşünüyorum. sonuçta gönderilen bir dosya söz konusu...

hocam daha 2 gün önce başıma geldi arkadaş msn den resim gönderdi alamadım 4-5 kere daha gönderdi yine alamadımbendeki msn 8 arkadaşdaki 7,5 tu daha sonra 15 dakika kadar sonra onada 8 yükledik dosya gönderildi.ikinciside bilip bilmeden yorum yapma bişey biliyosan söyle bilmiyosan sus bana o ata sözünü hatırlattırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoR_MendeL -- 27 Temmuz 2006; 9:17:55 >
  • ben de şunu farkettim. discoveryi etkin halden çıkarınca aktarım oluyor... anlayamadım br türlü
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.