geçtiğimiz hafta içerisinde Vatan Bilgisayardan bir tane MSI 2600XT 512 MB (DDR3 ve Pasif soğutucu)aldım. Eski ekran kartımın sürücülerini sildim (Bu arada Vista kullanıyorum) ve Ati'nin sürücülerini yükledim. Bilgisayar tekrar açıldığında sürücü problemsiz yüklendi,fakat Atinin Catalyst yazılımı bir türlü çalışmıyor. Bilgisayar açılırken hemen hata veriyor.Hatayı internette arattım .Yazan şey hatanın framework den kaynaklandığı yazıyor. net 3.0 ı tekrar yüklemeye çalıştığımda ise olmuyor (.net 3 vista ile yüklü geliyor zaten)
Aynı problemi yaşıyan başka arkadaşlar varmı.Var ise sorunu nasıl çözdüler ? Yardım rica ediyorum
Bu arada sistemim Amd 3800+ x2 (s939) 1 GB DDR ASUS Nforce4 anakart Vista Ultimate
CCC açılamama sorunu arkadaşımın dizüstü bilgisayarında da oluyor. Onda da Vista Home Pre. yüklü
yani benim sistemime özgü bir şey değil anladığım kadarıyla.CCC ye alternatif bir yazılım varmı ?
CCC yüklenirken özellikle 7.6 sürümünde hata veriyor fakat başarı ile yüklendi diyor.Sadece CCC(aynı sürüm silmeden üstüne ) yükleyiniz probleminiz hala devam ediyor ise bu driver konularından anlayan biriyle görüşün framework çok zaman butür hatalar çıkarıyor
Teşekkürler.Akşam deniyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme