Bildirim
MSİ 17.3 çanta tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben linktekini kullanıyorum hocam kenarlari faln kasnakli güzel. 1 ay önce vatandan indirimle 65e almıstim
http://www.vatanbilgisayar.com/17415-sydney-173-notebook-cantasi-siyah.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evvalah hocam ucuzlarsa alıcam bende böyle bişiler gerek yok simdi 130 vermeye -
Dostum bulursan bana da haber edermisin? Bende ge72 aldım, çanta mi alsam sırt çantası mi alsam emin olamadım. Eğer amazon, aliexpress vs.. Uygun bişey olursa paslasalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük pc için bence sırt çantası alın. Ağır olduğu için sağlıksız olduğunu düşünüyorum. 4 yıldır kendi bilgisayarımı omuz çantası ile taşıyorum bezdim artık.
Babam şirinevlerden çok güzel bi çanta almıştı 100 liraya. Marka falan değildi. Yakın zamanda kendim için de almayı düşünüyorum yeri falan öğrenirsem haber veririm ama 17.3'lük var mı bilmiyorum. -
Ağırlık sorun etmiyorum zaten çok fazla taşımayacağım ama yinede mecburen taşımak gerekiyor. F/P ürünü olsun istiyorum eski laptobuma bir tane almıstım fermuarı hemen bozulmuştu korkuyorum simdi almaktan addison markasını almam bir daha asla mesela.Aldığında haber verirsen sevinirim. teşşekürler -
quote:
Orijinalden alıntı: cheanadolu
Ağırlık sorun etmiyorum zaten çok fazla taşımayacağım ama yinede mecburen taşımak gerekiyor. F/P ürünü olsun istiyorum eski laptobuma bir tane almıstım fermuarı hemen bozulmuştu korkuyorum simdi almaktan addison markasını almam bir daha asla mesela.Aldığında haber verirsen sevinirim. teşşekürler
Hocam laptop için en sağlıklı yöntem sırt çantası. Taşıması daha kolay ve laptopu dış etkenlerden daha iyi koruyor. GE72 için şu çantaya bakabilirsin:
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Tucano-Notebook-Sirt-Cantasi-Lato-17-Mavi-TCBLABKB//Tabletler-Cevre-Birimleri/Tablet-PC-Aksesuarlari/Notebook-Cantalari/urunno=0000000643662?gclid=CjwKEAiA8qG1BRDz0tmK0pufw3QSJACfn6olrXGJcPuW76vwsEQIkp4I6kzMzOYpIdgs7k5lp481nxoCa03w_wcB#
-
Ben İstanbul'da neredeyse tüm D&R'ları dolaştım. 17.3" için sırt çantası bulamadım. Omuz çantalarının da çok sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Konuyu favorilerr aldım bekliyorum yorumları. Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X