Şimdi Ara

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu ----- (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.016
Cevap
5
Favori
71.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim çözüm sanırım işi benim gibi ahci seçip windows 7 kurarken mavi ekran alan yada ide modda win7 kurduktan sonra ahci mod çevirdiğinde yine mavi ekran alan denesin

regedit /
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msahci
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\pciide
    DWORD Start çift tıkla değeri 0 yap
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\iaStorV
    DWORD Start 0 yap bu genelde default 0 gerçi
    registry kapa pc res at ahci seç

ahci moddayken benc buda

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu -----

• benim ramlerim sanırım sistemle uyumsuzluk gostermekte bu konuda fikir sahibi olan biri yardımcı olabilirmi ?

AMD Phenom II X6 1090T
    Kingstone Hyperx PnP 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Bellek
    MSI 870A-G54
  • Arkadaşlar bu anakartta 4gb tek modül ram kullanan var mı ? Varsa hangi modeli kullanıyor ? Ram destek listesini bulamadım anakartın.
  • Arkadaşlar merhaba.

Bilgisayarı ilk açtığımda anakartın altındaki OC ışığı sürekli yanıyor ve görüntü hiç gelmiyor ekrana. Fanlar çalışıyor kabloları kontrol ettim falan ama nafile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

Arkadaşlar merhaba.

Bilgisayarı ilk açtığımda anakartın altındaki OC ışığı sürekli yanıyor ve görüntü hiç gelmiyor ekrana. Fanlar çalışıyor kabloları kontrol ettim falan ama nafile :)

Reset atınca görüntü geliyorsa aynı dertten muzdaribiz sanırım kronik bir sorun bu anakartın.Ve kimse çözemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Reset atınca görüntü geliyorsa aynı dertten muzdaribiz sanırım kronik bir sorun bu anakartın.Ve kimse çözemedi

Kasada reset tuşu yok ondan dolayı reset atamıyorum. Görüntü hiç gelmiyor anakarttaki ışıkta hiç sönmüyor anlamadım bende.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Kasada reset tuşu yok ondan dolayı reset atamıyorum. Görüntü hiç gelmiyor anakarttaki ışıkta hiç sönmüyor anlamadım bende.

Anakartin üzerinden reset atabilirsin oc butonunun orda bi giriş yeri var oraya kalemle vs dokundurursan reset atar internette vardır ben tam anlatamadım sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Anakartin üzerinden reset atabilirsin oc butonunun orda bi giriş yeri var oraya kalemle vs dokundurursan reset atar internette vardır ben tam anlatamadım sana

Teşekkürler, yarın gündüz gözüyle bakacağım inşallah açılır. Anakart böyle yaparsa değişecek o zaman başka çare yok.

• Dostum bilgisayar artık açılıyor. Sorun ramde imiş. Bende 4 tane 2gb lık 1333 mhz ram var bunlardan birini çıkarınca bilgisayar açıldı. Sorunlu dediğim rami takınca bilgisayar açılmıyor gene oc ışığı yanıyor. Ama ramde sorun olsa oc ışığı niye yanar onu anlamadım bios speaker hata sesi vermesi lazım değilmiydi?
  • quote:

Dostum bilgisayar artık açılıyor. Sorun ramde imiş. Bende 4 tane 2gb lık 1333 mhz ram var bunlardan birini çıkarınca bilgisayar açıldı. Sorunlu dediğim rami takınca bilgisayar açılmıyor gene oc ışığı yanıyor. Ama ramde sorun olsa oc ışığı niye yanar onu anlamadım bios speaker hata sesi vermesi lazım değilmiydi?

Hocam ben o anakartı çözemedim gitti zaten benim sorunum devam ediyor kafasına göre bi normal açılıyor bir resetle açılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dostum bilgisayar artık açılıyor. Sorun ramde imiş. Bende 4 tane 2gb lık 1333 mhz ram var bunlardan birini çıkarınca bilgisayar açıldı. Sorunlu dediğim rami takınca bilgisayar açılmıyor gene oc ışığı yanıyor. Ama ramde sorun olsa oc ışığı niye yanar onu anlamadım bios speaker hata sesi vermesi lazım değilmiydi?

Hocam ben o anakartı çözemedim gitti zaten benim sorunum devam ediyor kafasına göre bi normal açılıyor bir resetle açılıyor

Senin gene resetle açılıyor. Kasanda reset tuşu var ise iyi yoksa onla uğraşılmaz ya.
  • Arkadaşlar merhaba,

1,5 senedir bu anakartı sorunsuz kullanıyorum. Bios'u 17.18'den 17.20'ye güncellemek isterken bios'tan update yerine ilk kez windows üzerinden "MSI live update 5" kullandım. %8'de takıldı. Uzunca bir süre bekledikten sonra reset atmak zorunda kaldım. Doğal olarak reset sonrası hiç bir görüntü alamıyorum. CMOS sıfırlamak için pil , jumper herşeyi denedim. Tüm parçaları cpu hariç söktüm. Hiçbir tepki veya beep sesi vermiyor. Sanırım yeni bir board almam gerekecek tavsiyesi olabilecek kimse var mı ?
  • BENCE ÇALIŞMIYOR DİYE GARANTİ KAYDI YAPTIR GARANTİYE YOLLA.PARANI YAKTIRMA ONLARA.TEKNİK YÖNDEN BİR ÇÖZÜMÜ OLMADIĞINI HATIRLIYORUM.
  • Gubar-ı Gam kullanıcısına yanıt
    cevabın burda usta.aynısı bende de olmuştu

http://forum.donanimhaber.com/m_62238560/f_//tm.htm#62238560
  • CorpseGroom C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yarın deneyeceğim sonucu yazarım dostum.

Edit: Bu comos reset bilgisayardaki resimleri falan silmesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gubar-ı Gam -- 14 Haziran 2013; 21:36:04 >
    yok usta hiçbirşey olmuyor :)
  • CorpseGroom C kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yandaki pine taktım gene açılmadı, anakart üzerindeki ışıklar sönmedi. Tekrar eski yerine taktım ve açıldı.
    onu söylemeyi unutmuşum :D açıldığına sevindim usta @Gubar-ı Gam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorpseGroom

onu söylemeyi unutmuşum :D açıldığına sevindim usta @Gubar-ı Gam

Teşekkürler yardımın için :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan var mı hala bu boardu ben hala kullanıyorum memnunumda
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.