Şimdi Ara

msefa@superonline.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 98 Pentium 3 Bilgisayarımda BAŞLAT-BİLGİSAYARI KAPAT-MSDOS olarak giriş yapıp çalıştırdığım bir devamlı programım var
    Bu Programı aynı zamanda WİNDOWSU Kapatmadan da çalıştırıp kullanabililyorum.
    Her iki halde de F1 tuşu hayati önemi haiz.
    Şimdi bilgisayarıma DVR 2000 kartı takıp yükledik ve işyerinin Dijital Kamera kaydına başladık.
    Sorun Burda Başladı...
    Hem Windows hem de benim dos programım aynı anda çalışınca F1 tuşunu Programımda kullanamadım
    ve Windowsun Yardım dosyası açılmaya başladı.
    Windowsu kapatıp DOS ta çalışınca F1 tuşu kendi işlevine döndü.
    Windows la beraber DOS çalışınca F1 tuşu gene Yardım dosyasını açıyor
    Windowsun Help Yardım dosyasını sildim işe yaramadı,Doya bulunamadı diyor.
    ŞİMDİ WINDOWS'UN F1 TUŞUNA YÜKLENEN İŞLEVİNİ NASIL BAŞKA TUŞA YÜKLEYEBİLİRİM ?
    YANİ KAYNAĞINI BULUP BU DEŞİKLİĞİ YAPABİLİRMİYİM ?
    BÖYLECE HEM DVR 2000 KAMERA KAYIT PROGRAMI HEM DE BENİM KENDİ PRORAMIM AYNI ANDA ÇALIŞABİLSİN.
    BİLENLERDEN ACİL YARDIM BEKLİYORUM..
    İMZA msefa

• F1 tuşu, windows un yardım çağırma tuşudur. hatta bir çok programda da böyledir. sanırım sizin kullanmakta olduğunuz program, çalıştığı sürece bu tuşu kendi amacı doğrultusunda kullanmaya ayarlanmıştır. şimdi yeni bir program yüklendi ve "windows kur" kendi kaydını tekrar yazdı. Eğer imkanınız var ise, kullanmakta olduğunuz programı tekrar yüklemeye çalışın, veya programın içerisinde bu özellik ile ilgili olarak bir konfigürasyon varmı onu araştırın.
  • proğram kendi içerisinde veya siz farkında olmadan kısayol atamış olabilir proyu silip yeniden-dikkatlice-kurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    postmaster@mail.hotmail.com sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.