Şimdi Ara

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu ----- (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.016
Cevap
5
Favori
71.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar bana bilgi verebilecek birisi varmi
    Amd phenom 2 945
    Corsair xms3 2x4 ram 1600mhz
    ati 6850 ekran karti.
    Msi 870a-g54 anakart

Oc ile ugrasilmamistir

Sistem budur. Gecen hafta ici bir sebep yokken makina siyah ekrana dusutu ama calismaya devam ediyordu. Bende onemsemedim kapatip tekrar actim ve kulllanmaya devam ettim. 2 gun sonra tekrar ayni olay gerceklesti. Olayi yazilimsal dusunerek. Temiz bi sistem kurulumu gerceklestirdim, ama sorun devam etmektedir.
    -farkli zamanlarda kapanma
    -bellir bir sure beklendikten sonra 1 saate yakin calisma oyun vesaire girisbyapmadan calismaktadir.
    -bios ortanimda menulerde gezer iken kapanma
    -oyunlara menu girislerini yapmakta ama yuk altinada kapanma

Karsilasilan durum ise. İslemci ledlerinim ve oc dugmelerinin yanip sonmeleri. Ama cpu fan calismaktadir.Anakartin garanti devam etmektedir.

Dusunceleriniz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: Key

Beyler bu anakati kullananlar adina bir yardimlaşma topigimiz olsun istedim...bu başlik altinda sorularimizi vs soralim....saygilar..

inceleme linki http://www.msi.com/product/mb/870A-G54.html#/?div=Overview

fiyat linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-870a-g54-870a-g54-amd-870sb850-am3-ddr3-2000mhz-(o.c.)-usb-3.0-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47936

/>

Bu tür alıntıları yaparken nereden aldığınızı belirtin lütfen !

http://forum.h a r d w a r e n a.com/index.php?topic=26503.0

ya arkadasim resmin telif haklarını gidip patentini mi aldin?

daha öncede yazmiştin benim resimlerim diye anladik tamam...simdi gene gelip yazmişsin..her seferinde senin yazdigini sildirmek zorundamyim ben..ne olucak yani anlamadim ki koysam resimlerini?

senin resimlerin olmuş olmamiş ne olucak insanlar faydalanir diye koydum resimleri..yok alintidir bilmemne diyecekmişim...demiyorum arkadaşim ve siliyorum o resimleride ok .....al topic senin olsun istiyorsan amacimiz yardımlaşmak bizim...neden bukadar kıskandın anlamadım..harwerada senin açtigin konu tutmadida dhdeki konu hit oldu felan diye mi devamlı gelip gelip yaziyorsun benim topice...beni bıktırdın cidden ,birazdan resimlerini siliyorum ok....beyler bu arkadas yüzünden resimleri silecegim için lütfen kusura bakmayin...artik resimlerden yararlanamayacaksiniz..nedenide LEON-X arkadasimizdir..onun yüzünden siliyorum...resimler benim malim diye tututuruyor..bende bu yuzden silmek zorunda kaldim..resimlerinide al git simdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 3 Ağustos 2012; 3:38:45 >

• Yegenler neyin peşindesiniz neyin kafasını yaşıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

Yegenler neyin peşindesiniz neyin kafasını yaşıyorsunuz

şenol goruyorsun işte...yazdim neyin kafasini yasadigini

topici kıskanmiş herhalde onun olmasini istiyor galiba...

varsin olsun biz yine birbirimize yardim ederiz sıkıntı yok kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 3 Ağustos 2012; 3:35:28 >

• Bir ay önce anakartımın yandığını söylemiştim. Sonunda anakartımın yenisiyle değiştirileceği söylendi aldığım yerden ama ellerinde aynı anakart olmadığından bana farklı 2 model seçeneği sundular.

Biri MSI 870 C45
    Diğeri MSI 880 GMA-E45 ti. Bende 880'i seçtim ve bugün elime ulaştı. İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Özellik olarak pek bir fark göremedim ben, bunda ekstradan onboard ekran kartı var ve mikro atx.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Bir ay önce anakartımın yandığını söylemiştim. Sonunda anakartımın yenisiyle değiştirileceği söylendi aldığım yerden ama ellerinde aynı anakart olmadığından bana farklı 2 model seçeneği sundular.

Biri MSI 870 C45
    Diğeri MSI 880 GMA-E45 ti. Bende 880'i seçtim ve bugün elime ulaştı. İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Özellik olarak pek bir fark göremedim ben, bunda ekstradan onboard ekran kartı var ve mikro atx.

hayırlı olsun...
  • hepinize iyi geceler

8 ay önce imzamdaki sistem ile birlikte 870 a g54 (fx) anakart almıştım 2 gün önce pc de oyun oynarken (call of duty ) bir yere gidip gelmem gerekti 5 dk sürdü geldiğimde bilgisayar kapanmış ne yaptıysam tekrar açılmadı.gerekli bilgileri vereyim yardımcı olabilecek arkadaşlar açısından bu arada elimde imzadeki gigabaytta vardı şimdi onu kullanıyorum

1 : bilgisayarımda 3 adet güç kaynağı var monitör modem ve kasa için
    2: powerde sorun yok başka bilgisayarda çalışıyor.
    3 : pili çıkardım taktım cmos jumperi çıkardım taktım denedim ama anakarta bir türlü elektrik gelmedi
    4 : imzamdaki tüm parçalar şu an gigabyt anakarta taktım çalışıyor.

birde anakartı çalıştırma denemelerinde şöyle bir şey oldu 24 pin konnektörü tek taktığımda anakart çalışıyor ama görüntü yok

8 pinli konnektörüde takarsam bu sefer anakart hiç çalışmıyor sizce nedendir neden olmuştur.

• usta cmos jumperi sadece takıp çıkarttın mı yoksa yer değiştirdin mi
  • Yerde degistirdim ustam sorun ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greenberet83

Selam beyler, Bizim anakartın kutusundan çıkan beyaz renkli sata kablosu Sata 3 mü ?

120 gb ssd aldım sonunda, o yüzden soruyorum.

evet
  • aslında bu modelin fx olanını fx 8120 işlemci ile kullanıyorum gram sıkıntı yaşatmadı ama psu olayına gelince 850 watt epilson bağlı ayrıca fx olmayan modelinide kullandım ve yaşamadığım sorun kalmadı o kartta resmen terör estiriyordu kasa içinde daha sonra psu 750 watt thermaltake yaptım ramleri corsair ile değiştirdim tüm sorunları düzelmişti. bu ürünün genelde gördüğüm sorunların kökünde hep psu gördüm çok aşırı güç tükettiği kesin. çok değişik ilginç bir model bu 870a-g53 modeli. bu güne kadar hiç bir üründe görüp yaşayamadığım kernel power rekorunu bu üründe yaşamışlığım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

aslında bu modelin fx olanını fx 8120 işlemci ile kullanıyorum gram sıkıntı yaşatmadı ama psu olayına gelince 850 watt epilson bağlı ayrıca fx olmayan modelinide kullandım ve yaşamadığım sorun kalmadı o kartta resmen terör estiriyordu kasa içinde daha sonra psu 750 watt thermaltake yaptım ramleri corsair ile değiştirdim tüm sorunları düzelmişti. bu ürünün genelde gördüğüm sorunların kökünde hep psu gördüm çok aşırı güç tükettiği kesin. çok değişik ilginç bir model bu 870a-g53 modeli. bu güne kadar hiç bir üründe görüp yaşayamadığım kernel power rekorunu bu üründe yaşamışlığım var.

sizler gibi sorun yasayanlar oldugu gibi benim gibi sorun yasamayanlarda var...bence bazi seriler sorunlu idi..sizlerede o serilerden geldi sanirim

• Ben de de sıkıntı yok çok şükür
  • Bu anakartın mosfetlerinde soğutucu olmaması kötü bu yüzden yanma olasılığı daha yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Ben de de sıkıntı yok çok şükür

benimkindede sorun yoktu...ama sattim malesef
  • quote:

quote:

Hayırdır
  • Arkadaşlar ben bu anakartı kullanıyorum da PCI slotu 2.0 galiba şimdi 7850 1gb ekran kartı almayı planlıyorum pcı slotu 3.0 diye geçiyor? Ben şimdi bu anakartta bu ekran kartını kullanamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar ben bu anakartı kullanıyorum da PCI slotu 2.0 galiba şimdi 7850 1gb ekran kartı almayı planlıyorum pcı slotu 3.0 diye geçiyor? Ben şimdi bu anakartta bu ekran kartını kullanamaz mıyım?

Kullanabilirsin.Geriye uyumluluk vardır
  • quote:

quote:

quote:

Hayırdır

laptoba dondum kanka ya sen nasilsin gormeyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Eylül 2012; 23:51:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar ben bu anakartı kullanıyorum da PCI slotu 2.0 galiba şimdi 7850 1gb ekran kartı almayı planlıyorum pcı slotu 3.0 diye geçiyor? Ben şimdi bu anakartta bu ekran kartını kullanamaz mıyım?

Kullanabilirsin.Geriye uyumluluk vardır

Kaybım ne olacak peki pcı 3.0 slotuyla 2.0 slotu ne fark ediyor? Ben bu anakartı ileriye dönük diye 2 sene önce almıştım ama yeteri kadar ileriye dönük alamamışım demek ki.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.