Şimdi Ara

Msi 1650 super ventus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Msi 1650 super ventus

Sistemimde kullanıyorum yükseltmek istiyorum. Kutusu ve vatan faturası mevcut garantisi devam etmektedir.

Msi 1650 super ventus

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153911335#153911335

Bır sürü ilan var ama hemen bunun altında olduğu için attım. Bu forumda 4000 değil 3000 liraya dahi 1650 super'i satamazsiniz. Aylarca güncellenir durur, hayırlı satışlar yine de. İlan sizin ilanınız ama biz mesaj yazınca yanlış anlıyor insanlar. Eleştiri ve ya kötülemek için değil piyasaya göre yol göstermek için mesaj atıyoruz. 9 ay boyunca güncellenen ilan gördü bu gözler :)
  • 4000 lira ?

• Fiyatınız çok yüksek maksimum 2500 lira olması gerekiyor çünkü 2500-3500 aralığında sürüyle 1660,ti,s var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet mining yaptıklarını belirten ilanlar gördüm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• William06 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153911335#153911335

Bır sürü ilan var ama hemen bunun altında olduğu için attım. Bu forumda 4000 değil 3000 liraya dahi 1650 super'i satamazsiniz. Aylarca güncellenir durur, hayırlı satışlar yine de. İlan sizin ilanınız ama biz mesaj yazınca yanlış anlıyor insanlar. Eleştiri ve ya kötülemek için değil piyasaya göre yol göstermek için mesaj atıyoruz. 9 ay boyunca güncellenen ilan gördü bu gözler :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.