Şimdi Ara

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu ----- (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.016
Cevap
5
Favori
71.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyali21

işlemcinin orjinal fani normal kullanım da ses yok deviri yüzde 63 yaptım 2500 ile 2800 arası ama btf 3 oynayınca dört bin devire fırlıyor 56derece oluyor işlemci kaynak bulursam soğutucu alacam

Stok fanı sesiyle meşur zaten bizim işlemcinin.Ben 1 ay dayanamadım Sunbeam core contact freezer aldım .Kesinlikle yeni soğutucu alman gerekli 56 derece sıcaklık yükte çok fazla sayılmaz o konuda bir korkun olmasın.Ama hem sessiz hem de daha iyi soğutma için Akasa Venom veya Sunbeam CCF kesinlikle tavsiye ederim
  • ikisi arasında kaldım zati maddi durumu düzeltir sem muhakkak alacam sunbeam akasa dan fiyat ve performans yönünden öndey mis diyorlar sen ne düşünürsün kullanıcı olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ikisi arasında kaldım zati maddi durumu düzeltir sem muhakkak alacam sunbeam akasa dan fiyat ve performans yönünden öndey mis diyorlar sen ne düşünürsün kullanıcı olarak

kasan havadar ise alma bence,masaustu masalarının kasa koyma bolumune koyuyorsan ve kasan havadar ise orada bile sicaklardan ötebilir..kasayı o bolmeye koyma...rahat hava alsin..
  • kasa havadar olmasa sıcaklık ne kadar olurdu tahmini birşey söyler misin kasam akasa genesis 600watt mini tower buna sığmazmi iyi yönünden çok kötü mu etkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 30 Haziran 2012; 4:59:38 >
  • quote:

kasa havadar olmasa sıcaklık ne kadar olurdu tahmini birşey söyler misin kasam akasa genesis 600watt mini tower buna sığmazmi iyi yönünden çok kötü mu etkiler

hocam kasan bu sanirim

http://www.akortek.com/donanim/pc-kasa/akasa-genesis-600w-mid-tower-siyah-kasa.html

bu kasa yanar hocam bence...

bak buda bendeki kasa reklam gibi olucak belki ama bendekimkasa elek gibi

http://www.teknobiyotik.com/aerocool-strike-x-550w-mesh-pencereli-mid-tower-kasa.html

sen fan takılan yerlere fan tak ve hava sürkülasyonunu ayarlamaya çaliş...egzos fanda olsun kasanda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 3 Temmuz 2012; 0:33:43 >

• en son toz temizliği yaptım boşta 35 37 işlemci fakat ekran kartı açılışta bile 40

• quote:

en son toz temizliği yaptım boşta 35 37 işlemci fakat ekran kartı açılışta bile 40

ekra kartına bulaşma..işlemcin yukte ne durumda işlemcin ekran kartin ve oc yapıyormusun teknik bilgi vermelisin biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

en son toz temizliği yaptım boşta 35 37 işlemci fakat ekran kartı açılışta bile 40

ekra kartına bulaşma..işlemcin yukte ne durumda işlemcin ekran kartin ve oc yapıyormusun teknik bilgi vermelisin biraz.

oc yok en yüksek 56 derece gördüm ekran kartına niye bulaşmayayım onun fanı daha büyük soğutucu buloğu dağa iyi ama sanki termal macun az koyulmuş gibi açılış 40-41 derece test yaparken 70e fırladığı olmuştu kasa yanar demişsinde düşünüyorum önden fan takmam pek fayda etmez sanıyorum havayı alacak yer yok kasa kapağında bir işlemci birde altta ekran kartı için delikler var ordan hava alıyor çabuk toz topluyor buda his ediliyor sıcaklık olarak

• quote:

quote:

quote:

oc yok en yüksek 56 derece gördüm ekran kartına niye bulaşmayayım onun fanı daha büyük soğutucu buloğu dağa iyi ama sanki termal macun az koyulmuş gibi açılış 40-41 derece test yaparken 70e fırladığı olmuştu kasa yanar demişsinde düşünüyorum önden fan takmam pek fayda etmez sanıyorum havayı alacak yer yok kasa kapağında bir işlemci birde altta ekran kartı için delikler var ordan hava alıyor çabuk toz topluyor buda his ediliyor sıcaklık olarak

40derece 70 derece olayı normaldir bence

• normal geliyor banada ekran kartında sıkıntı pek yok ta sanki termal macun koysam daha iyi olacak işlemci 4 çekirdek açılışı 38 derece sonra düşüyor bu yine hiç düşmek yok kırk kırkbeş boşta şimdilik tek sorun stok fan sesi

• Selam beyler, Bizim anakartın kutusundan çıkan beyaz renkli sata kablosu Sata 3 mü ?

120 gb ssd aldım sonunda, o yüzden soruyorum.
  • Arkadaşlar ben bu anakarta geil enhance plus 8gb 1600mhz ramlerden taktım. ancak bu kart 1600mhz'yi oc ile destekliyormuş sanırım. bu aralar baya bi kitlenme, reset, mavi ekran sorunu yaşıyorum ilk geldiğinde de vardı bu sorunlar ancak fazla değildi. sizce ramlerin frekans hızlarını düşürmeli miyim sebep bu olabilir mi?
  • arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım.benim msi 870a g54 ün beyaz soketli (fx) olmayanı var. anakartım ile amd fx 8150 veya 8120 işlemci kullanabilir miyim ? bios güncellemesi vs. gibi birşey mi yapılıyor? bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. işlemciyi alıp elimde kalmasını istemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnalpr

arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım.benim msi 870a g54 ün beyaz soketli (fx) olmayanı var. anakartım ile amd fx 8150 veya 8120 işlemci kullanabilir miyim ? bios güncellemesi vs. gibi birşey mi yapılıyor? bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. işlemciyi alıp elimde kalmasını istemem :)

Anakartimiz fx işlemcileri desteklemiyor malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler bu anakati kullananlar adina bir yardimlaşma topigimiz olsun istedim...bu başlik altinda sorularimizi vs soralim....saygilar..

inceleme linki http://www.msi.com/product/mb/870A-G54.html#/?div=Overview

fiyat linkihttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-870a-g54-870a-g54-amd-870sb850-am3-ddr3-2000mhz-(o.c.)-usb-3.0-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47936

/>

Bu tür alıntıları yaparken nereden aldığınızı belirtin lütfen !

http://forum.h a r d w a r e n a.com/index.php?topic=26503.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 26 Temmuz 2012; 19:34:49 >

• bir de gezinirken bu sayfaya denk geldim.http://event.msi.com/mb/am3+/ burada ne demek isteniyor? Anakartımızın fx desteklemediğinden emin misiniz?
  • Biri cevap verirse çok sevineceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnalpr

bir de gezinirken bu sayfaya denk geldim.http://event.msi.com/mb/am3+/ burada ne demek isteniyor? Anakartımızın fx desteklemediğinden emin misiniz?

desteklemiyor ...bios eridi sonrada geri cekildi..ilk msjda bios vardi sanirim...hangi işlemci uyuyor onuda bilmiyorum..belkide fx işlemcilerin bazilari oluyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 30 Temmuz 2012; 20:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

quote:

ben x6 kullanıyorum arkadaslar x4 kullanalar yorum yaparsa daha iyi olur sanirim...belkide x4 lerde bellek konrolcusu belli bir hiz limiti vardir bilemiyorum..1600mhz belleklerin olsa bile 1333yine acmalı sanirim

Ramlerde sıkıntı olmaz da biostan gir ayarla dedin nasıl neyi ayarlamam gerekli veya kontrol etmem gerekli kısaca açıklar mısın çok uğraştırıyorum seni ama.

arkadasim bu tur seyleri ögrenmek istiyorsan forumda overclock boluune bir goz at derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

arkadaşlar ram timnigleri 8-8-8-24 diye manual girmek istiyorum advanced ram configruationu açtım bir sürü şey çıktı? nasıl yapabilirim?

sende forumun oc bolumune bak istersen
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.