Şimdi Ara

MSİ 1060 Çalışır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ekran kartımı ve psu ddeğişikliği yapacağım fakat bu işlerden pek anlamıyorum msi 1060 ya da 1050ti almayı dusunuyorum psu da ona uygun bir şey sistemimde aşağıda yazıyor sizce bir sorun çıkar mı yoksa sorunsuz kullanabilir miyim ya da değiştirmem gereken parçalar hangileridir yardımcı olursanız sevinirim.

CPU Türü QuadCore Intel Core i5-4570, 3200 MHz (32 x 100)
    Anakart Adı Asus K30AD/M31AD/M51AD
    Ekran Kartı Hd8570 asus
    SPD Kingston ASU16D3LU1KBG/8G Birim Boyutu 8 GB (2 ranks, 8 banks)

• Çalışır sorun olmaz. Altrrnatif olarak 480 de alabilirsiniz. Fiyatina gore cok daha fazla hakediyor parasini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Peki guc kaynagı olarak corsair 750w alsam iyi mi olur yoksa daha uygun veya daha iyi mi almalıyım ?
  • Kaliteliyse 500 watt bile yeter. 750 watt 2 ekran karti takacaklar icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani msi 1060 alsam bu sistemle tam verim alır mıyım peki bu dar bogaz dedikleri gibi sıkıntılar yasar mıyım kusura bakmayın pek anlamadıgım ıcın soruyorum
  • Yaşamazsiniz. 2. Nesil ve sonrasi tum i5 lerle 1060 ve rx 480 sorun cikmayacak sekilde kullanilabilir. Hic darbogaz olmaz demiyorum ama problem olmaz. Sizde neredeyse hic olmaz zaten medium grafiklerle 100 fps almaya calismayacaksaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminle GTX1060'ı sorunsuz şekilde çalıştırırsın. Tavsiye kart:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1060-3gb-oc-v1-gddr5-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html
  • Yorumlarınız icin tesekkurler fakat bazı yerlerde 1060 ın buyuk oldugu bazı kasalara sıgmadıgı yazıyor benim elimde klasik Asus kasa mevcut bu konuda sıkıntı yasar mıyım ? Fotograflarınıda paylastım.
    MSİ 1060 Çalışır mı ?[simage]
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1011454/fa3314fe-d204-4482-863b-5991a49b11e7.JPG[/simage]

• Kartın uzunluğu 277 mm. Kasadan ölçüp bakabilirsin.

https://tr.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-GAMING-X-6G.html#hero-specification
  • çalışır sorun olmaz büyük ihtimalle
  • Hocam peki almışken anakart modelimi de MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 ile değiştirmeyi düşünüyorum.Sizce çok fark yaratır mı uyum sorunu yaşar mıyım ve gerek var mı sizce ?
  • icnerkl kullanıcısına yanıt
    hocam işlemcin 1150 soket, burada verdiğin anakart 1151 soket skylake işlemciler için. işlemcini de mi değiştirmek istiyorsun?

ilk mesajında anakartın asusun hangi modeli olduğunu anlamadım açıkçası cpu-z den bakıp yazarsın. bir de ramlerin de 1600mhz ddr3 zaten o attığın anakart ddr4 ramler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 10 Mart 2017; 17:25:20 >
  • Rx480 daha iyi darbogaz olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Hocam aida64 programında anakart adım yukarıda yazan gozukuyor fakat anakartımın uzerinde h81m/e yazıyor.İşlemci değişikliği yapmak istemiyorum sadece ekran kartı yenilediğimden anakart değişikliği de yapmak istedim 500-600 lira arasında anlaşılan olmayacak.
    tamam anakartın Asus H81M-E o zaman.

ekran kartını yenilediğin için anakartı değiştirmen gerekmez, bence kalsın elleme. çünkü dediğin anakartı almak istersen işlemcini ve ramlerini de değiştirmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 10 Mart 2017; 18:21:0 >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam mesela şöyle bir kart aldım diyelimhttp://www.vatanbilgisayar.com/z87m-d3h-intel-z87-soket-1150-ddr3-2933mhzocsata-30-usb-30-hdmi-anakart.html elimdeki anakart ile arasında büyük bir değişiklik olur mu ?
    Mantıklı bi hareket olmaz işlemciniz çarpanları kapalı. Sadece ekran kartı alıp devam edebilirsiniz.

Ekran kartı olarakta Rx 480 alabilirsiniz.
    Anakartı neden değiştirmek istediğinizi çözemedim, acaba "hızlanır herhalde" diye mi düşünüyorsunuz? Dediğiniz anakartı alırsanız H81 çipsetten Z87 çipsete geçmiş olacaksınız en basit şekilde. Üstteki arkadaşın dediği gibi işlemcinin çarpanları kapalı zaten, overclock yapılamaz. 2 yerine 4 ram slotu elde edersiniz, buna ihtiyacınız var mı? Onun dışında port sayıları vs. değişiklik gösterebilir, çipsetler arasındaki farkları buradan görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf1653

Anakartı neden değiştirmek istediğinizi çözemedim, acaba "hızlanır herhalde" diye mi düşünüyorsunuz? Dediğiniz anakartı alırsanız H81 çipsetten Z87 çipsete geçmiş olacaksınız en basit şekilde. Üstteki arkadaşın dediği gibi işlemcinin çarpanları kapalı zaten, overclock yapılamaz. 2 yerine 4 ram slotu elde edersiniz, buna ihtiyacınız var mı? Onun dışında port sayıları vs. değişiklik gösterebilir, çipsetler arasındaki farkları buradan görebilirsiniz.

Yok hocam dedigim gibi pek anlamıyorum bu islerden hani ekran kartımı yeniledigim icin daha yeni bir anakart kullanmak iyi olur gibi düsünmüstüm anladım tesekurler. Fakat forumun yarı 480 yarısı 1060 kullanmamın ıyı olacagını soyluyor bu konuda kararsız kaldım

• Msi 1060 dediğin hangi kart?3gb modeli almayın da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.