Şimdi Ara

MSI 5600 XT Ekran Kartı Alanlara 40$ Değerinde Steam Kodu Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 5600 XT Ekran Kartı Alanlara 40$ Değerinde Steam Kodu Kampanyası

Seçili MSI RX 5600 XT ekran kartlarından satın alın, 40 dolar değerinde STEAM cüzdan kodu sizin olsun!

15 Mayıs-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında satın alacağınız seçili MSI RX 5600 XT ürünlerini register.msi.com adresinden kaydettirerek 40 DOLAR DEĞERİNDE STEAM cüzdan koduna sahip olacaksınız!

Steam cüzdan kodları tıpkı hediye çekleri gibidir; Steam kredisi gibi hesabınıza yükleyerek oyun, yazılım veya diğer öğeleri satın almak için kullanabilirsiniz.

Detaylar için:
    tr.msi.com
    SMOOTH 1080p - RX5600XT steam bundle
    https://tr.msi.com/Promotion/smooth1080p/graphics-cards

MSI 5600 XT Ekran Kartı Alanlara 40$ Değerinde Steam Kodu Kampanyası

• Neden rx 5700 ve xt yok ki? Onlarda msi ürünleri?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Neden rx 5700 ve xt yok ki? Onlarda msi ürünleri?
    Geçen ay vardı sanırım 5700'ler için
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    yoo herhangi bi para ödülü yoktu
  • rx 5700 alanlara niye bir şey olmadı steam kodu falan
  • 270 lira steam kodu mu. Msi ürünlerini övdürmek için neler yapıyorsun. Yorum yapın oradan da 10 20 dolar alın 130 lirada oradan versin. Sonra msi çoh eyi

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Geçen ay vardı sanırım 5700'ler için

Alıntıları Göster
    En son ocak ayında yapmış msi. Bu aralar 5600 xt'ler çok meşhur 5700'ler üvey evlat muamelesi görüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartlarda var herhalde ama intel z270 gibi anakartlarda vardi

• Bilgisi olanlar olabilir hususunda buraya soruyorum;
    04/06/2020 tarihinde "msi rx5600xt" ekran kartı satın aldım. 40 $ steam kodu alabilmek için "https://tr.msi.com/Promotion/smooth1080p" kısmında bulunan ürün kaydet e tıklayarak seri numarası, faturanın ekran görüntüsü ve hatta ekran kartı üzerinde yazılı olan "CHK" koduna kadar sordu ve hepsini doldurdum. Bu süreçten sonra msi Türkiye telefonu olan "0212 288 4230" aradım steam kodu için, ama onlar; bilgi@servispoint.com a bu durumu mail atmamı söylediler. Attım ve onlar da cevaben;

"Merhaba,

MSI yetkili servisi olarak promosyon ve ürün kayıtları ile ilgili maalesef destek verememekteyiz.

Bu konu ile alakalı aşağıdaki link üründen ürün kayıt ekranına giriş yaptığınızda yaşamış olduğunuz soruna ilişkin sitede sol tarafta yer alan DESTEK AL/İSTE bölümünden talep oluşturabilirsiniz.

Bilginize,

İyi günler,

register.msi.com
    Üye ve Ürün Kayıt Merkezi
    https://register.msi.com/home/login

"

Keza malum linkten kaydımı yapmış, sonuca ulaşamamış olmama binaen çözüm arayışındaydım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 19 Haziran 2020; 14:4:1 >

• hDundar kullanıcısına yanıt
    Bana 2 gün içinde gönderdiler. 20$ - 20$ olarak mail üzerinden gönderiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.