Şimdi Ara

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu ----- (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.016
Cevap
5
Favori
71.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grommash

Kullanan var mı hala bu boardu ben hala kullanıyorum memnunumda

kullanıyorum ,memnunum.
  • arkadaşlar ben bu anakart ile çekirdek açmayı denedim ama şimdi pc açılmıyor ne yapmam gerekli?
  • arkadaşlar anakrta am3+ desteği geldimi fx8350 sorunsuz çalışıyormu ? (beyaz soketli modeli benimki fx değil)
  • Anakarttaki oc butonu normalde nasıl durmalı acaba ? Çeviriyorum ama doğrusu hangisi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

arkadaşlar ben bu anakart ile çekirdek açmayı denedim ama şimdi pc açılmıyor ne yapmam gerekli?

Anakart in pilini çikart sonra tekrar. Tak ve sistemi başlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulokankilic

benim ramlerim sanırım sistemle uyumsuzluk gostermekte bu konuda fikir sahibi olan biri yardımcı olabilirmi ?

AMD Phenom II X6 1090T
    Kingstone Hyperx PnP 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Bellek
    MSI 870A-G54

Ekran karti yada ram bios güncelle. Sonrada ayarlardan auto degil kendi ram hizinş manual sec biosdan ve dogru çalişma voltajini elle gir hız aşitma vs yapmadi isen bu şekilde yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

arkadaşlar ben bu anakart ile çekirdek açmayı denedim ama şimdi pc açılmıyor ne yapmam gerekli?

Anakart in pilini çikart sonra tekrar. Tak ve sistemi başlat

sağol hocam ama hallettim ben anakart ayarlarından
  • Merhaba arkadaşlar.

Ürünün sitesinde bellek destek listesi linki çalışmıyor maalesef. Daha doğrusu hiçbir link çalışmıyor. PDF dosyası elinde olan var mı acaba ?

Sorun Türkiye sitesindeymiş. Avrupa'dan hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 23 Nisan 2014; 18:26:46 >
  • arkadaşlar ben 1600 Mhz ram alacağım hiç overclock işlemi yapmadım, nasıl çalıştırabilirim? overclock yapmadan olmaz mı?
  • arkadaşlar bir skandala imza attım sanırım yardım. anakartın 2 çeşidi mi var.ben fx serisini çalıştırıyo diye dün gittim fx 8350 işlemciden aldım anakarta taktım ama bilgisayarı çalıştırdığımda ekrana görüntü gelmiyo.bios sürümü v17.20 son sürüm diyo sıkıntı nedir yardım ederseniz sevinirim.yomsa fx serisini çalıştırmıyomu anakartım?
  • Arkadaşlar karttan çok memnundum ama son zamanlarda işlemci fanı sürekli en yüksek hızda çalışıyor ve 4gb ram i görüyor ama kullanılabilir 2gb diyor. Onun dışında kartı oc moduna aldığımda ram sorunu çözülüyor ama işlemci fanını ne yaptıysam yavaşlatamadım. nios üzerinden bütün kombinasyonları denedim olmuyor. Bu sorunları aşabilir miyim? Yoksa kart bozuldu mu arkadaşlar?
  • Yardim edin arkadaşlar.

• Merhaba bende bu anakartı kullanıyorum yeni işlemci almayı düş düşünüyorum buna uyumlu en iyi işlemci hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinov

Merhaba bende bu anakartı kullanıyorum yeni işlemci almayı düş düşünüyorum buna uyumlu en iyi işlemci hangisi

Sitesinden uyumluluk listesine bakin hocam

• Arkadaşlar bizim board güncel işlemcileri destekliyor değil mi? Soket tipimiz AM3+ çünkü desteklemesi lazım.
  • quote:

Arkadaşlar bizim board güncel işlemcileri destekliyor değil mi? Soket tipimiz AM3+ çünkü desteklemesi lazım.

Mantiken en azindan fx4000 serisini desteklemeli gibime geliyor ama msi bios destegink kestiginden denemeden bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

Arkadaşlar bizim board güncel işlemcileri destekliyor değil mi? Soket tipimiz AM3+ çünkü desteklemesi lazım.

Mantiken en azindan fx4000 serisini desteklemeli gibime geliyor ama msi bios destegink kestiginden denemeden bilemeyiz

Hocam sitesinde soket tipini hem AM3 hemde AM3+ vermiş msi boardun. Kafam karıştı.

www.msi.com
    Support For 870A-G54 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    http://www.msi.com/product/mb/870AG54.html#hero-overview

www.msi.com
    Support For 870A-G54 (FX) | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    http://www.msi.com/product/mb/870A-G54-FX.html#hero-overview

• Grommash kullanıcısına yanıt
    ikisi farklı anakartlar resimlerine dikkatli bakarsan birinin cpu soketi beyaz diğeri siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

ikisi farklı anakartlar resimlerine dikkatli bakarsan birinin cpu soketi beyaz diğeri siyah

Anladım hocam.
  • bu kartı kullanıyorum işlemcim bozuldu ne işlemci alacağım? fx serilerini destekliyor mu bu kart?

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.