Şimdi Ara

Ps3 Harddisk ''Kullanılabilir Güncelleme Verisi Bulunamadı''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3'ün içindeki hddyi çıkarıp Pcye takıp içindekileri görmek istedim çıkarıp taktım lakin doğal olarak harddiskin içini göremedim(formatlamadan olmuyor) sonra tekrardan psye taktım lakin bu sefer Ps3 hdd yi görmedi ''Kullanılabilir güncelleme verisi bulunamadı'' diyor.Sonradan pcden hddyi formatladım Fat32,ntsc,exfat tüm hepsiyle denedim. Sonra Usb bellekle en son update i atıp usb bellekle denedim lakin yine bulamıyorum ne yapmam lazım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezatt34 -- 14 Nisan 2015; 1:19:54 >

• Ben buraya yazim de birileri arar bulur işine yarar. Gençler güncelleme yapmaya çalıştım sistem bitti. Ben de sizin gibi uğraştım ve bir türlü olmadı. Sonra internette bir videoya denk geldim. Adam hdd yi söküp geri takıp ondan sonra güncelleme yapıyordu. Ben de hdd yi söküp geri taktım ve güncelleme oldu.

Önemli: eğer ps3 kırıksa ve siz güncellemeyi playstation sayfasından alıp yükleme yaparsanız ps3 orijinal hale gelir ve tekrar kırdırmak için para vermeniz gerekir.( kırma işlemini siz yapamazsınız çünkü özel birkaç malzeme var) o yüzden kırık ps3 ler için o sürümdeki güncellemeyi forumlarda bulup o dosya ile güncelleme yapmalısınız aksi takdirde dediğim gibi orijinale döner ve bir sürü emek, zaman çöpe gider. Hdd yi söküp takma işlemini YouTube üzerinden bir video da görebilirsiniz

Not: beyler taktığınız flash disk fat32 formatında olmalı. Flashı biçimlendirip seçeneklerden ntfs idi sanırım onu fat32 olarak değiştirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efes.pilsen -- 1 Ekim 2017; 12:5:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.