Şimdi Ara

MSI 144Hz 1ms 23.6 curved gaming monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam merhaba. Tesadüfen yorumuna denk geldim. Ben bi sisteme topladım ve sistemde
    www.vatanbilgisayar.com
    AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-24-c24g1-144hz-1ms-freesync-fullhd-dpport-hdmi-pivot-curved-oyuncu-monitoru.html
    marka model monitör var. Ekran güzel fakat bana bi gaming laptop netliği cr keskinliğini vermedi. Arkadaşta hp omen var ekranı gerçekten çok net ve göz alıcı. Bütün 24 inc monitörler aynı mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belirttiğiniz monitörü alıp iade etmiştim Haziran'da. Benimkinde sıkıntılı bölgede ölü piksel olduğundan incelemeyip aynen geri postalamıştım. Bahsettiğiniz monitörü karşıma koyup detaylı incelemedim ama siz keskin olmadığını belirtiyorsunuz. Bir çıkarım yaparsak bu keskinlik sorununa VA panellerde rastlanmakta. TN ve IPS monitörler de kullandım gayet keskin, net görünüyorlardı. Panel yapısıyla alakalı bir durum mu bilmiyorum mevcut monitörüm Samsung CFG73 de keskin değil.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Belki monitör büyüdükçe fhd ekran yetersiz kalır gibi hissediyorum da bilmiyorum ya açıkcası dört dörtlük bir monitör gibi gelmedi bana. Bilmiyorum belkide normaldir bana öyle geliyor.

Hocam belirttiğim Samsung monitöre sahipken AOC 24G2U satın alıp yanyana test etme şansım oldu. Windows görüntü ayarlarından yansıtma ile çift ekran yapıp aynı sahneleri her iki monitörde eşzamanlı inceledim. Bu bahsedilen bulanıklık özellikle yazı tabanlı kolay farkedilebilecek sahnelerde belli oluyor. IPS panele sahip AOC monitörde kesinlikle keskinlik sorunu yoktu, kristal netliğinde cam gibiydi. Zaten Samsung'un panel çamurluğunu bu monitör sayesinde farkettim diyebilirim. 24 inç olması ile alakası yok panel yapısıyla alakası var gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Aralık 2019; 0:45:59 >
    senin dediğin g24g2u modeli ıps benim aldığım va panel farklı olabilir hocam. Sinerji bilgisayardan aldım monitörü ve adamlar geri almıyorda.

İşte onu diyorum ya benim çamur dediğim Samsung CFG73 de VA, senin dediğin AOC C24G1 de VA. Bu ikisi bahsettiğimiz üzere bulanıklık sorunu var. Kullandığım dediğim yine 24 inç olan IPS monitör AOC 24G2U ise gayet netti. Geçen sene yine 24 inç IPS panel ViewSonic VA2419-SH kullanıyordum o da gayet netti. Sorun bence VA panel tipinin yapısından kaynaklanıyor gibi...
    bu monitörü nasıl iade ederim bilmiyorum.

Ürünün size ulaşması 14 günü geçmediyse cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz. 14 günü geçtiyse ama bir kusuru varsa bir ihtimal edebilirsiniz. Bu senaryolar dışında iade etmeniz pek mümkün değil. Ürün henüz yeniyse 100-200₺ altına faturalı biçimde satış yapabilirsiniz.
    Bugün aradım beyefendi ürün kullanılmışsa ikinci el ürüne geçer alamayız dediler hocam. Laptop alıp 3 gün sonra iade ettim hiçbir sorun olmadı. Bunlar taş koyuyorlar şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Bugün aradım beyefendi ürün kullanılmışsa ikinci el ürüne geçer alamayız dediler hocam. Laptop alıp 3 gün sonra iade ettim hiçbir sorun olmadı. Bunlar taş koyuyorlar şimdi.
    Cayma hakkımı kullanmak istiyorum monitörde ışık sızması vardır büyük ihtimal karanlık bir sahne aç ışıkları kapat yanlar böyle ışık ışık oluyormu bir bak eğer varsa bunu öne sür iade et gitsin.Büyük ihtimal var bnm kullandımdada var eski kullandımdada vardı olmayan monitör %1 gibi ama iade alacaklardır.
  • şu dönemde curved olup ışık sızması olmayan monitör bulabileceğinizi sanmıyorum bende ekranlar konusunda titizim fakat kullandığım monitörde ciddi sızma var eğer ihtiyacınız varsa fiyatı oldukça iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.