Şimdi Ara

MSI 144Hz 1ms 23.6 curved gaming monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI 144Hz 1ms 23.6 curved gaming monitör 1377 TL iyi fiyat. 1700 lerde fiyatı vardı.
    Trendyol.com
    MSI MSI Optix MAG241CV 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Monitör 10190646 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/msi/msi-optix-mag241cv-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-full-hd-curved-monitor-p-31296699

• Hepsiburada 999 TL yapmıştı aynı monitörü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dddaaarrrkkk D kullanıcısına yanıt
    geçen hafta 1399 lira gördüm , 999 görmedim :/ o fiyat varsa cumaya yine görür
  • Bu siteden alışveriş yapacağıma sokağa atarım parayı daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dddaaarrrkkk

Hepsiburada 999 TL yapmıştı aynı monitörü
    O farklı modeldi sanırım.
  • aynen 999 olduydu

bide eski kullanıcılarından birinden monitördeki yazılarda netlik olmadığı konusunda şikayet okudum biraz önce

çok düşündürüyor bu beni alım açısından yoksa havalı cihaza benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

O farklı modeldi sanırım.

Alıntıları Göster
    MSI G24C4 idi hb deki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kavisl monitorlerde çok ışık sızması oluyormuş tavsiye etmem ucuz olanlarını
  • Bu monitorde iyi benimde sepetimde ekli duruyor amazon da. Orda da 1397 falan şuan.
    Bir kac tane msi monitoru ekledim ps4 icin alicam bende bakalim indirim gorurse cumaya kadar kacirmamak lazim

• Hiç bir MSI Optix monitör alınmaz. Berbat bir black tuning olayı var. Gamma sorununu çözemiyorsunuz dolayısıyla doğru koyu ve aydınlık tonları elde edemiyorsunuz. Ayrıca renkleri de doygun değil. Ne kırmızılar tam kırmızı ne yeşiller tam yeşil. Yanına başka monitör koyunca çok net belli oluyor. 5 ay katlanıp elden çıkardım.

https://forum.donanimhaber.com/msi-optix-mag-serisi-monitorler-icin-ayar-tavsiyeleri--140101549
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Çogu siteden baktım en çok satilanlar arasında msi ve yorumların %90 olumlu.
    Peki sizin önerdiginiz var mı 144hz 1ms uygun fiyatlı gamer monitör ?

Ben sahsen sadece ps4 icin alacaktim bir suru msi eklemistim sepete ilk kez bu yorumunuzu gorunce tavsiye almak istedim

• Bir üst modeli olan MAG241CR'yi 1400 tl'ye aldım 2 gün önce. Kurdum hemen ölü pixel testi yaptım ölü pixel çıkmadı çok sevindim. 144 hz ve 1ms olduğu için inanılmaz akıcı. özellikle fps oyunlarında güzel bir deneyim veriyor. kara cumayı bekleyin derim daha iyi indirimler gelebilir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 26 Kasım 2019; 21:20:1 >
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    Sebebi MSI Shout Out denen manipülasyon kampanyası:

Aldığın ürüne 5 yıldız verip övüyorsun ve inceleme linkini gönderiyorsun sana hediye veriyorlar. Bir diğer sebebi de tabii ki bilinçsiz kullanıcılar. MSI black tuner diye bir ayar koymuş evlere şenlik. Bu ayarı 9'da çekiyorsun tüm detaylar gölgeye boğuluyor, 10'a çekiyorsun karartı gidiyor fakat yapay bir ışık hüzmesi oluşuyor doygunluğu götürüyor. Ortası yok bu durumun.

Önerebileceğim pek model yok. Ben sadece kullandığım ürünleri yorumlayabilirim. Kağıt üstünde bakarsak MSI da süper monitör. İtopya'da 999₺'ye AOC 24G2U satıldı o alınıp denenebilirdi belki. Biraz daha para veririm diyorsanız Quantum Dot'lu modeller var örneğin Samsung 24" CFG73. Amazon'da 1200₺'ye satmıştı. Ben kullanıyorum renkleri gerçekten güzel.

• evet daha yeni 999'ye satıldı bu fiyata alınmaz
  • 999 TL'ye satılan model farklıydı.

Konusu
    Samsungda yükseklik ve döndürme ayarı var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zelica kullanıcısına yanıt
    Eve var. 90 derece dönebiliyor, sağ sol yapabiliyor ve yukarı aşağı hareket ettirebiliyorsunuz.

Aoc 24g2u elimizde patladı itopya değişim yapmadı parayı da iade etmediler hala bari bunu alayım

• Hp 25x tavsiye ederim.

• zelica kullanıcısına yanıt
    Samsung'da ise panelin keskin olmama durumu var.

Yorumlarına bakabilirsiniz:
    https://www.amazon.com.tr/product/product-reviews/B079NLDYWY/

Şu da benim yorumum:
    https://www.amazon.com.tr/gp/customer-reviews/R2FXVILC6ORSWI/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.